ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 414
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Браво. За всичко се иска стимул и воля. Аз се отпускам на всеки 3 или 4 седмици. Бих искала и аз една такава мама да ме побутва хахах
Духи,бях 8 клас с наднормено тегло .75 кг ...За три месеца свалих 25 килограма ,но съм благодарна на мама ,че ме вкара във форма .Хранех се НВД ,като в неделя си позволявах и малко шоколад примерно .Всеки ден ходех и по 12-13 км .Та така ,които има желание отслабва Simple Smile
Само дето на 14 и на 40 години метаболизмите нямат нищо общо Simple Smile Simple Smile
На 14 - гъчиш бургери и пица, затичаш се след автобуса - свалиш 2 кила.
На 40 - не ядеш цяла седмица, хапнеш един сладолед - качиш 2 кила.
(импровизиран преразказ)

Поне се събудих обратно на 74.5
Никви аспержи повече.
Продължавам си с пилетата и яйцата докато почна да кудкудякам Simple Smile

# 256
  • София
Не е въпроса всички да се хранят по твоя начин, въпроса е че такъв сладък шкаф не е препоръчителен за никого, но в крайна сметка всеки сам решава как да храни децата си.

# 257
Ние имаме такъв шкаф, но все още дете нямаме.
Скрит текст:
пожелайте ми скоро да имаме Sparkling Heart
.
ММ яде от него сладко, но понякога, примерно с кафе в почивните дни. Мен не ме изкушава сладкото, черен шоколад за мен също не е шоколад. Мен ме изкушават чипс или пуканки..
Аз вчера прегреших с 2 чаши бяло вино, не ми е гузно, имах нужда да си доставя някакво удоволствие. ОТ днес пак в строя и почивните дни може да се поглезя пак.
Хубавото при мен е, че и ММ е на режим, което много ми помага и ме улеснява приготвянето на храна.
Нийче, напомни ми колко обичах едно време кисело мляко с какови бисквитки "Еверест", ех.... детство !

# 258
Не е въпроса всички да се хранят по твоя начин, въпроса е че такъв сладък шкаф не е препоръчителен за никого, но в крайна сметка всеки сам решава как да храни децата си.

А аз не написах, че трябва да се хранят по моя начин, а че това, че съм на диета, не означава да променям и техните навици. И да, всеки сам решава как да храни децата си. Наличието на сладък шкаф, задължително означава, че нонстоп се тъпчат със захар. Rolling Eyes Нека не продължаваме темата, но не е нужно от две реплики да си правите извод за живота на хората.
Моите килограми са точно от "емоционално" хранене. Аз бях неприлично слаба до второто раждане. После в малоумни опити с гладуване, последвани от преяждане да сваля излишните ми 10 кг., които за моя ръст са си били екстра, успях да кача 20. И се задържах така с години. Е, имаше период от около две години, когато ги свалих с 90-дневната, но после отново се върнах в изходна позиция. Децата ми са не просто слаби, а кльощави. По препоръка на доктор, малкият ми син тръгна на фитнес, необходимо е да направи маса, заради козметичен дефект. Е, не се получава, все същият кльощавелко е. Ген, метнал се е на баща си, който не е трепнал през всичките 20 години (на килограми, де).

# 259
  • Linz
Аз се отчитам с -0,7 кг. за 6 дни. Искаше ми се да е повече, но забелязвам, че всяка година свалянето става все по-трудно, а качването- по-лесно (сега съм 45/172/66). Пък и само съм ограничила калоричните изкушения (пица, шоколад, сладолед...), не съм ги спряла напълно. За 6 дни направих 5 тренировки.
Сега закусвам с ягодов шейк с кокосово мляко (и малко банан и агаве), по-късно ще ходя на фитнес.

# 260
Аз не закусвам, направо обядвам след 13.00 часА. И вечерям между 18 и 19 часА. Така без да искам правя и фаст, интервално гладуване. Все още премахвам щетите от извънредното положение. Чакам с нетърпение момента, когато ще ми проличи по дънките и ще започна да свалям постоянните излишни килограми.

