На море в България 2020 г.! - 3

• 45 825
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Как е плажът на Свети Влас, бързо ли става дълбоко? Намерих много прилично хотелче (хотел Венера), мапс-а го "дава" на 7 мин пеша от плажа. Във Влас последно съм ходила като дете и нямам никакви спомени...

На мен лично много ми харесва. Беше много чист и освен това е разделен с вълноломи, което мисля, че подпомага спирането на вълните да не стават много високи. Ивицата не е толкова широка, не става бързо дълбоко. Ние бяхме в частен апартамент някъде зад Ирис и там ходихме на плаж.

# 646
Реално на Влас плаж няма, защото е циментиран под яхтеното. От двете му страни има остатъци на пясък, от рода на 3 реда чадъри.

# 647
  • софия
Отзиви от Белла Виста - продължение:
Скрит текст:
Хотелът е полупълен, дезинфектанти навсякъде, персоналът зад паравани сипва храната.
1. Храна - вкусна, но не много разнообразна (тук трябва да отбележа, че сравнява с анталийските хотели.) 😀
За вечеря--домати, краставици, айсберг, зеле, дресинги
Агнешко, риба, пилешки пържоли (сочни били). Картофи по селски, пържени картофи, ориз, спагети, варени яйца, няколко вида сирена, маслини, 2-3 вида супи. Диня, ябълки, портокали и много вкусни десерти, еклери, брауни, плодова пита, банички с локум, кремчета. Масите в ресторанта само за 4-ма, достатъчно свободни маси, на терасата (с навес) също имало места. Много хубава тереса (без бар) на 4-я етаж с гледка към морето. Диспенсъри с вода, кафемашини на Нес кафе (на самообслужване), наливни кола, спрайт, тоник, сокчета от машина, приятен бар на басейна с масички, който работи до 23 часа, алкохол български, правят коктейли. Анимация за деца и за възрастни, за тази вечер е било бинго. 😀
В заключение е доволна, храната нищо, че не е разнообразна, била вкусна. 😀 Поне от това което чух, мисля, че е добре, доволна е, чисто било. Тръгна с много резерви и недоверие Simple Smile
П.С. Пиша от телефон и моля да ме извините за грешки.
@ Диляна, мисля, че няма да съжалявате. Пожелавам Ви страхотна почивка и хубаво време. 😀
Благодаря! И аз мисля, че няма!

# 648
"Здравей България" -"На Черно или Бяло море?" -  Борислав Хаджиев /представител на туроператорите/, Христо Мутафчиев - изложи се тотално и Лияна Панделиева, която ги сложи в малкия си джоб и с факти им обясни, защо хората не ходят на родното ни черноморие:
https://nova.bg/news/view/2020/06/16/291019/%D0%BD%D0%B0-%D1%87% … 0%BE%D1%80%D0%B5/

# 649
  • Sofia
"Целта ни е да накараме хората наистина да преоткрият страната ни. Ние имаме чудесна природа, услугите са ни на достатъчно високо ниво и всички колеги се стараят.” Това заяви в студиото на „Здравей, България” Борислав Хаджиев от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. " Този или е слънчасал или живее в паралелна вселена. Природата ни беше чудесна преди да я презастроим, а от обслужването има още мнооого да се желае. За отходните води в морето да не споменаваме. 😀 Първо изгониха БГ туриста с ехидни подмятания," като не ти изнася бягай в Гърция и Турция", и народа избяга. Сега пак се сетиха за него...

# 650
Dark Avenger
"Реално на Влас плаж няма, защото е циментиран под яхтеното. От двете му страни има остатъци на пясък, от рода на 3 реда чадъри."

На Влас има няколко плажа. Почивали сме в " Арена " и плажът пред комплекса / в ляво от яхтеното / беше с 10-11 реда чадъри. От другата страна е подобен. Доколкото знам това не е старият плаж на Влас, а е насипван допълнително с построяването на марината. Достатъчно широк и изключително чист е. По- тесен е плажът, който е пред " Ла Кубанита".

# 651
  • София
Да се похваля или да се оплача . Върнаха ни парите за Дюни от ранни резервации. 100% върната сумата.
Хем сме доволни ,че все пак върнаха парите, хем аз все се надявах че това ако се беше разминало още през май, щяхме да идем на море. Дюни го чакахме цяла зима. Но каквото, такова. Confused
Но да похваля все пак Визит и Дюни . Казаха, че е според политиката на самият хотел, повечето хотели ще връщат пари до края на септември или други опции има. За Дюни конкретно политиката е тази. Та сме късметлии явно.  (ако изобщо е късмет че няма да идем може би на море) На децата не смея да кажа подробности още. Казах само че морето се отлага..... Confused

# 652
  • Сф
И аз съм била на плаж при яхтеното пристанище на Диневи.Супер си е плажа, пясък, плитко.И в дясно ( посока Сл. Бряг) оттам пак си е ок плажа.За друг не знам.

