Откраднат живот: Системата 🎬 тема 99 финал на сезона

• 33 669
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Само се чудя дали не са решили ОЖ да го превърнат в българския вариант на 'Умирай трудно' с Фотев 9-те живота Joy
и 25 сезона Stuck Out Tongue Winking Eye

# 286
И си представяте сезон 185 на ОЖ : Фотев все още ще тормози внуците на Тасев Joy

# 287
Бинев си е Брилянтен в дублажа. Тук нещо.. 🤔

# 288
  • София
И си представяте сезон 185 на ОЖ : Фотев все още ще тормози внуците на Тасев Joy
Това беше 10х

# 289
Бай Ристе свали гащите и аха аха се разсъхна работата. Така се смях.

# 290
  • Кърджали
Аз започнах да си мисля, че ще затрият Кари, Цвети ще замине, а Кая отново ще прости за 199ти път на Христо...
Тази реплика на Мазов за инфлуенцата и мен ме усмихна.
А Фотев отдавна може да се мери с Шотландският боец по без смъртност. Явно и на него някой трябва да му резне главата с меч за да са сигурни, че е мъртъв.
Драматизма на Магда ми дойде малко в повече.

# 291
  • Варна
ОЖ ще продължава, докато Пепе и Кари пораснат и станат лекари в сериала.😂

# 292
Много драма, много нещо, Цвети защо така плака, вместо да се радва и се пита какви ги върши?

# 293
  • Велико Търново
А Фотев отдавна може да се мери с Шотландският боец по без смъртност. Явно и на него някой трябва да му резне главата с меч за да са сигурни, че е мъртъв.
Сребърен! Или за по-сигурно с дървен кол в сърцето.
И един венец от чесън да има. За всеки случай... Satisfied

# 294
Цвети и Христо ... Цвети само рев и страх за Кари и накрая насред епидемия взе да се натиска като ученичка с лекар. А Христо колко изнагля спрямо Кая - става все по-противен.
ХХ взе да ми става симпатичен и забавен.
Марио и Зорница направиха епизода. Heart Разкошен Велислав! Надявам се там сътресения до раждането на бебето да няма сериозни.
Интригата с Фотев не ми е ясна - да видим.
А сега ще се окаже, че Кари за броени часове ще развие симптоми на Ковид след потенциален контакт? Не вярвам да минат няколко дни преди утрешната серия.
Магда ще даде сина си на баща международен шофьор понеже е по-малко опасно за него ли? Не знам защо вкарват Рачков - очевидно няма да е болен. Явно, за да се появи и Коко на екран.
И следващия сезон ще открием с драмите на Христо и Цвети. Дано по-бързо се излекува детето и да се приключи с тази мъка.

# 295
Аз се чудя кога ще свърши тази агония между Христо и Кая, младостта му замина на това момиче да е само детегледачка на чуждите деца и да се мръщи, пренебрегвана и лъгана нон стоп от Христо.
  Добре че е Мазов да разведрява чернилката, иначе много тегава е атмосферата в тази болница, проблем след проблем, няма почивка.
  Хаджихристев ми харесва, има чар.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 22:56 от araselia

# 296
Аз не разбрах Цвети къде е ходила?? И защо пак е в изолатора? Еххх, защо не върнат Алекс, да се съберат с Кая, страхотни с заедно. И, понеже ми се случва да изпуска началото на сериите всто, Пенев и Кетито двойка ли са вече? Как е станало?

# 297
Аз не разбрах Цвети къде е ходила?? И защо пак е в изолатора? Еххх, защо не върнат Алекс, да се съберат с Кая, страхотни с заедно. И, понеже ми се случва да изпуска началото на сериите всто, Пенев и Кетито двойка ли са вече? Как е станало?
Още не. Те ще останат за другия сезон.
Тогава очаквам и една мадама тип Вили за Хаджихристев.

# 298
Кети и Пенев не са двойка все още, но натам вървят нещата. Пенев залитна по Юлия, но сега май му дойде акъла в главата. Напоследък много ме радва Пенев. И днес в операционната:
Кая: Д-р Карагьозов идва. Мие се.
Пенев: Той май направо се къпе! Joy

# 299
Пенев ми е любимец от ден първи, дори и когато се излага, а не само да ръси смехории. Просто актьорът ми е много естествен, ролята сякаш за него е писана.

Общи условия

Активация на акаунт