Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 794
  • 694
  •   1
Отговори
# 615
То и да направят клизма пак ъм излиза при напъните.

# 616
Днес пак не ми е добре Sad Имам някакви пулсиращи болки в слабините. Детето е активно ама вече ми минават едни мисли.... А прегледът в сряда ми с еструва много далеч Sad

# 617
Peacocklove, спокойно. Може би моментът наближава. За кога ти е терминът? На мен всяка сутрин ми е лошо, вечер бебето е хиперактивно, особено с главичката ме блъска мн надолу. Дето ви писах одеве, че храносмилателната ми система нещо работи повече от перфектно, сега четох че това означавало, че бебето е слязло надолу. Имам и леки боцкания отдолу и ми е точно чувството като преди цикъл. На мен ми се струва, че др седмица живот и здраве ще родя. Само да е слвд 20ти,че имам да купувам оше неща за къщата:grinning: Имам такова предчувствие, пък ще видим. Моят преглед е в петък Simple Smile Не се притеснявай Kissing Heart

# 618
И аз да си кажа за секса, че при нас е мираж от доста време. И двамата ни е страх, а и с този корем не ми се струва много удобно. Smiley В деветия месец обаче според мен може да се прави, че и да реши да излиза ще е износено. Smiley
Вие какви кошници за кола взехте ? Можете ли да препоръчате някоя ? Ние днес си поръчахме количка, но кошница не успяхме да изберем и сега сме в процес на издирване.

# 619
Рано ми е на мен да идва момента. По принцип съм за 2.8 ама със сигурност ще се появи юли. Въпросът е кой точно Wink

# 620
  • София
А какво си хапвате вече, тези от вас, които сте в 9ти месец? Аз гледам да не ям много, че в болницата, в която ще раждам не правили клизма и се притеснявам да не стане някой файл. Напоследък от вълнение ли не знам, но всеки ден по 2 пъти си ходя, със извинение Grinning
Аз като хапна малко и направо преяждам, ама то си е нормално вече. А за другото - ми да не ми правят, то си е за тях, изобщо няма да го мисля.
Аз пък тук съм се озадачила дали съм на преглед утре или другият понеделник, защото на бележката ми пише 22ри, а няма логика да имам седмица без запис на тонове Thinking Само аз ли съм толкова разсеяна, уж всичко записвам,ама.

# 621
Кошницата за кола ще ви е тази от количката си, която е модел Bexa line. Не мисля да купувам друга.

# 622
Според мен е най добре кошницата да си е комплект с количката. Предния път роднина ни даде нейната количка, която е много скъпа, но без кошница, та взехме друга, но е много по удобно, особено ако понякога се придвижвате с кола, само щракваш кошницата на количката и си свиркаш Wink ние сменихме колата заради тези кошове, които мъкнехме напред назад..

# 623
Аз в четвъртък почвам тоновете. От сега мисля как ще стана от кушетката след записа
Последните две вечери успях да спя. С мъжът ми си разменихме местата в леглото и нв знам защо , но от неговата страна ми е по- удобно Wink
Ама като ставам е... 10 Мин ставане, 20 Мин стоене седнала ( заспивайки ) и 5 Мин до тоалетната. Wink

# 624
А какво си хапвате вече, тези от вас, които сте в 9ти месец? Аз гледам да не ям много, че в болницата, в която ще раждам не правили клизма и се притеснявам да не стане някой файл. Напоследък от вълнение ли не знам, но всеки ден по 2 пъти си ходя, със извинение Grinning
Аз като хапна малко и направо преяждам, ама то си е нормално вече. А за другото - ми да не ми правят, то си е за тях, изобщо няма да го мисля.
Аз пък тук съм се озадачила дали съм на преглед утре или другият понеделник, защото на бележката ми пише 22ри, а няма логика да имам седмица без запис на тонове Thinking Само аз ли съм толкова разсеяна, уж всичко записвам,ама.
Защо да няма логика? Аз ходя на тонове точно през две седмици все още. Термина ми е за 14.07.
Не знам за вас, но аз две нощи поред се съсипах от ходене до тоалетна - поне 5 пъти.
Относно кошчето - и нашето става з количката и смятам, че няма по-удобно нещо, защото живеем извън града и ще се придвижваме с колата.

# 625
Ох, това заспиване ми е голям зор. Последните седмица-две по час-час и половина докато заспя е ад. През 10-20 минути до тоалетна, разказа ми се играта. Вчера пробвах нещо друго - след 21 ч. да не приемам никакви течности и, о, Боже! Чудото се случи - успях да заспя, без да се налага да ставам безброй пъти. Смятам и занапред така да правя.

Кошницата за кола, която взехме, е на Cybex, а количката ни е Mima, но само 2в1. Така или иначе кошницата ще стои в колата, а тя си се ползва ежедневно от мъжа ми.

От днес ми започва 45-дневният болнични, за последно ще съм на преглед при моя АГ, който не изражда. Спрях се на лекар за раждането, та днес ще си запазя и час за първа среща, чееее... Не остана! Терминът ми е за 29.07.,но все си мисля, че до 21ви ще сме 4ма (+3те котки, значи седмина Joy )

# 626
Кошницата е по-важно да е висок клас и качествена, а не да пасва на количката.

Аз бях на преглед и лекарката каза, че тази седмица ще е. Брррр

# 627
Bundleoflove Леле...сигурно си се побъркала щом са ти казали, че ще е тази седмица...аз сънувам само разни сънища, а имам време до края на юли...оф нямам търпение да свършва, Та да не го мисля и сънувам...а хем ще ми е второ дете...

# 628
Кошницата е по-важно да е висок клас и качествена, а не да пасва на количката.

Аз бях на преглед и лекарката каза, че тази седмица ще е. Брррр
Нали знаеш, че аз казах, че теб ще чакаме първа Wink
 Няма страшно! Предстои нещо много, много хубаво!
Стягам багажа аз. Да съм малко по- спокойна. Все слагам по нещо и все нещо съм забравила Sad

# 629
Абсолютно се побърках Grinning

Общи условия

Активация на акаунт