Секс без презерватив

• 32 696
  • 407
  •   1
Отговори
# 150
Виждали сме жени и ние.

Това сигурно ли е? На моменти изпитвам много искрени съмнения за някои от пишещите представители на мъжкото съсловие тук.

# 151
Неизбежно беше темата да не навлезе и в тази фаза на споровете, което си е стандартно все пак и почти винаги завършва с ключ. Аз ще използвам темата да кажа, че не честно това (и не знам Бог какви ги е творил от реброто на Адам), но то просто е прекалено, жените да са толкова по-облагодетелствани от нас в някои отношения и конкретно във секса. Не стига с тези 15 вида оргазми и да не говоря и за интензитет на усещанията и продължителност, многократни такива, ами и по-отношение на презервативите вие сте много по-малко засегнати.

Някои мъже дори могат да имат проблем със ерекцията заради презервативите, заради притъпяването на усещането и импулсите. Ако някоя жена е ползвала някога женски презерватив, ще разбере колко е голяма разликата сходна с тази при нас.

За жалост няма алтернатива при мъжете за защита от полово предавани болести. При сериозни връзки е нормално и двамата да си направят изследвания и да могат спокойно да правят секс и без кондом, като за предпазване от бременност все пак има и други начини, но които вече са свързани с неудобства при жените.

Все пак ако мъжете се интересуват от удоволствието на жената и го правят с кондом, мога да им препоръчам да опитат и релефни презервативи, вече има доста модели такива на пазара. Това може доста да повиши усещанията при жените.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 152
Stallion001..е, а не ни пипай оргазмите, много ти се моля. Едно нещо да си имаме и да ни го искате. Не може.  Вие па може да пишкате без да откопчавате то колан, то копче, цип, сваляш дънки, прашки и после таз цялата процедура наобратно..Не се оплаквай.

# 153
ха-ха-ха. Станиоле това ли успя да измислиш?

# 154
Вечерта е още млада, а ето, че пристигна и този с презервативите, дет ни завижда за оргазмите, а оня с шамарите още липсва..

# 155
Та аз това съм го казвал многократно и с аргументи. Естествено, че не е честно и ще завиждам. Ай да не казвам, че вие като "гръмнете" след това може да продължите веднага, някои постигат и това чудо множествени оргазми, а мъжете като гръмнат пушката и после са като умрял кон, докат не мине рефрактният период. Освен това нямате проблеми и терзания да не стане някоя засечка. Всичко е все във ваша полза егати Frowning1

# 156
Абе..ти на колко години си, че имаш терзания за засечки, та и след веднъж си като умрял кон. То с препоръките, кат сме почнали, ми то за тез проблеми има виагра за вас.
Въобще не е чудо множествените оргазми. Особено, ако мъжът е достатъчно отворен, за да е ок и с играчките по време на секса. Супер си е. Завиждай си.

# 157
И какво му е лошо на секса с презерватив?
Още повече,че авторката не практикува орална любов..
Иначе не знам..Това да ближеш сладолед през стъкло,не си е работа Simple Smile
И пак спорите..
Аз като жена си имам притенции.Това мъж примерно да ме грабне и без увертюра да мине към съществената част,директно ..би убило страстта и желанието ми.
Та разбирам и мъжете.
Като не си пасваме ..не си

Авторке, моя съвет е ..Не прави компромис с предпазните средства.Трябва ти още опит.

.

# 158
Па викам, че не трудно човек да разбере, че говоря по-принцип за МЪЖЕТЕ, щото други форми на местоимение щях да използвам ако говорех за себе си.

Не е ли ясно, че говоря за разликата между мъжете и жените и то с аргументи и факти. Рефрактен период при мъжете и липса на такъв при жените факти ли е ? Факт е !

Всичките други споменати различия в полза на жените факти ли са ? Разбира се, че са факт и не виждам някой да е казал, че не е така.

Тези медикаменти въобще знаеш ли какво представляват, как работят и какви последствия могат да имат за здравето. Ето още едно доказателство, че вие сте в по-добра позиция.

Вие си имате други неудобства, но аз коментирам конкретно темата за сексуалните удоволствия и възможности при двата пола.

Ще се радвам ако има някой от третия пол да се включи и да каже там как е положението.  Thinking

# 159
Тези медикаменти въобще знаеш ли какво представляват, как работят и какви последствия могат да имат за здравето. Ето още едно доказателство, че вие сте в по-добра позиция.

Нье, моята таргет група още нямат нужда от такива Grinning

# 160

Нье, моята таргет група още нямат нужда от такива Grinning
Харесвам шегобийките Smile
Обаче ти трябва още от сега да ги знаеш тези неща, защото рано или късно ще имаш отношение точно с такива мъже, които вече няма да са това, което са били на младини. Wink

Иначе разбрах, че си още младичка, защото не си запозната с множествените оргазми и не разбираш, че това е нещо различно от получаване на повече от един оргазъм по време на секс. Множествен оргазъм са го изпитвали много малко жени. Това е така, защото мъжа е основен фактор, за да се случи и жената също трябва добре да познава тялото си. Разбира се и най-добрият любовник няма как предизвика това със всяка жена.

Но явно и таргета ти от любовници са още много млади и за това и не си имала късмета да разбереш какво е това нещо множествен оргазъм. Neutral Face

# 161
Stallion001, а ти просто явно не си използвал достатъчно играчки по време на секса, за да разбереш, че всъщност далеч не е чак такова чудо невиждано Simple Smile)  стига и жената, и мъжът да знаят какво правят Wink . Но го разбирам, да, много мъже още имат задръжки спрямо тези неща. Не те съдя, но те е за всеки. Нали досега си говорихме за лични предпочитания? Уважавам чуждите такива.

# 162
Сталеоне, няма на какво толкова да завиждаш. Жената може и въобще да не стигне до оргазъм ако ще и най страхотния мъж да е насреща. Оргазма при жената зависи от 100 неща, докато при мъжа е необходима просто стимулация поправи ме ако греша. Ако щеш зависи и по кое време от менструалния цикъл се прави действието.
Много пък от медикаментите за предпазване от забременяване директно действат на либидото при жените.
След толкова мъжки коментари все излиза, че мъжете са за оплакване. Единия искал свирки, другия оргазми.  То мъж да не си на тази земя. Друг път пък е трудно да прилъжеш жена да си свали гащите за едно бодване без презерватив... мъка, мъка...

# 163
Друг път пък е трудно да прилъжеш жена да си свали гащите за едно бодване без презерватив... мъка, мъка...

Чакай сега, не се ли научи от оня, дет отиде на фитнес? Без прилъгване. Просто го вкарваш. Joy

# 164
Друг път пък е трудно да прилъжеш жена да си свали гащите за едно бодване без презерватив... мъка, мъка...

Чакай сега, не се ли научи от оня, дет отиде на фитнес? Без прилъгване. Просто го вкарваш. Joy
Разсмя ме. Да не да чака жената да се наведе и... Joy

Общи условия

Активация на акаунт