Любители на кучета - 105

• 29 997
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Идилия и любов! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Бях седнала с гръб, обръщам се и заварвам това. Двамата упорито се борят за почетното място.

# 196
  • гр.Варна
Ооо Деспи, тез двамата ще ти стопят лагерите. Каква комбинат са от сега, а какво ще стане по късно.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 197
  • Перник
А при нас днес беше борба за един шал. Детето го иска, Ара не го дава. Накрая разбира се детето се отказа.

# 198
Ох, Дес, какво ли още ще изтърпи Еро Joy

# 199
Ама как гледа милия "Ох... добре.... стой си"

# 200
иланг, след малко ще ти изпратя снимки на лично, на каквото мога да отлепя етикета и да се види съставът 🐾

За опаразитени животни- в повечето случаи се прави курс през 2 седмици, докато се изчистят, но зависи от казуса и препаратите! Фекалните проби (според мен) са задължителни! Лично аз правя всеки месец 🤓

Това за тиквените семки ще го пропусна, че  😂

Бъдете здрави 🍀🐾🐶

# 201
  • sofia
Привет! Липсват ми Цвети и Арчи. Дано са добре...
За обезпаразитяващите...не бих давала по-често, отколкото се налага. Натрупват се в организма и увреждат черният дроб.

# 202
  • Бургас
И аз съм в размисъл за обезпаразитяващите. Нашият ветеринар препоръчва всеки месец. Струва ми се прекалено често.

# 203
  • под тепетата
Да си призная, аз непрекъснато зяпам какво излиза от задния край на Ози Flushed не само, за да го  прибера. От зимата давам горе -долу на 45 дена точно заради черния дроб, но ако забележа нещо съмнително ( слава богу досега не сме имали инциденти и при двете кучета) ще го черпя на две седмици.

# 204
  • Пловдив
Точно щях да се оплаквам - обезпаразитих Шошко на 43 ден след  предишния Диронет - 12 април - 25 май.
След 4 дни /снощи/ е изакал нещо дълго и еластично според сина ми. Нолжило се е той да му помогне - издърпал го е. Най вероятно тения. Сутрин го разхождам аз - не съм забелязала нищо в акото. И изведнъж - дълга и голяма тения. Тази сутрин доизакара части от тенията, но вече накъсани.
Направо съм в ступор. Сега ще дам отново Диронет след 2 седмици. Сигурно след още две седмици пак. Има ли смисъл сега да го водя на лекар?
Как се предава тази тения? Трябва ли да изследвам цялото домочадие, включително и котката? Защото нея я обезпаразитявам на 3 месеца с Дронтал.
Като знам как са постоянно глава до глава с малкия ми син -направо настръхвам.

# 205
  • Стара Загора
Включвам се само да вметна, че препарата за под на предната страница наистина е страхотен! Препоръчвам го с две ръце.

# 206
  • София
И аз съм в приключение с обезпаразитяването. Както казах, са спрели любимата ми каишка от Virbac. Сложих ампула на FYPRYST преди една седмица. Пълно менте! Днес имаме бълхи! Бясна съм.

# 207
  • Пловдив
Rockstar, активното вещество е само едно във FYPRYST. В другите капки съм виждала смеси от вещества, които уж имат синергистично действие. Пише, че за кърлежи е ефективно 2 седмици, но за бълхи до 5.
Странно е, че точно бълхи са ви налазили.

Аз съвсем изтерясах след откритието на чревния паразит.
Направих ратроспекция - давала съм Диронет:
1 март
14 март
12 април
25 май
Как може при такава честота да се развие голяма тения /предполагам, че е било такова/? Превенция няма туй чудо. Вие какво давате за вътрешни паразити?
Дадох и на дон Томазо един Дронтал безвреме за спокойствие. Във вторник ще пратя синковеца при джипито. Че каквито страхотиии изчетох. CryScreamConfused
Накапах и Вектра-та днес.
Свалих си едно приложение за да записвам на кого какво и кога съм дала, че вече се ошаматках.

ето го Циганету днес пред блока - операторът е синковецът, не съдете строго.
https://www.youtube.com/watch?v=f0Bt3WNJPuA&fbclid=IwAR3PgQTtfmiwzHSZl41CqUJTMUwMpFntFh8cLrgF7VfDU_F7Cz5-Dc6t1Eo

# 208
  • София/Севлиево
"Я да видя колко са трудни тези задачи,че така ме пренебрегнахте заради тях!!!"

# 209
  • под тепетата
Иланг, браво! Ми той Шошко е по-изпълнителен от внука ми Simple Smile Защо не му направиш тест за вътрешни паразити, за да знаеш с какво трябва да се бориш? Щом диронета не помага, сменяй или редувай с друго. Ветът най-добре ще каже. Елислава, ваканцията е пред вас, сега ще имате време да се радвате един на друг!
 Утре чакам моите момчета да се завърнат за кратко. Днес са били на разходка на Дуранкулак.

Общи условия

Активация на акаунт