# 261
Нашия шкаф е нависоко и не могат да го стигнат.Обаче отиват долу при родителите ми и там наваксват😁, защото техния е на ниско.Но аз нямам драма с това,важно е да има баланс.
Така,4 ден съм на ОМАД,с упражненията съм наникъде.Правих оня ден махове с крака-настрани и назад и навеждания,всичко по 20 повторения,нямаше и 5 Мин сигурно.И на другия ден имах мускулна треска отзад на бедрата.Представяте ли си колко съм обездвижена.

# 262
  • София
Нямах намерение да предизвикам дискусия кой и как си храни децата, но явно така съм се изказала!
Идеята ми беше, че нямайки изкушението на една ръка разстояние по-лесно се устоява. Аз например нямам волята да знам, че в шкафа има емнайсе вида сладко, чипс, пуканки, солети и да не посегна към нещо със седмици.
Спирам, че стана досадно Simple Smile

Много ми писна с това несваляне! Поне тренировките се отразяват добре и този + изглежа прилично стегнат.
Надеждата ми е да дойдат омразните жеги, когато мога да ям само яйца и таратор и грам не съм гладна.
Ключово е, че сега все още работим през ден и в тези почивните и дъждовни дни все ми се залита към повече храна, но още седмица и край. На работа е такава зверска лудница, че почти няма кога да се храня и реално само вечерите трябва да контролирам.

# 263
  • София
Правих си яйца с авокадо, обаче не е моето. Първо авокадото дребно и неузряло та не успях да чукна вътре яйце, ами го разбих и така напълних дупчицата. Отдолу подмазах с крема сирене под яйцето. Запекох, обаче не става. Ядох един домат, изчоплих яйцето и до довечера сигурно ще съм примряла от глад.

# 264
Буф, авокадо само сурово. С яйца на очи или варени си е чудно... Ама печено май даже не искам да си го помислям.

# 265
Ха-ха,яденето ми определено е на емоционална основа.Явно трябва по-често да се ядосвам ,ама здраво и ще отслабна.Днес без да искам ще изкарам само на две обедни кафета с мляко.Големия хубостник се прави на голям хакер и не нарочно дръпнал 3000 хил лв от сметката на майка ми за игри на плейстейшъна,дали както бях гладна не ми се отяде на момента....Та,знам че не е истински фаст с това мляко,но и не ми се яде в момента нищо смислено.Даже ми се допуши ☹️

# 266
Щом авокадото не е узряло, дори и сурово няма да е вкусно. Не съм очаквала, че това чудо ще ми допадне, особено след злополучния ми първи опит с него. Идея си нямам как трябва да изглежда добре узрялото авокадо и си купувам едно на обедната почивка. Грабвам първото попаднало ми и в службата решавам да го ям под любопитния поглед на колегите, които с интерес наблюдаваха това чудо на природата. Едва го обелих, почерпих ги и тях, а то отврат, с вкус на... дърво. И си рекохме всички дружно, че от това по-голяма тъпня няма. Чааак след две години прочетох за авокадото и след купуване на узряло такова, вече много го харесвам. Само цената не му харесвам.
Аз обядвах бъркани яйца (пържени в мас) с малко саздърма и нарязани домат и половин краставичка, от онези късоплодните. За довечера съм се настроила на пържени свински ребърца. В СВА са на промоция, както и свински гърди и пилешки крилца.

# 267
Аз тия дни си преоткрих обедното пазаруване в Лидъл и попадам на доста добри месарлъци и рибки намалени, идват ми тамЪнско за режима. Та обзавеждам фризера на корем Simple Smile

# 268
  • София
Даре, моето авокадо точно сега е с вкус и консистенция на дърво. Иначе го обичам...
Реших да го пекна та да омекне, ама не става. Обожавам го на кубчета във всяка салата. В десерти още не съм го пробвала.

Леле, Рени??!? Три бона....!! Майко, ще работи цяло лято и ще му пукат ушите докато възстанови сумата!

# 269
Елена, нямаш месо, а то засища, и то много. 150гр пилешки гърди са супер. Или скумрия.
И няма глад до следващото хранене.

Общи условия

Активация на акаунт