Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 678
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
И аз харесвам Титова, за героинята ѝ мнението ми е по-скоро неутрално. Съпричастна съм с нея като майка, но не успява за сега да ме грабне силно.
За Христо мнението ни е единодушно, много тегав и излишен образ, а имаше потенциал.

# 226
На Кая трябва да и намерят нов мъж. Някой готин, който да я забавлява и подкрепя. Христо я е превърнал в детегледачка. Хаджито взе да добива човешка форма, но не става за Кая. На него му трябва силна и манипулативна жена, защото него препрятствията го привличат. Ако няма предизвикателство ще му е тъпо. Тя трябва да го тъпче, а той да се доказва на себе си и на другите.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 14:47 от Monza

# 227
  • София
Кая и ХХ ? И двамата са високи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 228
Кая не виждам с какво би могла да привлече Хъхъ, твърде е кахърна за неговия вкус. На него му трябва някоя мадама, дето да го държи под напрежение, да го кара да я преследва и да му създава вълнения, при него любовта си  я представям повече като игра, а не толкова като романтика и въздишки.

# 229
Да върнат Ванчето и тя да лапне по него с мечта да ѝ направи дете 🤣

# 230
Ахахахах, Ванилия, нека имаме милост към момчето, и без това Ковачеви му стопиха лагерите, горкият, ако знаеше в какво ще се забърка, щеше да избяга с двеста от тая болница Joy

# 231
  • София
Юлия е за ХХ, така съм ги определила Wink. Тя е достатъчно амбициозна, безпардонна и безкрупулана. Ще са си лика-прилика Wink

# 232
На мен ми опротивя Цвети с лицемерното поведение към Кая. Хрисъо също, де, но от Цвети очаквах някаква женска солидарност и откровеност . Кая на няколко пъти опитва да води искрен разговор с нея за чувствата й към Христо, а тя всеки път я лъжеше безцеремонно. Не е проблема във влюбването им, а в лъжите и в използването на Кая.

# 233
Хаха, Роси, Юлия ми е пък твърде агресивна за малката гад Joy Той е наглярче, но дълбоко в себе си носи добър зачатък на сърце, не искам да я давам на тази акула. Норчето ми е идеална за него, ама пуста любов с Тасев. Иначе ще си паснат чудесно, и двамата са млади петлета, но имат потенциал Grinning

# 234
На Юлия ще ѝ отива някой по-зрял и стабилен мъж, не момченце като Пудела.
Бяха тръгнали да ѝ градат интересен образ, защо беше нужно това с Пенев и Пудела, не знам.
Иначе, да - Пудела ще си отива с някоя като Нора. Не Нора обаче, нея не я давам 😁

# 235
Aаа, не, не давам, чудесен си е Гринчи и самичък.
Аз пък на Норчето не го давам,много ми е постна за него Grinning

# 236
Майче, може да живне покрай него, с Тасев какъв живец да изкара Grinning Гринчи така може да я побърка, че ще се върне към живота Joy
Не вярвам да го оставят без любов, такива няма, щом и Пенев го уредиха с цели две, само Йосиф е вечният самотник Joy
Но поне да е нещо интересно и вълнуващо, момчето има потенциал. А и шефката му може да му набива канчето периодично и той да ѝ обяснява - от вашето ненормално семейство съвети не искам Joy

# 237
Хаха, Ванилия, това с Ванчето ме разби! Joy Е тогава як психотрилър ще стане. Сценката с Ковачев в склада, ще му се види като детска игра!
Аз предлагам да върнат Верчето - и тя си падаше амбициозна кучка на моменти, пък и ще заплетат нов многоъгълник. Вяра с ХХ, Тасев с Нора, ама малко ревност тук и там и накрая се оказва, че детето на Верчето е от Тасев. Ехее, материал за няколко сезона. Joy
Знам, че няма да стане, особено на фона на бременността на Луиза, но като се замисля Вяра и ХХ биха били не лоша двойка.

# 238
И аз искам да намерят момиче за Хаджито. Ама някоя луда като за него. Все повече ми допада. Готино гаднярче-сладурче. Heart Eyes Smiling Imp

# 239
  • София
Извинете, но Гринчи живна покрая “ония обесник” Марио. Предпочитам някой като Ковачев или Врабчев да му набиват канчето, вместо Зорница. Тя не се справи особено успешно с тази задача.

Общи условия

Активация на акаунт