СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 34 043
  • 794
  •   1
Отговори
# 570
Редактирам се. Появиха се! Хепи съм!

И аз тръпна за вести от Бисквитка.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 19:25 от maria77bg

# 571
  • София
Здравейте! Следя темата от известно време, тъй като ще бъдем в същата ситуация следващата година.

Това са част от препоръките на А. Кунчев към МОН относно мерките при провеждане на НВО:

http://www.danybon.com/coronavirus/ukazanie-kunchev-maturi/?fbcl … dxkVw-z2g49P7k_WY

Пожелавам успех на всички седмокласници!

# 572
Класът на малката имаше онлайн родителска среща днес.
Питах за телбодите - нямало телбод, а един вид перфорация, с която се захващат листата. Нямало проблем да се разделят. Щели да инструктират квесторите, че е позволено.

Относно маските - влизат с маски, после в стаята могат да ги махнат. В стая за 26 ученика ще са 10 деца шахматно разположени.

За 119то в София става въпрос.

# 573
  • София
Знаете ли защо в ДПП за София има два реда за 1 АЕГ с АЕ и НЕ? Не виждам разлика в профилите. Всичко ми изглежда еднакво. 297-298 ред

# 574
Ако не са изменили нещо междувременно:

Така или иначе с телче или без телче, важно е да може черновата да се отделя от останалата част. Докато не видя нещо черно на бяло, подписано от министър, заместник-министър, началник на РУО  или друго лице, което е отговорно за процедурата, не вярвам на приказки. Същото важи и за маските.

# 575
Така е, ама нашият директор нали е Диян Стаматов, много убедено ги разказваше тез неща...

# 576
Знаете ли защо в ДПП за София има два реда за 1 АЕГ с АЕ и НЕ? Не виждам разлика в профилите. Всичко ми изглежда еднакво. 297-298 ред
Така е и с АЕ+ ИЕ и АЕ+ФЕ. Явно са решили да ги пишат всяка паралелка отделно или първоначално са имали заложен 3ти профил.

# 577
Имате ли мнение/наблюдение за средата в 164 ГПИЕ (испанската)? Децата дали пият/пушат. За самото обучение чувам доста добри отзиви, но за децата пък почти всички казват обратното😕

# 578
По трети и четвърти профилиращ се различават.

# 579
  • София
Имате ли мнение/наблюдение за средата в 164 ГПИЕ (испанската)? Децата дали пият/пушат. За самото обучение чувам доста добри отзиви, но за децата пък почти всички казват обратното😕
Мисля, че ще е много трудно да се намери гимназия, в която да няма деца, които пият и пушат. 😁

# 580
АК изтълкуваха изявленията като официална информация, че ще могат да се махат маските по време на техния изпит. Супер. Simple Smile

# 581
  • София
Така е, ама нашият директор нали е Диян Стаматов, много убедено ги разказваше тез неща...
Joy
JoyJoy
Тази вечер е много забавно тук! Joy

# 582
  • София
По трети и четвърти профилиращ се различават.
Ако е така, как разбираш за кой вариант кандидатстваш, предвид, че ги няма от сега 3 и 4 профил?

# 583
  • софия
Най-накрая изгледахме клипчето с разпределяне на материалите, проследих и схемата на Дидева. Мрън веднага намери за какво да се кахъри "Ами дали ще мога да откъсна добре първата част? Ами ако я скъсам какво ще правя? Нашите учители са най-добри, защо няма те да ни пазят? Всички чужди са много гадни."

# 584
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз се чудех същото, има още една "двойна" паралелка в ДПП за Първа английска.

Общи условия

Активация на акаунт