Парфюмни размисли и страсти - 243

• 44 298
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Пристигна ми новото Трезорче.
Цял ден съм с него и съм очарована  Heartpulse  Идва ми да се изям.
Обградил ме е с аура на гушлив, ванилов аромат с кокосова есенция. Представям си кошница с прясно изпечени кроасани, пълни с пухкав крем брюле и кокосови стърготини.
Интересното е, че като подуша директно върху напръсканото ми мирише на таратор Grinning Но само така, иначе не.

Не остана незабелязан от околните, 2 пъти ме питаха кой е парфома.

# 406
Ооо, Maeve, след това описание направо нямам търпение да дойде и моят! Днес по-рано го ударих  най-после, след около месец размисъл 😊

# 407
  • На черешатааа
Скрит текст:
Пристигна ми новото Трезорче.
Цял ден съм с него и съм очарована  Heartpulse  Идва ми да се изям.
Обградил ме е с аура на гушлив, ванилов аромат с кокосова есенция. Представям си кошница с прясно изпечени кроасани, пълни с пухкав крем брюле и кокосови стърготини.
Интересното е, че като подуша директно върху напръсканото ми мирише на таратор Grinning Но само така, иначе не.

Не остана незабелязан от околните, 2 пъти ме питаха кой е парфома.
Кой трезор е, ако може линк Simple Smile

# 408
  • София
gold laydi прилича на Nude по описанието
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Nuit-Tresor-Nude-58825.html
........Днес нося Ели Сааб Роял и съм още по възхитена! Много е подходящ за това време!  Изпипана работа!
Става ли за на сляпо?
На мнение съм, че ще ти хареса. Аз много го харесах. Писах тук или в другата тема като го получих. Когато съм ти чела постовете, съм забелязала, че имаме допирни точки в харесваните аромати с теб и още няколко момичета. Любопитна съм да разкажеш как го намираш, като го опознаеш.

# 409
....На мнение съм, че ще ти хареса. Аз много го харесах. Писах тук или в другата тема като го получих. Когато съм ти чела постовете, съм забелязала, че имаме допирни точки в харесваните аромати с теб и още няколко момичета. Любопитна съм да разкажеш как го намираш, като го опознаеш......
Много искам да ми хареса Smile Ще разкажа задължително Innocent

# 410
  • Стара Загора
Вчера ми пристигнаха тези 2 лимонени красотички. За 1-ви път чух за тези марки, но съм много щастлива, че ги открих. Издирвах лимонени парфюми и съм попаднала на точно това, което търсих. Purple Heart Напръсках си китките и започнах да чакам как ще се развият. Марките са доста евтини, но пък качеството е добро.

Jeanne en ProvenceVerveine Cédrat е само лимони, ежедневно парфюмче, много приятно, но бързо отихва. Трябваше да си движа ръката около носа, за да го усетя. Grin

Jenny GlowLime & Basil - сам говори за себе си. Този парфюм го усещах цял дееен, много ми харесва. Напомня ми на  Eau de Rochas Fraîche.

Скрит текст:

# 411
...Jenny GlowLime & Basil - сам говори за себе си. Този парфюм го усещах цял дееен, много ми харесва. Напомня ми на  Eau de Rochas Fraîche. ...
Свежак е голям, и траен( най-нетрайния до момента от тези,които имам). Има ли лека мъжка нотка при теб?Може би от босилека ми идва.Но пък в комбинация с Жасмин с мента е разкошен.Разнасях ги заедно и так единия компенцираше с повече свежест, другия със сладост и прашност.Кеф Misc Ghost

# 412
  • Стара Загора
Има мъжка нотка, но е много лека. Ще си поръчам и другите. Grinning

# 413
Има мъжка нотка, но е много лека. Ще си поръчам и другите. Grinning
Лека,да, не се натрапва. Аз чакам 4 нови и 3 повторки, ако не ме изтрият,ще споделя и за тях Laughing

Невероятно красива бутилка.Някой познава ли го,знам,че Гардения има много любители в темата :

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 09:52 от Ре

# 414
  • Стара Загора
Добре, че 3 от, които съм харесала не са в наличност, иначе до сега и аз да ги чакам. Grinning Вчера едва намерих място и за тези двата. Или трябва да изпръскам някой, или да им търся ново място. Sad

# 415
Аз мислях да го взимам,но от изчетеното ...... сравнението с "конско лайно" ме спря от покупка на сляпо Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще се радвам,ако някой тук сподели мнение!
Тествала съм го безброй пъти. Любими за мен съставки - кожа и дюля. Но при мен не се получава. Конско л..., чак не е. Но определено наподобява "аромата" на котешка тоалетна, който се настанява след първите няколко свежи минути и не си отива почти до края. С някои кожени интерпретации на Ермес просто не ми се получава. Другия, с който нямам никаква химия е "Ангелската кожа" - Cuir d'Ange".  А по принцип се разбирам с много кожени проклетии. Сега например нося Kelly Caleche EDP и ми е супер добре.
Получих Narciso Ambree - пълно разочарование е при мен. Бели цветя и амбър, в доволни количества. Заболя ме глава и побързах да го махна. Ще си търси нова собственичка.

# 416
  • Бургас
Аз пък исках да ви помоля за мнение за този аромат

не го познавам, но по описание ми звучи чудесно и силно се изкушавам да го изгърмя на сляпо.

# 417
Дами, марката Jenny Glow, макар и интересна и непозната на българския пазар, претендира да е имитираща друга марка. Затова моля обсъждането й да се прехвърли в темата за имитационната парфюмерия. Постовете и снимките, които са вече публикувани, няма да изтрия или преместя, защото са вплетени в темата и не бих желала да нарушавам целостта й с кастрене на отделни изречения или мнения.

# 418
Пристигна ми Yves Saint Laurent Black Opium. Не мога да бъда описателна като вас, но ще ми е много любим!

# 419
Пристигна ми Yves Saint Laurent Black Opium. Не мога да бъда описателна като вас, но ще ми е много любим!

Много ми е любим, но е безсрамно нетраен при мен.

Общи условия

Активация на акаунт