ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 540

Фико с писателката Аслы Кызмаз , Хазал го е взела със себе си.
Фотогеничен , усмихнат малък пухчо Yum така искам да го нагушкам през екрана.
Има си бавачка , баба , не е ли по - добре да го остави на тях , вместо да го разнаса. Пренасам снимката с Хазал ,тя ли снима с тела или друг ,щото гледа настрани Rolling Eyes Тя като се селфи не държи правилно тела ,а тук е добре .
Забелязахте ли цвета на косата е друг тук е светъл ,а на фотото с Онур е с черен цвят.

Дерья Байкал и Мюжган Ферхан Шенсой на съемках третьей серии сериала Звоните моему агенту

Това ли е едната от сестрите Шенсой с които нашия беше близък. Кво стана с тези отношения ? Майка и дъщеря ще участват в Обади се на агента ми

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 15:58 от femmi2

# 541
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да тази е, ама едва я познах Ферханката. За тъмнокосата вдясно става въпрос.

Гледам достата излезли последни снимки на Фико и не мога да не се удивя на едрината и плътността му. Laughing Машала! То са бузи, то са кълки ... Добре го храни Хазал, да не кажа, че даже малко прекалява. Моят внук е също пухкав  и е малко по-голям като възраст от Фико, но е със значително по-малки габарити. Пък не е като да нямаме и ние кълки и бузи.

# 542
  • Варненска клюкарка
Да, Дерия Байкал и дъщеря и Ферхан ще участват в трета серия на проекта. Бяха писали че ще са Бергюзар и майка и Хюлия Даржан, но Берг още не е влязла във форма след раждането.... А може и защото вече е играла с Джанан Ергюдер в Нощите. Да видим дали Ча ще лайкне старата си приятелка Ферха. Навремето като питаха майка им за отношенията на Ча с дъщеря им Дерия, майката каза цитирам "Чаатай няма любовни отношения с дъщеря ми Дерия", но нито дума не каза за щерка си Ферхан. Беше казала същко че Ча идвал у дома им да изведе дъщерите и, бил много възпитан, кавалер, уважителен и те с господин Ферхан (родителите на сестрите също се казват Дерия и Ферхан, дъщерите им носят техните имена) много го харесвал, едни от първите хора които Ча последва в Т бяха родителите на сестрите. Навремето Ферха беше навсякъде с него, много повече от Деря, и на служебни събития също, беше като сивия кардинал, ако човек се огледа ще я види във видеата по ъглите, по сенките, Агент  Гинчо му я водеше по нощите по разни клубове, тя го доведе от летището, снимаха ги в такси след завръщането му от САЩ.... На Аяклъ газетата наградите тя дойде с Енгин и още някакъв който трябваше да е нейният придружител, а по някое време той изчезна от хоризонта и тя си седеше с агента на масата цялата вечер, пък Ча прекара вечерта в разговори по телефона, само дето трябваше да снимат и Гинчовата маса.... И още безкрайно много неща мога да изредя- как докато го спрягаха със Сера, едно момче от топлия бюфет някъде в някаква база в Чешме пусна снимка на Ча и момиче, каза че била висока брюнетка и категорично отсече че няма никаква Сера с него. по същото време пък тя се оказа на Миконос с друг, ама това е друга дълга тема Joy Някакъв келнер ги снима с висока брюнетка на годеж на Чачов приятел, Профа спираше нвидеото но излизаше размазано, приличаше на Ферхан... Промъкваше се през задните входове на театъра на нейни представления, а иначе в цялата си прелест се пъчеше по светофарите със Сера- логика умри, освен ако едното от тези неща,  показното не беше рекламна стратегия, а там където наистина беше личното се виждаше че то е част от живота му преди мъпета и дълго след него.....

Фемо аз докато отговарям си се редактирала, ама вече съм започнала... Кой да каже защо са прекъснали отношения? Малко след първата премиера на Делибала, спряха да излизат техни общи снимки. Преди две години по повод годежа си Ферхан пусна някакви цветни картички с балони сърца и цветя и писа че на този ден е намерила истинската любов бла бла, дни след това беше годежът, а Ча пусна една от четирите си за годината снимки в ИГ точно на другия ден след годежае на който не присъства. На снимката беше в компания с няколко мъже някъде навън предната вечер..... Странно беше, за мен там между тях имаше нещо. Преди години лайкваше Ферха за всяка нейна снимка, от години не го е правил, лайква само сестра и и то рядко....

Отново пред една камера с Енис Арикан

И преди 13 години

Муцките на Фико

Профче нали, и на мен ми идва да кажа че прекалява малко Laughing  Аз като майка на едно злоядо и слабо дете, почти не съм пипвала такива гривнички, нашите изчезнаха много бързо и ръчичките на синът ми станаха като сламки, дори в лице нямаше типичната бебешка пухкавост..... А това е като херувимчетата по ренесансовите картини Laughing

# 543
Още промо снимки с колегите четат сценария. На една от снимките се смеят на някоя от написаните сцени ,нали се води комедия.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 14:52 от femmi2

# 544
  • Варненска клюкарка
Пишат че поводът за сбирката бил РД на авторката на ктигата, но повече прилича да са се събрали за предварителното четене на сценария съчетавайки го със съвпадналото събитие на авторката. Важното е че вече започват работа. Ча и той снима, ето това са децата които участват в неговия проект.

