Фемо това че Фико е на сета не означава че за него се грижи Хазал, той навярно е там с бавачката си, а Хазал може да го подържи в такива моменти когато не е пред камера. През останалото време тя няма как да се грижи за него, защото работата и изисква нейната пълна концентрация. На мен ми идва малко прекалено, но ако снимачният и ден е много дълъг, може би това е начинът да вижда детето си будно и най-вече Фико да вижда майка си.
Доста се е разширил Сера, няма и я талията, а в бикините си все едно е скрила кякое кюфте, това мога да кажа на пръв поглед по долната снимка. Да кажем че не е бременна. Другото което ми хрумва че просто е някакво депресивно напълняване, сякаш в лице си е правила нещо и то е неуспешно, прекалено големи бузи и дълбоки назолабиални бръчки, изглежда като един голям оток лицето и може би затова се е покрила докато отшумят нещата, иначе криенето никак не е в нейн стил. ..Това с отока особено личеше въпреки много силния грим в едно екащо бекащо и мекащо онлайн интервю преди около 2 месеца.... Много критики отнесе тогава и за съответните нечленоразделни звуци и за страшния си вид. Няколко дни преди това в подобна интернет изява се снима Хазал- жена която е с наднормено тегло, кърми и не си доспива и беше свежа като репичка без грам подобно подпухване. Както и да е, очевидно вече и отминава на Сера, да е жива и здрава и скоро отново няма да слиза от страниците на таблоидите.

Той пък много ми напомня на младия Бурак Йозчивит, а съм ви казвала че в зората на кариерата си Ча ми приличаше на него още докато го виждах само на картинка, без да съм разцъквала АФК. После като осъществих челния сблъсък естествено всяка такава мисъл ми излетя 
Козината му загрозява лицето.