На море в България 2020 г.! - 3

• 46 678
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Dope Reach
Добре е да е включена храната, но след като работих в хотел едно лято, не искам и да припарвам до инклузив. Затова си мъкнем храната или пък купуваме на място. Но си права, Рени, като за вашето голямо семейство, с много хора, няма как да ти излезе евтино. Ние сме само двама засега и пак даваме доста, а живот и здраве, скоро да сме повече, ще трябва да ръсваме още бая допълнително.

# 346
  • София
Добре е да е включена храната, но след като работих в хотел едно лято, не искам и да припарвам до инклузив. Затова си мъкнем храната или пък купуваме на място. Но си права, Рени, като за вашето голямо семейство, с много хора, няма как да ти излезе евтино. Ние сме само двама засега и пак даваме доста, а живот и здраве, скоро да сме повече, ще трябва да ръсваме още бая допълнително.
Разкажете за храната, какво е било в тоя ол инклузив, че аз все по ол инклузиви ходя със семейството...

# 347
  • Dope Reach
Буламачи, приготвени с некачествени продукти. Аз, голяма част от персонала, както и туристите, бяхме с диария. Може да е било нещо случайно, но това е моето впечатление. Мои познати, посещавали курорти в Турция и Гърция, са с друго мнение за тамошните условия, но аз все пак бих се замислила. Веднъж опарила се, не ми се рискува пак. Пък и ние на почивка сме на зеленчуци и плодове, някой друг сандвич, така че не ни е приоритет нощувката да е с включена храна.

Редактирам се, за да отбележа, че говоря за хотел 5 звезди в известен курорт.

# 348
  • София
Буламачи, приготвени с некачествени продукти. Аз, голяма част от персонала, както и туристите, бяхме с диария. Може да е било нещо случайно, но това е моето впечатление. Мои познати, посещавали курорти в Турция и Гърция, са с друго мнение за тамошните условия, но аз все пак бих се замислила. Веднъж опарила се, не ми се рискува пак. Пък и ние на почивка сме на зеленчуци и плодове, някой друг сандвич, така че не ни е приоритет нощувката да е с включена храна.

Редактирам се, за да отбележа, че говоря за хотел 5 звезди в известен курорт.
Ясно. Изобщо няма да е лошо да споделите и името на хотела или курорта поне. Тези неща не бива да се крият.

# 349
  • Sofia
Подкрепям напълно, хубаво би било да се знае! Ако това е валидно за 5* хотел, направо не ми се мисли, какво би било в по-нискокатегорийните!

# 350
  • Dope Reach
Става въпрос за Албена. Преди години мои близки работиха там (в друг хотел), като аз бях чест посетител на работното им място, неколкократно съм консумирала и тяхната храна, ами... Много ниско качество. Безкрайно харесвам тази част на родното черноморие, но не и като турист в тамошен хотел. Похвално е старанието да има ресторанти в подобни хотели, които предлагат по-класно меню, но то никога не влиза в инклузива, нито пък е с нормални цени. Е, предполагам, че когато нощувката ти е на стойност близо 300 лв., можеш и това да си позволиш. Иска ми се да мисля, че нещата са се променили, хората имат повече претенции в днешни дни. Аз лично нямам впечатления за това, тъй като никога не избирам тази опция.

# 351
В Албена има точно 2 хотела 5*, които не знам да работят на ОИ. Добре е, когато се пишат отзиви да се посочва конкретният хотел. Иначе става една жена каза, че чула друга жена да казва ....

# 352
  • Sofia
В Албена има точно 2 хотела 5*, които не знам да работят на ОИ. Добре е, когато се пишат отзиви да се посочва конкретният хотел. Иначе става една жена каза, че чула друга жена да казва ....
Права си, току-що проверих, мислех, че е само един, Маритим съм го изпуснала. 😀

# 353
  • Dope Reach
Една красива птица е хотелът. Grinning
Не съм проверявала в последно време как е, когато аз работих беше с инклузив.

# 354
  • София
Една красива птица е хотелът. Grinning
Не съм проверявала в последно време как е, когато аз работих беше с инклузив.
Даа, сетихме се, макар че те са на базата HB, ако се не лъжа, точно тези двата (вторият - нов), мисля не предлагат пълен AI по смисъла на нон-стоп изхранване. Май само закуска и  евентуално включена вечеря, Ако си доплатиш. Да, закуската и вечерята са на шведска маса.

# 355
Така и предполагах, не работят на ОИ! Не си спомням Фламинго изобщо накога да е оферирал ОИ, иначе бих се възползвала. Новият също от както е отворен, само в първите наколко месеца, беше пуснат промоционално на някакъв измислен ОИ лайт /храна + натурален сок/, но след това офертите му бяха и са само ВВ. Ако целта беше да се захласнем по поредната реклама на бунгалата между Бяла и Обзор, за сметка на 5* хотели в  Албена, то номера НЕ мина!

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 06:34 от fatalina

# 356
  • София
А, бунгала, как пък не, особено с деца, то има голяма вероятност да ми излезе по-скъпо от най-хубавия AI дори. Да не говорим отделно и цялата хамалогия по миене, готвене, търсене на храна, търсене на различни, но чисти заведения, прооосто... за младежи може, разбира се, даже е по-добре, но за хора с деца, не мерси.

# 357
  • На плажа
Тези бунгала са на приказно място.Преди две седмици ходихме и имам няколко снимки.От едната страна е Сол луна Бей,където можете да ползвате плажа,там има и импровизиран аквапарк.От другата страна има симпатично заведение и плаж до него и платена и безплатна зона.Там морето е до колене...на моите деца им беше скучно,понеже са свикнали с вълните в Обзор .

Това са най-вероятно старите бунгала

Тук са пързалките и хотела,виждате ли стълбите нагоре-те водят до бунгалата.

Ето го и заведението от другата страна,тук морето наистина е до колене

# 358
Щом на Вас ви харесва, няма лошо. Всеки си има любим начин на почивка. Да, наистина плажът пред Сол Луна е хубав, но този който сте показала за мен е кошмар. Минаваш през планина от огромни камъни и си в морето, просто чудесно!

# 359
  • Dope Reach
Точно така, на всеки му допадат различни места и съответно типове почивка. Аз познавам хора, на които не им е проблем да ходят на диви места без удобства, дори и с деца. На вас очевидно ви допада да имате осигурени повече неща.
И само да допълня, че във въпросния албенски хотел е имало инклузив. Споделих, че съм работила там и даже съм се "възползвала" от него.

Общи условия

Активация на акаунт