СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 34 055
  • 794
  •   1
Отговори
# 540
Дано, че при нас в офиса границата е 37,3 . Моят термометър също отчита в червено над 37,5 - съгласяват ме, че границата е правдоподобна

# 541
  • София
Ох, хора, тоя цирк с тия температури няма край. Вчера в болница Света Анна в кабинета, в който само това правят - мерят темоерарурата на всеки пациент - медицинското лице не е успяло да се справи с термометъра, сменял батерии, звънял за помощ, защото мерел по Фаренхайт, а не по Целзий. Добре, че свеки е инженер, та й помогнала да оправят термометъра и реакцията била: Ох, много ви благодаря, иначе не знам как цял ден щях да меря температура!
Тааа просто нямам думи. 😂

# 542
  • София

Някой ползвал ли е тези сборници, че постоянно ми излизат като реклама във Фейсбук и ако може да ми даде отзиви?
Да, свекърва ми готви сина ми и други седмокласници по тях, казва, че е доволна, има вътре много, много задачи. Аз не съм на ти с математиката, само асистирах при поръчката онлайн и предавам нейния коментар.

# 543
  • София
Аз да се оплача - гипсираха ме. Усуках глезен. Голям майтап е качването до втория етаж, където ни е спалнята...
Но да съм в тон с темата - дано това да е данът за НВО и наборът да е здрав...

# 544
green_dawn, бързо оправяне!
Айде, малко остана,  а пък ние само се караме напоследък със седмокласника, не за училищни неща, там се предадох почти, а за отношението към нас, офхане, пуфкане, ръмжене, писна ми вече. А пубертетът тепърва започвал...
Biskvitka, чакаме те да се хвалиш Simple Smile
И аз завиждам за морето и гледката...

# 545
  • София
Моя приятелка-учител ще е квестор на 12 клас Снощи четеше инструктажа на вино Simple Smile Ще я препитам днес .
Иначе при нас днес е класното по БЕЛ.Родителска среща-на 11.06....

# 546
  • софия
Когато в началото на ИП ни мереха Т с дистанционен термометър, към замръзване го карах. Бях около 32-34°.
Има хора, които вдигат Т от притеснение. Не е добре измислено, освен ако не се прилага "И грипоподобни симптоми". Обаче, като знам капацитета на повечето участници в процеса, имам притеснения.

# 547
Добър ден! Извинявам се, че нахлувам в темата, но БГ майките обичат да си информирани. Детето ми е малко, но аз държа да не се изненадвам в последният момент та хвърлям око на темата. Детето ще се яви на присъствени изпити другата седмица. Поради факта че искат маски а аз незнам то как ще изкара 3 часа в учебна стая със същата купих щлем. Поръчах от шоп.bags.бг. За сумата от 3.99 лева. Вече тренира около 2 часа да стои с него. Каза че е добре.
Успех на децата ви и по-малко нерви на майките.

# 548
Поради факта че искат маски а аз незнам то как ще изкара 3 часа в учебна стая със същата купих щлем. Поръчах от шоп.bags.бг.
                   Аз трябва да работя с шлем ,но по-отвратително нещо не ми се е случвало.При дишане се изпотява много бързо,особено при смяна на помещението,през пластмасата се вижда гадно,а е и много неудобен.Преди да го сложа си мислех,че е по-добър от маската,но....оказа се,че след като го ползвах около 10-15 минути го захвърлих и си сложих маска.Адски неудобно ми беше да пиша ,когато съм с шлема.Така,че пробвайте самите вие дали ще ви е удобно и преценете дали шлема е решението за децата ви.

# 549
Не ми се отваря линка за критирии за оценявяне на преразказ може ли да ми дадете нов Wink

# 550
# 551
# 552
  • софия
Сколасах да напиша писмо за телбоДирането. Пуснах до всички, които предположих, че може да касае, вкл. Национален инспекторат по образованието.
Тръпна в очакване на отговор.
В нашето училище никой нищо не казва за бележка. Подозирам, че ще я дават на децата във вторник. Класната ги е предупредила да са готови с предаването на учебниците за тогава. Ако ги предадат тогава, какво ще правят цял месец?

# 553
Разглеждах МГ и ПМГ в моя Северо-източен район, ей тъй от чисто любопитство, да видя какви са разликите в паралелките спрямо миналата и по-миналата година. Направи ми впечатление, че никъде профил Математически, не е с физика като втори профилиращ. Все е с информатика. ПМГ Шумен, които досега  имаха паралелка МатФиз, вече не предлагат такава. Защо толкова много е низвергната тази физика? Интерес ли няма, преподаватели ли?
В момента май излиза, че освен в НПМГ, почти никъде другаде не се предлага профил с математика и физика. Фундаментална наука е това. Ако детето ми се ориентира към техническо висше образование, независимо в коя точно област, бих предпочела, а и смятам, че ще му е много по-полезно, в 11-и и 12-и клас да има повече часове по физика отколкото по информатика.

# 554
  • у дома...
Сколасах да напиша писмо за телбоДирането. Пуснах до всички, които предположих, че може да касае, вкл. Национален инспекторат по образованието.
Тръпна в очакване на отговор.
В нашето училище никой нищо не казва за бележка. Подозирам, че ще я дават на децата във вторник. Класната ги е предупредила да са готови с предаването на учебниците за тогава. Ако ги предадат тогава, какво ще правят цял месец?
Чак ви завидях...

Общи условия

Активация на акаунт