Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 53 026
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Виждам някакъв нов Sun на Джил Сандър с кокосова водица. Ще го поръчам.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 21:08 от bubanka

# 391
  • Sofia
Бтв, вчера си получих последната пратка от МейкЪп. Плюсче за тях отново.Simple Smile)

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 21:09 от bubanka

# 392
Желание ми е, щото на три пъти изпуснах евтиния тестер от Прафимо! Ма то не се спи за такива оферти... Joy Утре още ще кажа.

# 393
Обадиха се току що, утре е при менннн Gift Heart
От?

# 394
Тук http://www.elfragrance.bg/guerlain-mon-guerlain-eau-de-parfum-in … jeni-p-16943.html
Дано не измислят сега и Mon Noir, че вече не мога да дишам от шишета...

# 395
Здравейте момичета, да питам - ще поръчам от Нотино два парфюма, Alien и Crystal noir. За единия пише/Версаче/, че има код за 20 процента отстъпка а като го изпиша, не го отчита. Нещо грешно ли правя?

# 396
Не, просто са идиоти... Освен да им се обадиш за поръчка и изрично да им кажеш, че парфюма е от марките с намалението.

# 397
  • при морето
На мен ми го отчете кода,преди малко поръчах армани код абсолю.

# 398
Да се отчета с първа поръчка от make up от миналата седмица./Една седмица бан, заради кодовете от Нотино, а исках да поръчам за Мама и 70г юбилей, но ....както и да е-един не чул, друг не разбрал, трети-метла!/
Получих NOA, много фин аромат, доста осезаем, подходящ за лятото и не само. Нямам база за сравнение с предишни години, но при мен е доволно траен за EDT -поне 4часа преди да изпитам нужда да подновя.
Karl Lagerfeld for him -миниатюра 4.5мл, хареса се от големия син /18г/ и предстои покупка в пълен размер.
Hermes Twilly мостра-пробвала съм го, не бях особено впечатлена тогава, но искам пак да го усетя преди да реша.
Всичко опаковано в много амбалажна хартия, поръчано в петък около 21.00ч. Получено във вторник- много бързи, доволна съм и ще поръчам отново!
Чакам утре от Парфимо Elizabeth Arden 5-Avenue 125мл подарък за Мама /в крайна сметка реших, че точно това и трябва - свежест, сила и пътека от цветя за кураж в ежедневието. Жена достойна да усети полъха на 5-то Авеню.  Мамо, за теб скромно и от сърце Kissing Heart/
Спирала L'oreal Unlimited  за мен /на цена под 11.00лв, като закупих същата от физически магазин на Ивис няколко дни по-рано намалена на 23лв от 28 Cold Sweat/ и още няколко миниатюри на мъжкия Карл за мен и колежки.
Пп. Извинявам се за лирично отклонение...

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 06:17 от mimoza7710

# 399
Мейкъп все едно разбраха че ще поръчам Diptyque Oyedo от официалния сайт и го намалиха
https://makeup.bg/product/59507/ Не можах да се удържа и поръчах.

# 400
Аз днес ще си взема 2-та парфюма Лалик Аметист 😉 и  Инсоленса 😀 oт Make up 🥰😍😍

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 15:36 от bubanka

# 401
BBeLLa, но предполагам не е подходящ за топлите дни, а евентуално за вечерите ?! Аз харесвам обувката, така че ...

А дайте някоя бюджетен, за ежедневието, подобен на Лагерфелд мъжкия/че нашият свърши/, или да се поровя и да го търся най-изгодно, пак този. А тези минита толкова да са сладкиии Simple Smile от Парфюмо са поръчвани нали?
Миналата пролет мисля ги взех и двата КЛ за мен 45мл , за мм 30мл, и цените им бяха смешни, мъжкия беше около 13-15 лв !

# 402
  • ново
Rawaa е тежък ориенталец за мен, изобщо не е подходящ за топло време.
Бюджетен летен мъжки аромат за мен е https://makeup.bg/product/8383/#/option/479902/  но няма общо с мъжкия Лагерфелд, който не харесвам хич.
Ох, заглеждам Le parfum in white в мейкъп май е най-изгоден?! Ще го помисля още малко.

# 403
  • Балчик
Има ново зареждане в Парфимо, появиха се Мон Герлен интенз тестер за 105, мон герлен флорал тестер за 93 лв и др.тестери.

# 404
И аз това влизах да напиша. Има и Insolence тестер.

Общи условия

Активация на акаунт