Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време е препоръчително да държите бебето в кошчето за кола?
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма и дрехи за бебета?
Как мога да сменя своя личен лекар по здравна каса и какви са стъпките за това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време е препоръчително да държите бебето в кошчето за кола?
-
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма и дрехи за бебета?
При закупуването на помпа за кърма майките често се колебаят между електрически модели като Medela и Avent или предпочитат ефективната и рентабилна силиконова помпа Haakaa. За дрехите на бебето се препоръчва да закупите по-малко бройки от всяка дреха през първите месеци, като вземете предвид климатичните условия и размера на бебето.
-
Как мога да сменя своя личен лекар по здравна каса и какви са стъпките за това?
-
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе според климатичните условия?
-
Как мога да получа направление за раждане, ако лекарят ми не работи със здравна каса?
. Моето спане е кошмарно. Не мога да спя на страни тъй като почва да ме боли жлъчката. Преместих се да спя в другата стая тъй като ставам поне 3-4 пъти да ходя до тоалетната и после ми е трудно да заспя. Не се оплаквам на никой, но вчера се чувствах толкова зле колкото никога до сега не съм се чувствала.
не виждам да има смисъл от магнезия втвърдява ми се корема, имам крампи в краката ужасяващи.... доктора каза, че ако продължава така, ще променим нещо, усещам, че има впредвид венозно... Иначе бебето си върви точно на термина, аз като цяло съм добре, освен разбира се корема който е нормален сутрин, а вечер е бомба
Дано всичко да ни е добре за следващия преглед. И ние тия дни боядисваме и разчистваме детската стая. Надявам се скоро да се засилим с покупките, оказах се супер нерешителна за бебешките неща. Около мене всички ми казват, че е много рано, ама аз обичам да съм подготвена. А и като гледам вие повечето сте почти готови с покупките.
Толкова тежко не помня да ми е било предният път

Иначе и аз си купих раница,а не чанта. В baby.bg намерих много готини.