На море в България 2020 г.! - 3

• 46 659
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
  • ВАРНА
Морско курортно  село Кранево основно е детски-руски лагер! 
 Соц. вече не е -  Албена е соц....Кранево се строи здраво последните години...но си остава детски - руски лагер.  И без криза сезонът започва края на юни и умира на 1 септември там.

Да не се шашкате.
  Това лято  надали ще почне в Кранево преди 1 юли активния сезон предвид че за руснаците ще отворят границите и полетите до Европа от Русия  най-рано 1-5 юли.

Иначе суперлукзсозния Термал палас работи целогодишно. 

Магазинчетата и масово кръчметата едва ли ще е преди 20 юни т.г.
То на Зл.пясъци  в момента 7 юни е ядрена бомба!   
 Толкова безлюдно не съм  виждал Зл.пясъци вече почти средата на юни!   
 За капак и морската вода е 17 градуса и с пориви на студен бриз на моменти до морето  Зл.пясъци - Панорама - Кранево!  - типично за късен октомври 25-28  - а не за 7 юни! 

# 391
  • София
Защо искате хотел, точно на първа линия? Населените места логично са по- отдалечени. На и до пясък по принцип не се строи. Освен, че се нарушава екоравновесиито има и силни подпочвени води. Плажът винаги е на по- ниско равнище. Една разходка няма да ви ощети. Но бетонирането на брега пречи на всички.
Вероятно защото вече Ги има хотелите на първа линия, а някои като в Албена напр. са строени преди половин век, т.е. - не са отсега. Потребителката не е казала, че тя ще строи хотели на първа линия, а че иска да почива. Защо - по много причини, удобство с деца и т.н.

# 392
Имаме куче. Искаме вила на 1 ва линия и такава съм намерила в Гърция. Както споменах Кранево ми е предложено като курорт от приятели, но мястото за настаняване не ми е уточнено още.
Това е отговор на коментара защо искам 1 линия.

# 393
  • Варна
С животни на море не е удачно. В някои държави е и забранено. Кучето няма слънцезащитен фактор и рови пясъка, за да търси влага. Дано осъзнаванте, че измъчвате животното. Останалите плажуващи също няма да са очаровани.

# 394
Може ли линк за вилата в Гърция,ако трябва на лични,че да не ни се скарат,че спамим?

# 395
Кучето ми седи на сянка, бъдете спокойна. Подчертах, че съм с куче и търся вила на 1ва линия. Неслучайно. То си седи най-често в градината на вилата с някой от семейството, като реши идва на плажа.
Достатъчно сме образовани и  възпитани да се по интересуваме къде може и къде не с куче, както и да Не позволяваме да притеснява останалите почиващи.

# 396
С животни на море не е удачно. В някои държави е и забранено. Кучето няма слънцезащитен фактор и рови пясъка, за да търси влага. Дано осъзнаванте, че измъчвате животното. Останалите плажуващи също няма да са очаровани.

Напротив! В повечето цивилизовани държави навсякъде се допускат домашни любимци. Само тук сме с предрасъдаци! Пък и никой не е казал, че ще се води кучето на плажа на 40 градуса.

# 397

Вие във Варна кучета нямате ли?
Потребителката не е казала, че ще лежи по цял ден на плажа с кучето, а че иска да го вземе с нея по време на почивката си на море и търси подходящо за целта настаняване.

gerka, на 1-ва линия в Кранево едва ли ще намерите това, което сте харесали в Гърция, защото няма такова предлагане. Има няколко малко коплексчета с нови бунгала, които са в близост до централния плаж. Нещо такова, ако ви харесва и ако приемат куче. Конкретни имена не мога да дам, само съм минавала покрай такива.
Друг вариант са вилите на Еко Терма вилидж. Те са част от хотелския комплекс и са най-близо до плажа.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 15:26 от Mur

# 398
  • Варна
Мисля, че плажовете са за хора. Мен ме преследваха два угоени ротвайлера в морето. Стопанката им бе безпомощна. Има кучета и във Варна. Грижовно и редовно наторяват плажа,със съдействието на стопаните им. При наличие и на малко деца, "идилията" е пълна.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 18:35 от Viviana91

# 399
Mur, и аз мисля, че тук няма как да получа условия като в Гърция, за това което търся. Даже си предпочитам там.
Но тъй като ми предложиха Кранево и предвид бюджета реших да проверя на първо място какъв е плажа и с този въпрос влязох в темата да питам.  Ако се окаже, че офертата, която имат предвид близките ми е много на сметка ще направя някои компромиси с изискванията си за това лято.

# 400
  • В.Търново
Какви са тези глупости, които чета.Ако минем 100 човека болни на ден пак ще затворят държавата.Тия ни взеха съвсем за будали. Аз един болен не съм видяла от зимата до сега.Ни балове,ни морета, нищо няма да има.
Аз мислех да правя още една резервация сега, как да стане това?

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 18:26 от Русалка_1

# 401
  • София
Какви са тези глупости, които чета.Ако минем 100 човека болни на ден пак ще затворят държавата.Тия ни взеха съвсем за будали. Аз един болен не съм видяла от зимата до сега.Ни балове,ни морета, нищо няма да има.
Аз мислех да правя още една резервация сега, как да стане това?
И аз това все го мисля. Много се съмнявам, че ще могат да затворят както през март и април, обаче. Сега сме в сезон, всеки пътува. Ангелкова иска да пускат руснаци и британци, а тея да хлопнат кепенците и да не може да стигнем до морето... Кои мерки да върнат - сигурно ще касае затворените пространства. То се разбра вече, че на 30 градуса в парка или на плажа вирус трудно се предава.
Ние добре се наредихме с 3 резервации.

# 402
  • София
Или отделни села/градове/общини/области могат да карантинират. Но да затворят Бургас, защото в Сърница и Самоков има огнище - надали.

# 403
  • София
А да, те по морето ще пуснат всякакви туристи, от къде ли не, те се чудят за мерки. Какво мерки? Тръгне ли активен сезон със чужденци, ще се надяваме вируса да си затихне от топлото време или защото мина време, инак лошо. Много лошо.

# 404
В интерес на истината покачването през последните дни не е от чужденците, циркулира си вирусът на местна почва

Общи условия

Активация на акаунт