Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 855
  • 694
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за мненията, момичета!
Artemis, мисля че това което усещаш е много познато на всички ни.
Бъндълче, ама ти си вече съвсем накрая! Тези безболезнени контракции и аз ги имам ... хайде скоро да ни се похвалиш!
Аз с моя неясен термин, много се притеснявам за тези усещания. Ама всичко е Божа работа, дано всички гушкаме бебоците около термин!  Simple Smile

# 541
А как точбо си следите контракциите - от началото до края на контракцията? И после на какъв интервал са? Ами ако хвана контракцията по средата как да я засека?

# 542
Аз тая нощ такива стягания имах, че за една бройка да родя 😃 точно реших да ставам да ги засичам, отидох до вц и разминаха. Наближава. Страаах

# 543
Момичета как перете бебепките дрешки?
Делите ли цветни и бели ?
Днес тръгнах да ги пера плюс завивки и кърпи за баня и се зачудих как да ги сортирам или не? Завивките ми са тъмно сиви и се страхувам нещо да не пусне... знам ли ?
И съм купила Тео бебе лавандула, аромата проблем ли е ?

# 544
Здравейте,минавам на отчет,минах тонове и ЖК. Всичко е наред,на тоновете имаше една по силна контракция която аз не съм усетила 😁,бебчо е вече 2,140 в 34+1гс. Половината документи за раждането вече ги имам,след две седмици съм на ЖК и тогава ще пускам кръв и урина.

# 545
Имам малко глупав въпрос, ама като не съм минала през това и ми е чудно. Контракциите (били те подготвителни - Бракстън-Хикс, или родилни) какво точно обхващат - целия корем или някаква част?
Въпросът ми е породен от това, че при мен се получава стягане (втвърдяване) само на долната част на корема, т.е. областта над интимната кост докъм пъпа. Чак болезнено не е, отпуска за около 30тина секунди, но не разбирам дали е контракция, или е от наместването на бебето? За протокола - сега съм 33 + 1 ден.
(с предната бременност бях секцио в 38 седмица и контракции не съм имала.)

# 546
Момичета как перете бебепките дрешки?
Делите ли цветни и бели ?
Днес тръгнах да ги пера плюс завивки и кърпи за баня и се зачудих как да ги сортирам или не? Завивките ми са тъмно сиви и се страхувам нещо да не пусне... знам ли ?
И съм купила Тео бебе лавандула, аромата проблем ли е ?

Изпрах ги на 30 градуса, като ги разделих цветни и бели. Първата пералния я бях пуснала на бебешка програма и получих на някои дрешки топчета, но с другите нямам проблем. За нови дрешки едва ли има смисъл да се перат чак на бебешка програма. За по-сигурно ги раздели и ти цветни и бели. Аз днес трябва да ги изгладя и подредя.

# 547
yu.rv контракцията е съкращение на маточната мускулатура и "втвърдяването" е такова, каквото си го описала Wink Контракциите започват от доста по-ранен етап, така че и с предишната бременност си имала, но не си разбрала, че са те. Често се случва Blush
А бебешките дрешки аз не съм ги делила десега.

# 548
  • au bout du monde
В 34с и 1 ден съм и тази сутрин ми се случи нещо странно. Имах кървене, което слава богу спря. Никакви болки нямах. Сега само малко ме наболява корема в долната част. Отивам на лекар все пак да ме погледнат. На някоя случвало ли се е?

# 549
Хм, да не ти е паднала тапата?
Аз не ога д аходя днес. Много ме болят слабините Cry Ни седнала, ни легнала, не мога да си намеря място

# 550
La Libellule със сигурност лекарите трябва да погледнат дали всичко е наред. На моя приятелка й се случи (също в края на бременността). Казаха й, че се случвало и нямало нищо притеснително. Тя живее в Лондон.

# 551
  • София
А на някоя от вас гади ли й се? Тия дни като почне рязко да ми се гади е ужасно, а вечер като си легна място не мога да си намеря, усещам как ме натиска и всеки момент ще повърна.
Бъндълче, ти къде ще раждаш?

Как ги усещате тези стягания, аз нищичко не усещам. Много рядко да имам менструални болки преди лягане и като ме отпусне веднага заспивам. А събудя ли се само проверявам дали не е мокро под мен Grinning

# 552
Ох много странни усещания има в последните седмици.
И аз снощи едвам заспах ,ни наляво ни надясно ми беше удобно ...
La Libelule  да кажеш какво са ти казали.
И аз днес имам среща с нашата принцеса ,да видим колко е пораснала.

# 553
В Токуда ще раждам аз, няма да пуснат таткото за съжаление. Чудя се още ще може ли да донесе нещо, докато съм там, или пък не, и как протичат изписванията в момента

Моите стягания зачестиха напоследък + станаха по-интензивни, явно моментът наближава. Чак понякога първо почва сърцебиене и ми спира дъхът и чак после започва стягане.

# 554
А на някоя от вас гади ли й се? Тия дни като почне рязко да ми се гади е ужасно, а вечер като си легна място не мога да си намеря, усещам как ме натиска и всеки момент ще повърна.
Бъндълче, ти къде ще раждаш?

Как ги усещате тези стягания, аз нищичко не усещам. Много рядко да имам менструални болки преди лягане и като ме отпусне веднага заспивам. А събудя ли се само проверявам дали не е мокро под мен Grinning
От 1 седмица съм с гадене,каквото и да видя за хапване.Ядат ми се само плодове.За това и съм свалила за 2 седмици 1 кг.

Общи условия

Активация на акаунт