ОКТОМВРИйки 2020 - тема 3

• 28 072
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз пръщя от енергия до към 17:00-18:00 и после ме наляга апатия и мързел.

# 571
Дунда5 На мен днес Аг ми се накара ,че съм качила много .На техния кантар съм +3кг за месеца а на моя +2кг.Кой е верен нз 😁🤭.Иначе съм в 24 гс досега имам 6кг качени.Но макс 12кг повече не искам да качвам,че съм 1.50 висока и ще съм като буре с крака .За козметика Аз съм се спряла на Бочко или Здраве.За перилен препарат Тео бебе.Или Ариел.Дано да не са със проблемна кожа бебецоците,чее мн трудно .Вашите бебчета колко тежат?Нз дали добре съм разбрала но АГ каза 600гр

# 572
  • София
Аз леко се чудя ок ли е в 27гс да съм качила само 3кг, но АГ нищо не е казвала.
Малкия иначе последно миналата седмица (значи той да е бил някъде 25гс по изчисления) беше 860гр. За месец е качил два пъти и половина теглото си. Сега сигурно вече е към 1кг.

# 573
  • Пловдив
За един месец съм +2, от началото общо +13.
Чувствам се страхотно от към тонус и т.н., днес бебо много го усещах и си се оказа, че си шава доста на ехографа. Тежи 800 и нещо, върви няколко дни напред, но той си е така от преди ФМ. Казах на АГ, че съм спряла Супле мамана, поради това, че ми се дублират някои съставки с Ферума. Та този месиц иначе почивка, продължавам си само Ферума няма да имам изследвания.

# 574
Купих един комплект за изписване от 5 части от Хиполенд и 2 пижамки за 0-3 м и нищо друго  .. ММ твърди ,че е още много рано да се пазарува и малко се караме по въпроса . Гледам колички и креватчета постоянно , даже и тук четох , но някак не ми се дават повече от 500 лв за количка . За креватче сме харесали от  Икеа  . Вие как сте с пазаруването ?

# 575
  • София
Пазаруването не се ли дискутира преди 2-3 дни или на мен нещо ми се сливат.
Аз както винаги съм на нула тук.

# 576
  • София
Май се обсъжда ама и на мен ми се сливат дните вече Joy Ние почнахме с покупките. Имам 10-тина дрешки, другата седмица ще ми подарят още и ще проверя какво има от баткото. Взех 2 шишета, биберони и кош за памперси, както и няколко пелени. Харесали сме легло, него искам да видим наживо и ще го поръчаме края на август. Тогава ще вземем и чаршафите. Количка и столче има от баткото. Козметиката малко преди да се роди. Чакам хубава промоция на помпа и евентуално стерилизатор. А колежките казаха, че ще ми подарят активна гимнастика и май това е.

# 577
Останаха ми само шишета и залъгалки 🤣 не съм решила какъв брой шишета да взема, защото имам някакви надежди, че кърменето ще тръгне по-добре от първия път. Мисля да почна с едно. Баткото така и не ползваше залъгалка, но все пак ще взема, че в болницата искат. Остават консумативи като цяло, ще се осигурят в последния момент. Голямата инвестиция този път беше да вземем легло за баткото, че неговата кошарка заминава за Беба

# 578
Ние не сме купили все още нищо.
Харесали сме количка, но май ще я поръчам от английски сайт, защото разликата в цената беше голяма.
Някой случайно да е поръчвал от trandybaby.uk?
Приятелки са ми обещали дрешки от техните дечица, които са точно с 1 и 2 години по-големи и момичета, та като големина и сезон ще ми свършат работа. Не съм гледала много по магазините, а явно вече трябва да се заглеждам Two Hearts

# 579
Вчера ми дойдоха три пижами 50 см. Искам да имам малко дрехи 50 за първия месец и другите ще са 56. Всяка вечер мога да пускам пералня и сушилня, така че и два комплекта ще ми свършат работа от един размер...е малко повече ще взема...
Приключвам си нещата в работата и от понеделник почивам. Уикенда резервирахме кратка почивка и нямам търпение вече
Аз съм +6. Индексът ми на телесна маса преди забременяването е 18 и дават, че трябва да кача 15-17. Аз първия път качих 12, а втория 10, след раждането имах малко кг. за сваляне, та ми се иска и сега да съм около 12
Рита, върти се , движи се плавно, както дойде

# 580
  • София
И аз днес бях на жк - потвърди се момиче и е 614 гр., 23 г.с. съм и + 3-4 кг.
Вече е с главата надолу и другия месец ще ходя на очен лекар и кардиолог, за да видим как съм и дали ще се пробва нормално раждане или пак ще е секцио. То са ми доста и излишните кг, та не знам дали има значение за вида раждане ( останаха ми едни 30 кг от предишната бременност Rolling Eyes)
Иначе нищо не съм купувала, имам всичко от баткото. Чудя се за нова кошара, но ще видим. Само нова помпа мисля да взема и шишета.

# 581
Имам си доста дрешки от баткото и каката. По голямата част са подходящи и за двата пола, така че мога да кажа, че почти всичко ще влезе в употреба . Само нещо за изписване ще взема новичко. Легло дървено си имаме, помпа също. Количка ще ми дадат, че няма смисъл да купувам за трето. Козметика мисля да заложа пак на Бочко и на Тео бебе прах.   И моето рита постоянно: то в мехура, то под пъпа. Върти се все още. С кг. съм + 6. Но не ям почти сладко, заради киселините. Основно наблягам на кис. мляко, сирене, плодове и зеленчуци. Първите бременности качих по 15 кг., но с кърменето много бързо ги свалих. И сега се надявам да е така.

# 582
Още нищо не съм купувала, само си гледам онлайн и запазвам идеи. Опасявам се как като тръгна да пазарувам, ще се затрупам от излишни неща, защото нямам идея какво точно ще ми е нужно People Person Frowning

# 583
Момичета, имам въпрос Simple Smile
Вашите АГ - израждат ли? Ходите ли при друг лекар който е израждащ за още изследвания и наблюдавания и при него? Или само при АГ.
Тъй като моята не изражда и мисля допълнително при някой лекар в болницата на която съм се спряла Simple Smile Благодаря

# 584
И моята Аг не изражда.Смятам като вляза в 30-31гс живот и здраве да се насоча към някой израждащ.Защото мисля да е планово секцио и да уточним кое как и защо.Все още събирам мнения за лекари ,анистезеолози и тн.За болницата е ясно макар,че има и мн негативни  мнения съм решила дае Държавна болница.Аз почти съм готова с покупките остават ми кошара количка и консумативи за болница.Може би и някоя др дрешка още. ММ също не дава да се пазари все муе рано.Но и все пак всичко е до финанси.Аз също си поръчах доста неща от Хиполенд.Малко съм разочарована защото едната ми поръчка я объркаха 100 пъти  и все още си чакам подложката за ваничката която ако не дойде до края на месеца ще си я купя от др място.

Общи условия

Активация на акаунт