Професионални серии за коса 137

• 46 239
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Не се сдържах и отново пуснах кичурите след две години въздържание 😁

# 556
И аз умувам едни кичури за лятото, макар че косата ми вика Неееее...Grinning

Днес правих терапията 2-стъпковия протеин, като мисля, че косата ми има нужда от такъв. И като бухна тази коса, като разплетени негърски плитки. Обаче аз твърдо няма да слагам крем-финиш... Имах едни мостри на Biosilk коприната и реших да им видя силата на тая фризи коса... И наклепах доста на краищата и минах с въртящата четка. Преди това напръсках в корените от червения спрей на Чи за обем (днес го получих)... И ооо чудо косата се прибра, заглади, няма фриз, лесно се сресва.. В корените стана плътна и има някакъв обем.. Ще видим утре откъм замърсяване, че хич не щадих продуктите...
Та мисълта ми е някой ползвал ли е серията Silk therapy на Biosilk? Олиото прилича на коприната на Чи, но не е така мазно и се справи идеално с косата ми. Оххх пак муха си пускам с тая серия... Хайде някой да ме разобеди?Hug

# 557
Здравейте,момичета!Ползвал ли е някой тези продукти-шампоан и балсам и дали е доволен?https://www.notino.bg/redken/cerafill-defy-shampoan-za-vzobnovjavane-gstotata-na-kosata/

# 558
Здравейте, момичета! На коя марка бихте се доверили  повече-Paul Mitchell или Keune? Знам, че е субективно, но се колебая и реших да се до питам до вас, експертите.  За слънцезащитна серия става въпрос. Отворена съм и за други предложения Simple Smile

# 559
  • Варна
Момичета, някой с отзиви за Kérastase Specifique Bain Prévention?
Предполагам, че за чувствителния скалп си е ОК, но косата как се държи с него?

И за този, ако има ползвали го
Specifique Bain Vital Dermo-Calm

# 560
Bain prevention ми действаше като хидратиращ шампоан на мен и ме смачкваше. Но моята коса не е бодясвана и не е суха.

От Кюн и Пол Мичъл бих заложила на вторите на 100%.

# 561
hubavella,

Много добър избор са и двата шампоана. Помагат наистина, особено Bain Prevention. Бих казала, че той е по-подходящ за по-тънка коса, защото дава плътност и сгъстява. По-сериозен косопад не съм имала, но със сигурност се справя със сезонен косопад.
Много повече ми харесва от новия Genesis за плътна коса. Също и е по-добър от Densifique.

Коса, която не се бори със сезонен косопад и да кажем е по-суха, боядисвана и по-плътна, ще се чувства добре с Dermo-Calm. Той е по-хидратиращ.
Първият шампоан винаги ползвам с маската от серията, но и двата са ок и с други хидратиращи маски и/или балсами.

Само да се редактирам и да уточня, че съм се изказала горе за Bain Riche Dermo-Calm, а ти си питала за тюркоазения Vital Dermo-Calm... и него го харесвам, но по-малко от коментираните вече. Той просто си освежава.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 11:33 от Аня Филипова 649504

# 562
hubavella, и на мен ми допадат много и двата шампоана,  по-добри са (за мен) от Genesis. Моят скалп се беше изсушил доста от ампули и други лосиони и препарати срещу косопад  успокояват скалпа и хидратират.

# 563
Събирам мнения за продуктите от серията за боядисана коса на Керастаз - аромат, действие и т.н. Sunglasses

# 564
  • Варна
hubavella,
Много добър избор са и двата шампоана. Помагат наистина, особено Bain Prevention. Бих казала, че той е по-подходящ за по-тънка коса, защото дава плътност и сгъстява. По-сериозен косопад не съм имала, но със сигурност се справя със сезонен косопад.
Много повече ми харесва от новия Genesis за плътна коса. Също и е по-добър от Densifique.
...

Аз Vital Dermo-Calm посочих, тъй като бързо ми се омазняват корените (мия през ден), тънка ми е косата, суха по дължините

# 565
Може ли сравнение на маските про лонгър и inforcer(пълна щета при мен) 😊

# 566
РуСа-Мамма,

моето мнение за Inforcer e крайно негативно. Честно казано, не помня дали се води протеинова или балансирана, но цялата серия, а особено маската - е някакво недоразумение. Гавра версия на Repair или сбъркана формула - не зная точно къде е проблемът. Може и да заспи като козметика за домашни любимци, например късокосмести британки, но но дълга коса... не. Или поне не повече от веднъж на 2/3 месеца.

Конкретно маската Pro Longer също е тежка , балансирана, че дори може да мине с почерк на протеинова. Не е за честа употреба. Въртя я с балсама от серията и дори сложих добавка в нея (моята е 75 мл)  - шот от друга серия на Loreal и ми е добре.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 17:57 от Аня Филипова 649504

# 567
РуСа-Мамма,

моето мнение за Inforcer e крайно негативно. Честно казано, не помня дали се води протеинова или балансирана, но цялата серия, а особено маската - е някакво недоразумение. Гавра версия на Repair или сбъркана формула - не зная точно къде е проблемът. Може и да заспи като козметика за домашни любимци, например късокосмести британки, но но дълга коса... не. Или поне не повече от веднъж на 2/3 месеца.

Конкретно маската Pro Longer също е тежка , балансирана, че дори може да мине с почерк на протеинова. Не е за честа употреба. Въртя я с балсама от серията и дори сложих добавка в нея (моята е 75 мл)  - шот от друга серия на Loreal и ми е добре.
Да разбирам, че лонгъра е тежка маска?
По-тежка ли е от Липидиум?

# 568
  • София
Събирам мнения за продуктите от серията за боядисана коса на Керастаз - аромат, действие и т.н. Sunglasses

Ползвам  шампоан Reflection Bain Chromatique, маската за плътна коса и флуида за блясък в миенето след боя и винаги, когато искам повече хидратация и блясък.

Шампоанът ухае прекрасно, прави богата, приятна пяна, не премива и доволно хидратира. При изплакване косата ми е копринена, мека, без грам заплитане.

Маската е хидратираща, доста икономична. След нея косата ми е в чудесна кондиция винаги, гладка и с много блясък. Въпреки, че съм с фин косъм, заради дължините ползвам маските за плътна коса и са ми окей.  Повече харесвах предшественичката и - Хрома Рич, но какво да се прави.. (вече четири мои абсолютни фаворити са в историята на Керастаз и още си тъгувам по тях). Предходната Хрома Рич значително скъсяваше времето за изсушаване на косата.

Флуида за блясък наистина дава много блясък, но това при мен не е трудно постижимо. Все пак косата ми е черна и права. Много внимавам с количеството, защото капка повече от необходимото със сигурност ще ми утежни. Ще го изразходя някой ден, след 10 години може би, и едва ли ще повторя. По действие не може да стъпи на малкия пръст на стария серум Олео релкс.

Серията, в новия и вид, я взимам за втори път. Подарих я на сестра ми, и на девойка, която не се боядисва, но искаше хидратираща серия на Керастаз, която ухае добре. И двете са очаровани.

# 569
  • София
Моля за мнение за Résistance Bain Extentioniste или за серия на Керастаз, която не омазнява допълнително скалпа и подхранва краищата

Общи условия

Активация на акаунт