Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време е препоръчително да държите бебето в кошчето за кола?
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма и дрехи за бебета?
Как мога да сменя своя личен лекар по здравна каса и какви са стъпките за това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време е препоръчително да държите бебето в кошчето за кола?
-
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма и дрехи за бебета?
При закупуването на помпа за кърма майките често се колебаят между електрически модели като Medela и Avent или предпочитат ефективната и рентабилна силиконова помпа Haakaa. За дрехите на бебето се препоръчва да закупите по-малко бройки от всяка дреха през първите месеци, като вземете предвид климатичните условия и размера на бебето.
-
Как мога да сменя своя личен лекар по здравна каса и какви са стъпките за това?
-
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе според климатичните условия?
-
Как мога да получа направление за раждане, ако лекарят ми не работи със здравна каса?
Вчера пък боядисвахме и размествахме мебели вкъщи + чистих доста и вечерта коремът ми беше на камък, а от болки в кръста ми се ревеше цяла нощ. Мислех да не ви мрънкам, но G. Savova, съчувствам ти и се размрънках. 😅 Все пак не ги виждам тези оплаквания сериозни.. Не пия магнезий, защото го забравям и желязото започнах да го пропускам. Ужас 😓
Та съм малко объркана как точно се мери дозата. Така или иначе диаспорал май няма да мога да пия сега като ми откриха диабета, защото съдържа захар, та явно ще си карам с хапченцата. Аз не пропускам магнезия, защото ме е страх да не се скъси шийката от контракциите
Последно беше 35мм, което лекарката каза, че е ок, но си ме притесняват стяганията. А май в следващите месеци може да се очаква да позачестят, до колкото съм чувала.
Беше последно с дупето надолу, та там долу са му крачетата.
. Честно, успокоихте ме, защото наистина се чувствах ужасно.
снощи не спах почти понеже ми беше доста лошо на стомаха, а не съм яла кой знае какво различно...
нощем ако заспя наляво - добре. Ако заспя надясно обаче.. ставането, обръщането е със сълзи. И това тумбак огромния... Направо съм като дирижабъл. Всички казват, че бил много голям. Аз мислех, че е като предния път. Всеки ме пита скоро ли ще раждам. Нещо не подгониха комплексите. Нещо не успях да се насладя на бременността. Все с нещо друго ми е заета мисълта. Не съм проявявала никакви капризи, говоря малко за това как се чувствам, не пуфтя. Даже съм казала на много малко хора. Обаче сега , откакто отпуснаха ИП нали се разхождаме из града, та вече почти няма скрито покрито