Парфюмни размисли и страсти - 243

• 44 259
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Супер, точно като за моя вкус! Бих искала да ги пробвам, тъй като любимец за лятото ми е точно на Виктория, като днес открих и още един подобен-Dolce Garden(по-рано днес пуснах питане в темата за ориентировъчни парфюми с подобни аромати). От къде закупихте тези на sinique my happy?
Любителките на кокоси, да не пускам мухата, обаче това жълтичкото е божествено кокосче...направо тропическа плажна богиня е положението! Днес ги получих и още ги разучавам, ще пиша още и за другите...
На Victoria's secret имам Coconut Passion и той направо се срамува в ъгъла до Clinique Lily of the  beach. (жълтия)

# 346
От feelunique. Усещам, че ще търся големи размери за някои от тях , но засега не откривам никъде, тези са по 15мл, идеални за чанта.

# 347
    Идвам да ви разкажа за един кокосов пай - Coconut Passion Noir Victoria's Secret. Това нещо се води спрей за тяло, 250 мл е бидонче, но шишето е пластмасово и не тежи, етикета е красив, има блескулки по него и заедно с хубавата капачка, това го прави да изглежда луксозен. Поръчах го от Нотино онзи ден и днес пристигна. Ароматът е... иде ми да се изям! Nerd Има една кокосова торта на Лагуна - Рафаело, просто все едно съм седнала в средата на тортата и ям с ръце. Мням! Relaxed Кокосов сметанов крем и ванилия, ама не проста миризма, а такава една на скъп крем. Мирише на пина колада (без грам алкохол), на бял шоколад с кокос, на едни такива шприцовани сладки кокоски, които преди няколко години се продаваха на килограм и на баунти, изобщо на всичко вкусно и кокосово, което си представяте. И струи от мен, покрил дори остатъците от Womanity! Дето се казва, е този кокос чаках! Gift Heart Ми много съм щастлива!
    Бях объркала и поръчах първо този, за който четох чудни отзиви тук https://www.influenster.com/reviews/victorias-secret-coconut-passion-body-mist-25 но в него ванилията изпреварвала кокоса и все пак бил със завидна трайност, обаче Noir в името на другия и кокосов орех на първо място, а след него кокосов пай в състава, ме привлякоха повече и съм сигурна, че не сбърках, че отказах първия.

спрейчетата за тяло в нотино си заслужават внимание, аз скоро взех bath And body works една на милион заради приликата с белия питон:)))

# 348
    Dez, а познаваш ли B Balenciaga и можеш ли да го сравниш с Intense? Много харесвам първия и се чудя дали да не поръчам и втория. Thinking

За съжаление не. Intense e  чудесен. Няма как да не се хареса, ако харесваш стила на Баленсиага.

Да, разкошен и за мен. Само ме е яд, че прилича много /върху мен/ на DSQared She Wood Velvet Forest - имам ги и двата и почти са неразличими на моята кожа. Ковачева имаше страхотно ревю за Интенз и всъщност тя ме запали по тази версия - струваше се, и то много! Sparkling Heart

# 349
    • София
    Dolce Garden и на мен ми хареса, за съжаление толкова калпаво се разви върху мен, че отпадна като идея да го имам. В един момент кокоса се изпари и остана една бледа химична миризма върху кожата ми.

# 350
    • Чукарландия
    Все искам да попитам и все не се осмелявам, за да не се самонавия (или отвия Joy), но страх, не страх, моля, разкажете ми за Gabrielle Essence и Gabrielle. Кой от двата е по-хубав и туберозата, която много ме плаши страшна ли е всъщност? Не обичам тубероза, но пък флаконът е толкова привличащ. Много красив. Иска ми се и парфюмът в него да ми е красив - да се влюбя, наистина, много ми се иска да го харесам. Разкажете, моля! Flowers Blossom

# 351
    • Sofia
    Някой друг ще разкаже, аз само ще вметна, че и двете версии са прекрасни на влажния климат и морския вятър във Варна и нямат нищо общо с представянето си в София.

# 352
    • при морето
    Може ли някой да сподели впечатления за Armani Code Absolu pour femme!
    https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Code-A … -Femme-54302.html

# 353
    При мен Lily of the beach има трайност 30 минути,иначе го взех уж по прилика с ТF Soleil Blanc.Много звънлив,кокосов и нежен.Няма големи размери (моя го купих миналия ноември от английския Debenhams) и така ми каза консултантката. Дори и да имаше по-големи ,не бих взела,за мен няма да си оправдае цената.

# 354
    Уви, да, дори на първия ден тестове, това излиза като минус. Малко несериозно като за EDP. И явно затова са джобен размер - да се пръскаш през 2 часа 😀. Утре ще видя другите през колко трябва да се пръскат, за да ми е хубаво.

# 355
    Все искам да попитам и все не се осмелявам, за да не се самонавия (или отвия Joy), но страх, не страх, моля, разкажете ми за Gabrielle Essence и Gabrielle.
    За мен по-хубавият е Essence. Туберозата е много добре смесена и е в сянката на иланга. В Габриел има круша, която не възприемам, докато в Essence е праскова, която придава секси нюанс върху чудесно композирания мускус. Цяла пролет съм с него без да ми омръзне, не се случва често с парфюм подобно отношение. Всеки ден съм с различни парфюми, тествам непрекъснато, вече не ги записвам, запомням ги. С времето обонянието се развива и се усещат почти веднага съставки, нотки.
    В  Essence как пък всичко си е на мястото. Като златното сечение е, перфектен.
    Didishh, само да ти кажа, че тествах Олето, анансът е супер, леко  сладък и носим на студено време. И аз много искам да го имам Heart

# 356
    Все искам да попитам и все не се осмелявам, за да не се самонавия (или отвия Joy), но страх, не страх, моля, разкажете ми за Gabrielle Essence и Gabrielle. ....
    Да дам едно негативно мнение Nerd Gabrielle е един от най-скучните парфюми за мен. Все го пробвах и разнасях с идеята да го оценя,ама не. При мен избива роза,скучна ...

# 357
    • Sofia
    Скрит текст:
    Все искам да попитам и все не се осмелявам, за да не се самонавия (или отвия Joy), но страх, не страх, моля, разкажете ми за Gabrielle Essence и Gabrielle. ....
    Да дам едно негативно мнение Nerd Gabrielle е един от най-скучните парфюми за мен. Все го пробвах и разнасях с идеята да го оценя,ама не. При мен избива роза,скучна ...

И аз.
    Essence е една идея по-плътен и обещаващ върху кожата ми, но накрая финишира тих и meeeh.....Иначе исках да го харесам.

# 358
    Аз много обичам Gabrielle. Това е моят щастлив парфюм. Винаги потъвам в блаженство с него.
    Essence е съвесем друга бира. Изчезва от кожата ми за 5 мин, избива една ужасна, ужасна нотка, която ме кара да се чудя дали не съм близо до някоя обществена тоалетна.
    Тест е необходим задължително. Мислех да поръчвам на сляпо Essence, но добре че си намерих мостра.

# 359
    • Пловдив
    Аз след много чудене купих Gabrielle Essence. За мен е по-добрият аромат. Туберозата не я усещам. Иначе не бих го купила, защото това цвете много ме души. Хубав, плътен цветен парфюм е, умело се преплитат и нотките на цитруси, с много добра трайност.

Общи условия

Активация на акаунт