Парфюмни размисли и страсти - 243

• 44 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Моля за съвет относно избор на подарък за много близка приятелка. С нея имаме сходни вкусове  - харесваме  флорални парфюми. Колебая се между  Lancôme La Vie Est Belle, VERSACE BRIGHT CRYSTAL, HUGO BOSS FEMME, GUERLAIN MON GUERLAIN. Приемам идеи и за нещо друго?

# 286
  • виртуално
Моля за съвет относно избор на подарък за много близка приятелка. С нея имаме сходни вкусове  - харесваме  флорални парфюми. Колебая се между Lancôme La Vie Est Belle, VERSACE BRIGHT CRYSTAL, HUGO BOSS FEMME, GUERLAIN MON GUERLAIN. Приемам идеи и за нещо друго?
а защо не....
La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale
Mon Guerlain Florale
Black Opium Floral Shock
Flowerbomb Nectar
и по-леки за сезона...
Carat Cartier
Burberry Her Blossom

# 287
densi, благодаря за темата Flowers Rose !
Аз не мога да нося пудрени аромати, задушават ме. Много харесвам бялото кубче на Narciso, но повече от едно пръскане ме убива. Иначе лека пудреност ми допада.
Аз моля за съвет между Si Fiori и La Nuit Tresor A La Folie. Познавам само Si и La nuit tresor и Diamond Musc, като Si ми допада най-много (edp версията). Тези не съм ги тествала.

Si Fiore не познавам, но оригиналното Si не ми допада, та гласувам A'la Folie, който много харесвам-- уютен, шлейфов, абе мадамски парфюм!

# 288
Благодаря за идеите, Рапунцел! Ще ги проуча! От тях имам само Mon Guerlain Florale и нещо нещо ми е противоречив. Взех го през зимата и ми идваше сладникав.

# 289
Пристигна ми Elie Saab Essence N°9 Tubereuse ! 😍😍😍

Не съм го разносила още, защото отивам да тичам навън и не искам разни пчели да ме вземат за огромна, търчаща китка.
Позволох си само една капка на ръката и съм малко объркана - силно нероли и гардения в началото, туберозата се крие срамежливо.
Ох, нямам търпение да се напръскам като хората!
Днес ще бъде 23°, лято, само за туберозки! 🌞💃🏼

# 290
Дами, моля за мнения за Yves saint laurent opium florale и Boucheron quatre absolut de niut. Поръчах на сляпо и сега съм нетърпелива, докато дойдат поне вашето мнение да чуя.

# 291
Аз днес си тъна в блаженство с моя любимец любим - Guerlain Mon Guerlain EDP.
И аз пак съм с него. От последните 20 дни само 3 или 4 да съм била с друг парфюм.

# 292
Аз днес сложих Еликсира на Ерме, много добре го усещам, идеален ми е за това време. Колежката ми обаче не го хареса, много й бил силен...носела съм го с мен във въздуха...
Тествах Мон Герлен ЕДТ и Флорале. ЕДТ не е моят, поне в началото, има някаква нотка, която ми дразни нослето някак. А сравнен със цветния направо ме отблъсква тази нотка. Флорал е много по -спокоен и привлекателен за мен. Сега след час и половина и двата ми харесват, но цветния го пожелах...
Със съставките не съм много на ти, даже никак, затова ще ви чета и ще се образовам.
Като цяло харесвам муск и рози явно..., но не всякакви. Мисля си, че харесвам много цветни съставки, но понякога някои парфюми, които по пирамида би трябвало да са уау са уау, ама с минус...

# 293
Здравейте Simple Smile Искам да попитам някой който е позлзва инсоленс на Герлен едп и едт -да ми каже разликата като трайност.? Пръскала съм се и с двата ,но не помня кой имаше по голяма трайност.Някъде бях чела,че едт-то 😄. Също  ми препоръчаха :ST. DUPONT PASSENGER интересува ме като трайност как е Simple Smile Благодаря.Предпочитам силни парфюми 😀 И за сега се спрях на Инсоленса-който само съм тествала преди време..Старата бутилка Simple Smile

# 294
О, колко е хубаво да си работи човек сам в стая! Аз днес свиквам с Womanity. Не ми е най-комфортно, но пък ми е интересно. С един колега се душихме взаимно като се срещнахме в коридора. 😃 Той с любимия ми A*man. И всеки каза на другия "ммм, на какво миришеш". Аз познах, той не, щото нищо не разбира от парфюми, само ги харесва. Даже тоя А*man аз съм му го избирала, но пък му хареса аромата на Womanity 🤔

Едт на Инсоленс излъчва повече шлейф от едп. При мен и двата имат 24 часа трайност. Песинджър на Дюпон е също доста траен, едно 10-12 часа.

# 295
  • София
Здравейте Simple Smile Искам да попитам някой който е позлзва инсоленс на Герлен едп и едт -да ми каже разликата като трайност.? Пръскала съм се и с двата ,но не помня кой имаше по голяма трайност.Някъде бях чела,че едт-то 😄. Също  ми препоръчаха :ST. DUPONT PASSENGER интересува ме като трайност как е Simple Smile Благодаря.Предпочитам силни парфюми 😀 И за сега се спрях на Инсоленса-който само съм тествала преди време..Старата бутилка Simple Smile
Едт на Инсоленс е по-траен и мнооого по-шлейфов. Термоядрен е по-точният термин.

# 296
Здравейте Simple Smile Искам да попитам някой който е позлзва инсоленс на Герлен едп и едт -да ми каже разликата като трайност.? Пръскала съм се и с двата ,но не помня кой имаше по голяма трайност.Някъде бях чела,че едт-то 😄. Също  ми препоръчаха :ST. DUPONT PASSENGER интересува ме като трайност как е Simple Smile Благодаря.Предпочитам силни парфюми 😀 И за сега се спрях на Инсоленса-който само съм тествала преди време..Старата бутилка Simple Smile
Едт на Инсоленс е по-траен и мнооого по-шлейфов. Термоядрен е по-точният термин.

Значи той ще е Simple Smile Че и е на добра цена в момента.Имам бегъл спомен като го пробвах в Ук ,че имаше разлика 😄🙃.Обаче забравих кой от двата Simple Smile Ще видя за тестер на Duppont

# 297
  • София
Аз днес се грея с Angel Muse. Много вкусен, сгрява ми душата. Сутринта настроението ми беше за парфюм, който да ме грее в този мрачен и студен ден. Иначе съм си облечена като за май и затова правя сауна в офиса. Наистина е чудесно да не си съобразяваш нито ароматите, нито температурата в офиса с други хора Grinning

# 298
За пет минути два комплимента получих за Съншайн-“много хубаво и силно миришеш”...и то от жени, които са мноооого скъпи на комплименти.....еххххх приказен мой аромате, Любим мой .....🌞🌞🌞

# 299
Аз съм днес с Блек Фантом Килиън, много ми е добре с него.

Общи условия

Активация на акаунт