Парфюмни размисли и страсти - 243

• 44 243
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Versace Red Jeans е реформулиран и доста евтинее вече. Споменът ми е за наситен сладък флорално-ванилов аромат, много траен и шлейфов преди едно 20 години, че и повече. Сега лъха синтетика и евтинджос от него. Насилих се да го харесам с няколко теста скоро за подарък на девойка, но категорично реших, че ще е излагация с този евтин мирис.

# 376
  • София
Не ми се смейте, но аз не споделям правилото, че ако не усещаш аромата на парфюма си, то той е точно за теб.
Честит да ти е! Тук никой няма да ти се смее заради това, защото всички са наясно, че това са някакви градски легенди за лаици, наред с други измишльотини, като например, че в тестерите наливат по-силно и концентрирано съдържание, за да привлекат клиента, а после за покупка ти сипват от другата каца с разреденото Smile или пък да не си търкаш напарфюмираните китки, понеже се разбивали така молекулите...

Да, Ред Джинс вече не е това, което беше... сега е банален и нетраен.

# 377
Това с търкането на китките и аз много дълго го вярвах.
Докато не гледах Aaron Terrence Hughes (много ми е любим как говори за парфюми и създаването им). Каза нещо като: "Ако парфюма ви не издържа потъркване на китките и молекулите му се разпадат от това, значи е боклук" 😂

# 378
  • София
Здравейте дами, за пръв път  пиша в темата, искам да изразя възхищението  си от Elie Saab "Girl of now Shine " . Прекрасен, сладък, и много траен.
Аз не съм имала до сега парфюм на Ели Сааб, който да не ми е бил траен!
Намирам, че са много по добри от всички Шанели, които съм имала до сега и заслужават много повече внимание, от това, което получават!
Днес нося Ели Сааб Роял и съм още по възхитена! Много е подходящ за това време!  Изпипана работа!

# 379
Не се сещам дали сте обсъждали в скоро време Delina .Живо ме интересуват повече мнения и сравнения.Влогърите го ставняват със секс бомба и магнит за мъжете.Никога не съм го пробвала а цената му е 😳за насляпо .

# 380
  • София
Лелее, пак сте бързи, бързи...и темата е почти наполовина изписана Laughing
Пудрени аромати за които се сещам отма, са Tenue de soiree AG и Metallique TF, като пудрата и в двата парфюма я усещам като нещо меко, уютно и леко прашно. Обичам нежно тези парфюмчета Revolving Hearts

# 381
  • София
Не се сещам дали сте обсъждали в скоро време Delina .Живо ме интересуват повече мнения и сравнения.Влогърите го ставняват със секс бомба и магнит за мъжете.Никога не съм го пробвала а цената му е 😳за насляпо .
Определено е за тест, а най-добре и разносване. Има доста розичка в Делина, както и сладост. Много красив парфюм е, но не и за насляпо Nerd

# 382
........Днес нося Ели Сааб Роял и съм още по възхитена! Много е подходящ за това време!  Изпипана работа!
Става ли за на сляпо? От всички парфюми ,които се предъфкват нон стоп в темата......този Роял ми е много любопитен. Thinking  За справка никак не харесвам Elie Saab Le Parfum  и Girl of Now (лепкаво сладки са ми) .Имат ли общо с Рояла?

# 383
  • Бургас
Делина е един от любимите ми парфюми.Много момичешки розов флорал с много личи, божури, рози и муск върху мен заобиколени от цитруси.Сладки локумени рози, на моменти го усещам като сладко от рози, трайност и проекция безкрайни.Парфюмът е топ, но си трябват проби, както и на всеки парфюм предвид цената му.Elie Saab Le Parfum и Girl of Now нямат никакви допирни точки дори с Рояла за моя нос.

# 384
За мен имат далечна прилика, но Le Parfum Royal е много по-пачулест и тъмно син, точно като цвета на флакона. Създава усещане за дълбочина, сладост, но не цветна или плодов, нито ванилова. Сладост на роза дамасцена, но балансирана с пачули, което променя рязко профила ѝ. Разкошен е този парфюм и се развива неочаквано красиво в различно врем еот годината и влажност. Траен до безобразие, отличен!

# 385
.. Сладост на роза дамасцена, но балансирана с пачули, което променя рязко профила ѝ. Разкошен е този парфюм и се развива неочаквано красиво в различно врем еот годината и влажност. Траен до безобразие, отличен!
Поръчвам Laughing

# 386
.. Сладост на роза дамасцена, но балансирана с пачули, което променя рязко профила ѝ. Разкошен е този парфюм и се развива неочаквано красиво в различно врем еот годината и влажност. Траен до безобразие, отличен!
Поръчвам Laughing
Аз не мисля, че ще ти хареса. ✌🏼

# 387
...Аз не мисля, че ще ти хареса. ✌🏼
Ще видя като дойде:) От както сме в пандемия поръчвам основно на сляпо.До сега имам 2-3 греди само,а душевния "оргазъм" е огромен Smile Мисля скоро да отида до някой Мол, за да се успокоя Sweat Smile

# 388
Ре, аз също го обожавам, при мен се усеща и ананас, може би леко карамелизиран.. и искам да го вдишвам, и вдишвам, и вдишвам.. не мога да му се наситя! Тези дни се пръсках с него вечер вкъщи, просто така за настроение, като захладня.. А днес точно и аз бях с него, за по-студенко си е и си го носих много зимата, но ще го пробвам задължително и лятото. От 8 ч. сутринта - сега още го усещам осезаемо. Дано да ти хареса и на теб, след като вече си го поръчала, че по-скоро не е от масово харесваните. За мен също няма общо с другите два посочени от теб на Elie Saab.

# 389
Благодаря ви,момичета Green Heart Това пачули,тази тъмнина и това,че не се харесва масово е много обнадеждаващо Bowtie
Аз да похваля - това МАЛКО бутичле е ГОЛЯМО Laughing От както пристигна все посягам към него и си пръскам по веднъж,такава сила и трайност(на дреха ми трае ден и половина поне).От онези странни парфюми ,които те карат постоянно си завираш носа и да вдишаш от него......едновременно сладък и свеж,дълбок и горско зелен.Много прекрасно-странен .Цък:

ПП.Интересно ми е до колко прилича на този на Джо Малоун ?

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 18:27 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт