Колко по детски инфантилно, "не го искам - ще се правя, че го няма". Авторке, за да пуснеш темата осъзнаваш, че зрелите и отговорни мъже не постъпват така. Даже има незрели и безотговорни мъже, които поне признават децата си. Познавам един такъм образ, има три деца от три различни жени - много ги обича уж, дава някаква мижава издръжка, вижда ги веднъж в годината. Даже се чувства "горд" татко, че е оставил цели три деца след себе си и все повтаря на един друг познат ерген, "къде спи досега, поне три деца трябвало да направи".
Та, всеки с патологиите си. За тоз ще се учудя, ако ми кажещ, че произхожда от пълноценно, добре функциониращо семейство или има нормална връзка със своя баща. Вероятно никога няма да може да поеме ролята на баща и десет деца да има. Ти на какво се надяваш? Да го промениш? Вероятността е твърде нищожна, за да си струва. Дори само говориш с него, след шестмесечна връзка за деца, е разносилно да му подскажеш да бяга. Не са нужни никакви други тестове. Я, пробвай и пиши, дали съм познала...
Колко по детски инфантилно, "не го искам - ще се правя, че го няма". Авторке, за да пуснеш темата осъзнаваш, че зрелите и отговорни мъже не постъпват така. Даже има незрели и безотговорни мъже, които поне признават децата си. Познавам един такъм образ, има три деца от три различни жени - много ги обича уж, дава някаква мижава издръжка, вижда ги веднъж в годината. Даже се чувства "горд" татко, че е оставил цели три деца след себе си и все повтаря на един друг познат ерген, "къде спи досега, поне три деца трябвало да направи".
Та, всеки с патологиите си. За тоз ще се учудя, ако ми кажещ, че произхожда от пълноценно, добре функциониращо семейство или има нормална връзка със своя баща. Вероятно никога няма да може да поеме ролята на баща и десет деца да има. Ти на какво се надяваш? Да го промениш? Вероятността е твърде нищожна, за да си струва. Дори само говориш с него, след шестмесечна връзка за деца, е разносилно да му подскажеш да бяга. Не са нужни никакви други тестове. Я, пробвай и пиши, дали съм познала...Препоръчани теми