# 653
  • софия
Относно Свети Влас, ние бяхме миналата година в Цезар Палас и плажа пред него е Робинзон, плитко, плавно става дълбоко, хареса ми.

# 654
Цитат
Целта ни е да накараме хората наистина да преоткрият страната ни.

Това винаги ми е било много смешно. Какво значи "да преоткрием"???
Махнали са 10-етажните блокове по крайбрежието ли, изстъргали са Дюн от плажа ли, възстановиха Влас ли, изгониха селтаците, подвикващи от кръчмите ли, забраниха радка-пиратка ли, какво точно направиха?
Аз вярвам, че всеки един в този форум е бил на всяко едно курортно място както по цялото крайбрежие, така и по планините, страната ни е достатъчно малка.
За момента виждам от правителството реклама отново на добре познатите български дупки, тях ли ще преоткриваме пак? Ами не, няма нужда!
Да вземе Ангелкова или каквато е там - да отиде в Батак например - и да преоткрие, че пет века от историята в Исторически музей тотално липсват, а църквата все едно не съществува, ако си турист и не знаеш що е то - няма и да разбереш /в която ако някой не е бил и се чувства българин - да отиде обезателно!/
И да си преоткрие лентяите, залепени по столовете на историческите обекти, за които туристите са просто досадници!
Аз няма какво да преоткривам тук вече, 30 години преходи чаках да преоткрия, вече откривам по Европа доколкото мога!

# 655
  • Сф
Да се похваля или да се оплача . Върнаха ни парите за Дюни от ранни резервации. 100% върната сумата.
Хем сме доволни ,че все пак върнаха парите, хем аз все се надявах че това ако се беше разминало още през май, щяхме да идем на море. Дюни го чакахме цяла зима. Но каквото, такова. Confused
Но да похваля все пак Визит и Дюни . Казаха, че е според политиката на самият хотел, повечето хотели ще връщат пари до края на септември или други опции има. За Дюни конкретно политиката е тази. Та сме късметлии явно.  (ако изобщо е късмет че няма да идем може би на море) На децата не смея да кажа подробности още. Казах само че морето се отлага..... Confused
Вие откога бяхте?Понеже тези дни търся нещо за 23-30 юни, току що една бургаска агенция ми предложи Дюни и то на промо цена.Аз бях пуснала за друг хотел , но не е отворил и затова ми предлагат Дюни.Офертата е супер просто..чудя се..е ли възможно това..

# 656
  • София
Iseto6, може ли да питаш дали храненето е на смени в Белла виста. Анимацията за деца на открито ли е? Надявам се да е така тази година.

# 657
  • Пловдив
Вие откога бяхте?Понеже тези дни търся нещо за 23-30 юни, току що една бургаска агенция ми предложи Дюни и то на промо цена.Аз бях пуснала за друг хотел , но не е отворил и затова ми предлагат Дюни.Офертата е супер просто..чудя се..е ли възможно това..

Коя е агенцията?

# 658
  • София
Нашата беше от 5ти юли, апартамент, Холидей Вилидж, 2ма с две деца, около 340-350 лева на ден беше , на ранни, за 8 дни. Ако това е ориентир, Отделно ако хотела не е пълен, а то вероятно ще е така. Дори да платите за Холидей Вилидж може би ще ви настанят в Белвил, ако вилите не са напълно отворени. Това ни се е случвало, например от 1ви септември . все плащаме ХВ пък ни настаняват в Белвил. Без много много обяснения.
Иначе ако мога да дам съвет смятам че точно Дюни ще вземат всички възможни мерки, доколото това е възможно. Та ако има хотел от този тип, който ще направи всички усилия , ще е Дюни
От друга страна Дюни са предимно настанени чужденци.... та...не знам какво да посъветвам... Confused  Има за има против

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 13:55 от Wooden Cuckoo Clocks

# 659
  • Пловдив
Iseto6, може ли да питаш дали храненето е на смени в Белла виста. Анимацията за деца на открито ли е? Надявам се да е така тази година.

Може ли и от мен един въпрос- дали се предлагат сладолед и палачинки на закуска, че детето умира за тях?

Общи условия

Активация на акаунт