Две деца от различни жени

• 7 624
  • 118
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добър баща за 4 дни в месеца и издръжка?!
И друга жена, която хем изневерила, хем нарочно се забременила, хем няма какво да му вземе. Вероятно я е заплашил, че докаже ли бащинство, ще й прави спънки 18 г. Ако и на нея е наговорил как не се интересува, нормално е да го изтрие от живота си. Не е нормално на него да не му пука.
Но пък имаме клиентка, която преди години разбра след смъртта на мъжа си и 2 общи деца, че той има още 3 от други 2 жени. Даже признати. И той не се интересувал, ама после нейните деца си разделиха с другите наследството, към което и тя беше давала принос 20 г.
Дъщерите ми са на възрастта ти почти и не бих ги посъветвала да си създават ядове за след години още сега.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 11:31 от Fever Ray

# 46
Майката като да не е могла да го привика по съдебен ред.
Или е гузна или тоя си е боклук.

Или не и се занимава...В момента може да пътува с детето извън страната, а ако е признато ще трябва да го гони за бележки и всякакви такива. Май не си струва за 50 лева издръжка.

# 47
  • София
Знам евентуалната идея, ма щом не е рупала, явно не си струва.

# 48
  • София
Знам евентуалната идея, ма щом не е рупала, явно не си струва.

Е, какво да си струва! Хем няма пари и издръжката ще е минимална, хем ще се унижава да му се моли 18 г. за всичко покрай детето, хем той не иска да го вижда и чува. Една жена с достойнство няма да си губи времето, нервите и парите по съдилища, а ще се радва на детенцето си.

# 49
Този е ...как е мъжкото на кукувица? Кукувиц?
Внимавай да не те насади и теб на яйца и да отлети. Даже, за по-сигурно, му дай начален старт за полет. И аз поддържам тезата, че това е от онзи тип многодетни мъже- вечни ергени.
Имам един съученик от едно време, който е нещо подобно - 3 деца от 3 различни жени. Даже се хвалеше, че правел много хубави момиченца - един вид, че можело и по поръчка.
Другият случай с бащата на едно мое бивше гадже. Интелигентен, обаятелен човек, обаче сигурно поне 5 деца има от различни жени, за които знае. Той си вее буя навред, а майките там да се оправят. За децата, израснали без баща до себе си, да не говорим.
Така че, колкото и да е "сериозен"... с такова хм...досие, не звучи благонадеждно хич.

# 50
И аз по едно време излизах с подобен. Направил дете, но то не било от него, бил млад и глупав, жената го излъгала и т.н. Само че аз не исках да попадна в ситуация на самотна майка. Все още го мяркам из града, всеки път с различна жена.
За мен вземане 4 дни в месеца и мизерна издръжка е нищо. И то колко ще е това време - да го вземе единия ден преди обяд и да го върне на другия след обяд. А тази майка дето гледа дете през останалото време дали има възможност да се задява с други мъже, както той прави - не. Носи си кръста и това е.
Не разбрах защо се е разделил с първата - нали е добра и свястна.

# 51
И аз по едно време излизах с подобен. Направил дете, но то не било от него, бил млад и глупав, жената го излъгала и т.н. Само че аз не исках да попадна в ситуация на самотна майка. Все още го мяркам из града, всеки път с различна жена.
За мен вземане 4 дни в месеца и мизерна издръжка е нищо. И то колко ще е това време - да го вземе единия ден преди обяд и да го върне на другия след обяд. А тази майка дето гледа дете през останалото време дали има възможност да се задява с други мъже, както той прави - не. Носи си кръста и това е.
Не разбрах защо се е разделил с първата - нали е добра и свястна.

По негови думи защото тя го намразила след като забременяла. Започнала да крещи, отказвала дори прегръдка, съмнява Ла се че изневерявал защото някаква нейна колежка и била казала, а той твърди че никога не й е изневерявал просто онази искала да ги раздели защото той и се бил сопнал за нещо.

# 52
На мен такива обяснения са ми много съмнителни. Още сте в началото, а той ти е разказал живота си от-до, цветно.
Сега ви е времето за любов и приключения, не да те занимава с коя къде-какво.

Още по-странно ми да е каже "Имам 2 деца от 2 жени, ама едното не е моето и не се грижа за него, не ме и интересува съществуването му".
Тогава защо въобще представя, че има 2 деца, след като за него само едното е негово?

# 53
Хм, защо ли?
За да каже по заобиколен начин, че няма нужда от повече деца конкретно той. И за да си прави сметката настоящата приятелка. И ето, тя вече е започнала да мисли по въпроса, макар и не точно в посоката, в която на него му се иска.

# 54
На мен такива обяснения са ми много съмнителни. Още сте в началото, а той ти е разказал живота си от-до, цветно.
Сега ви е времето за любов и приключения, не да те занимава с коя къде-какво.

Още по-странно ми да е каже "Имам 2 деца от 2 жени, ама едното не е моето и не се грижа за него, не ме и интересува съществуването му".
Тогава защо въобще представя, че има 2 деца, след като за него само едното е негово?
Според мен се презастрахова, а и очаква усложнения на втория фронт.
Жената може да заведе дело до тригодишна възраст на детето.

Ох, след последния пост на авторката съвсем ми е неблагонадежден този "сроден душ".
Пак жени забъркани - колежки, дето го мразели.

Авторке, на тп само жени са му в главата. Не  е добре работата .

# 55
По принцип всяка жена е много емоционална по време на бременност. Ако беше мъж на място, щеше да потърпи докато роди и преминат тези хормони и нещата се нормализират. А той, щото е по лесно, веднага си събира багажа и се маха.
Този ми се вижда, че е по лесния живот. Детето усложнява нещата, вече не си свободен и е решил, че много нанагорно му идва.
Не ми се вижда да е обичал първата, щом толкова лесно я загърбва. Скарали се и той си събрал багажа. И кво - ти ако забременееш и при първия проблем те зарязва. Пък после ще разправя, че си му изневерявала и си златотърсачка, на следващата наивница, която завърти.

# 56
  • София
Къса с майката, къса с детето - чуден, чуден.
Обаче, спасителки дебнат отвсякъде.

# 57
  • На изток от Ада
Брата на моя мъж е горе  - долу така. Има едно дете признато, но свекървата разправя, че не било от него. Тест не правили, но той и не го гледа.  Детето  е на 10, аз съм тук от 5 г, бащата един път не го е взел... Сега брата има друга жена, чакат и бебе ,да видим как ще е.

# 58
  • Бургас
На мен не ми се вижда читава тази история.Преживяла съм раздяла с несериозен мъж.
Роди се бебето,него го нямаше по цели седмици.Аз бях болна,не знаеха все още какво ми е.Един ден му настоях,че съм зле,че имам нужда от помощ.Заведе ме в спешното.Казаха му да ме заведе в университетска болница.На другия ден ми каза цитирам"Като си болна или умирай,или си ходи сама по болници!На мен болна жена не ми трябва!"Взе да си събира багажа и си замина.
Не знам какво е разправял за раздялата и развода на хората,мога само да предполагам.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 13:36 от mariqivanova799

# 59
На мен не ми се вижда читава тази история.Преживяла съм раздяла с несериозен мъж.
Роди се бебето,него го нямаше по цели седмици.Аз бях болна,не знаеха все още какво ми е.Един ден му настоях,че съм зле,че имам нужда от помощ.Заведе ме в спешното.Казаха му да ме заведе в университетска болница.На другия ден ми каза цитирам"Като си болна или умирай,или си ходи сама по болници!На мен болна жена не ми трябва!"Взе да си събира багажа и си замина.
Не знам какво е разправял за раздялата и развода на хората,мога само да предполагам.
Твоя разказ ме остави безмълвна...

Общи условия

Активация на акаунт