Бяха писали че ще участва в трета серия на Позвънете на агента ми, но изглежда все по-малко вероятно, вече видяхме по-горе кой ще се снима в епизода, първите 2 са заснети - в първия са Туба и фотографът Джем Талу, втория забравих кой беше.... Но Ча в момента се снима и още месец ще е така, ако евентуално има нещо вярно, то ще е нататък във времето но се съмнявам- нито е неговият формат, нито би повдигнал завесата за себе си, обратното, винаги  старателно е крил всичко свързано с ЛЖ. Какви ли не спрежения се чуваха за евентуалното му учасние тук и там, по традиция и партньорки му бяха избрани, а накрая започна работа без предварително да се е чуло нищо за сегашния му проект Joy

Севда Ергинджи, тези дни често я споменавахме че е с калибрите на Хазалинда и изкара доста време с високия Онур Туна на екран. Като бонбонче е, доста се различава от времената на Карагюла, там беше доста космата в лице- мъхове обграждаха основата на косата и чак до ушите, може и малко мустаци да е имала, и май не беше с толкова пухкави устни. Абе доста се различава от  онези времена, когато много ме дразнеше. Дано и на Хазал да и се получи с Онур.

# 545

Хаканчо Heart Eyes

Kissing Heart

нови на Киво за Маави , супер е Heart Eyes
подписал е с ОГМ ,  но доста ще пошакаме за проект. Фенките чакат новини но ...
Сега са заети с  филма на колегата ЧУ и този на Берен . Сериал ще почват.

# 546
Привет от Поморие. Hug
Не Ви изпускам от поглед нито вас, нито нашите патрони, но все през тела включително и сега.
Имахме абитуриент, а вече и студент държавна поръчка в Русе.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 10:45 от Neidjal

# 547
Наде, честито! Да е жив и здрав, и да му върви по вода в обучението!

По адрес на нашите патрони се сетих, че Гинчо май още миналата седмица беше оповестил новия проект на новата си подопечна Фарах Зейнеп Абдула - Çöp Apartman, който ще върви по TRT 1. В този смисъл всички клюки и страхове, че ще я сложат за партньорка на Ча, са напълно неоснователни. Гинчо ѝ е договорил нов сериал, като продуценти отново са OGM pictures , режисьор - Çağrı Lostuvali Haliloğlu.

# 548
Наде, честит абитурент! Много здраве и късмет, академични успехи и щастлив и безпроблемен студентски живот!

# 549
  • Пришълец
Надее, честито! Hug Попътен вятър на порасналото ви момче. Бъдете здрави  и винаги се подкрепяйте взаимно.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 14:47 от 'Маргарита

# 550
Наде , присъединявам се към пожеланията на момичетата Hug
Поморие редивно летувате там.

Мед Япъм представя  
Джема Белеви, который в фильме Что у меня получится / Benden Ne olur сыграет рок-звезду по имени Эфе
Младежа ще играе рок музикант на име Ефе  в Хазаления филм .

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456253538%2F3788be8a01bb9 … pl_wall_-58199741
зад кадър на Защитника ,поливат го с вода
ето и гиф

пишат ново  споделено  , но дали наистина е ново или старо , сега публикувано кой да ти каже . Аман от загадки!:rage:  Изглежда слаб или е от водолазния костюм .
Ако е ново не снима ли филм нерде се гмурка или е използвал свободно време.

Heart EyesHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye прелестен капитан

Фуркан Андъч добро тЕло направил

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 09:51 от femmi2

# 551
  • Варненска клюкарка
Наде, и от мен честито, да продългава да ви радва момчето ви!

Хазал на работа.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 20:11 от Беллора

# 552

На едната снимка усмихната , на другата е много сериозна
Мъжа по средата е съпруг на писателката, която е писала книгата .

още една нова с Мишо

Ново от Бенсу

# 553
Тая с Мишо е нова, но е от времето на малък Фико. Просто сега е изпълзяла в нета. Grinning

И още от Хазал.

# 554

Толкова е мило това фото , и Фико гледа как гримират мама . От малък се запознава с актьорската работа. Пух сладък Heart  Браво на теб Хазал!  Може да го остави да го гледа някой друг , но иска да е с него .

Ох , тия папараци всичко чуват и снимат  , Сера казала на Джем давай ашкъм , ти си тигър  и се гмурнала след него във водата.
Не е хамиле , не познаха поне не личи.

https://www.youtube.com/watch?v=5P8-OJuIngU
Маргарелке Hug , ако успееш да качиш гифките , ще резнеш ли да ми ги доставиш.
А ти какво мислиш как ти изглеждат новия колега и Хазал на общите снимки?
Не беше въодушевена от избора заради ръста. Има мнения, че били като брат и сестра , приличат си в очите .

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 19:59 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт