ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 678
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Варненска клюкарка
Да поясня по-детайлно. Авторката Аслъ Къзмаз, е омъжена за Илкер Къзмаз, който беше колега на Хазал в ЗП, с тази брада е неузнаваем. Играеше мъжът на Пейкер, героинята на Нур Фетахоолу, зетят на Бихтер. Вероятно затова и двете Хазал и  Нур са в каста - когато човек пише или въобще създава нещо което трябва да бъде пресъздадено от друг човек, първо си представя свои познати и въобще хората които го  заобикалят как биха стояли в такъв образ.   Въпросният Илкер Къзмаз поддържа приятелски отношения с бившия си колежка Нур, преди време излязоха техни много мили снимки от някаква среща заедно с децата им, а той често лайква и Хазал. Затова и Хазал на снимката чупи някакви сърдити меланхолични стойки тип Нихал, пише даже нещо за Нихал.

Фемо това че Фико е на сета не означава че за него се грижи Хазал, той навярно е там с бавачката си, а Хазал може да го подържи в такива моменти когато не е пред камера. През останалото време тя няма как да се грижи за него, защото работата и изисква нейната пълна концентрация. На мен ми идва малко прекалено, но ако снимачният и ден е много дълъг, може би това е начинът да вижда детето си будно и най-вече Фико да вижда майка си.

Доста се е разширил Сера, няма и я талията, а в бикините си все едно е скрила кякое кюфте, това мога да кажа на пръв поглед по долната снимка. Да кажем че не е бременна. Другото което ми хрумва че просто е някакво депресивно напълняване, сякаш в лице си е правила нещо и то е неуспешно, прекалено големи бузи и дълбоки назолабиални бръчки,  изглежда като един голям оток лицето и може би затова се е покрила докато отшумят нещата, иначе криенето никак не е в нейн стил. ..Това с отока особено личеше въпреки много силния грим в едно екащо бекащо и мекащо онлайн интервю преди около 2 месеца.... Много критики отнесе тогава и за съответните нечленоразделни звуци и за страшния си вид. Няколко дни преди това в подобна интернет изява се снима Хазал- жена която е с наднормено тегло, кърми и не си доспива и беше свежа като репичка без грам подобно подпухване. Както и да е, очевидно вече и отминава на Сера, да е жива и здрава и скоро отново няма да слиза от страниците на таблоидите.

# 556
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На мен ми се стори, че по-скоро Сера е пипала устните си и около брадичката, затова е такава безформено отекла. За в тяло не говоря, тя по принцип там си е широка, сега съвсем се е наляла.

# 557
  • Варненска клюкарка
Проф, така е, тя принципно си е груба, сега още повече. Устата и винаги е била голяма с некрасиви големи устни затова сега ми е трудно да преценя дали са кифленски чупки или намеса някаква. Ето една снимка от въпросното интервю, бях ви казвала че ми прилича на болна, вижда се как е отекла въпреки силния грим и трикове които използват запознатите с тях за да изглеждат добре, пък макар и само пред камерата на компютъра. За мен все по-очевидно става че си е правила нещо и резултата е бил неочакван, оттам и заседяването вкъщи за да не я снимат и логичното следствие депресия и килограми ....

Скрит текст:

На есен нещо подобно се беше случило с Нургюл Йешилчай, само че тя си каза сама, когато хората забелязаха силното подпухване в лице, обясни че си е правила ботокс и процедурата не и понесла, каза че повече никога няма да си помисля, отървала се е леко, така каза. Мисля че и на СС и отминават странините ефекти, резултата, за 2 седмици  е че 3-4  пъти се показва, нейните които не са свикнали с липсата и вече сериозно се чудеха къде е пропаднала. Добре че не си е причинила нещо непоправимо.

И нашата рошла, изморена била  Laughing

Гаврошовците от Чачовия филм

Нещо много мило, Бурак Дениз е посетил сета, снимка с бавачката на Фико Laughing Дано и с бебо да излязат снимки.

Тя ми прилича на Дуда smile3506

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 18:56 от Беллора

# 558
Ааа, той Бурак какъвто е слаб, а Фико пухкав един до друг ще са странна гледка. Иначе много ми харесва със смеещи се очи до бавачката. Двамата с Хазал стояха много добре един до друг и ако не бях я гледала да си партнира с Чачун щях да кажа, че с Бурак имаха химия като партньори в НИ.
На селфи излиза някак неузнаваема с този бретон.

# 559
  • Варненска клюкарка
Излиза, щот не се научи как да го държи тоз телефон. И въобще 90% от снимките които си прави сама не стават за гледане, камо ли за харесване, не знам сама не вижда ли? Страх ме е да пусна другата снимка която излезе заедно с онази по-горе  Rolling Eyes
Сега спрягат Сера за бъдещата нова колежка на Бурак за Марашанецът, явно плажуването и на яхтата на Тимур Савджъ със стария му другар Джем Йълмаз и нейн сегашен любим няма да отиде напразно.

Пак с бавачката, тази снимка казват бил я правил също Бурак, видимо често навестява бившата си колежка тука Фико е по-малък.

Тази жена бонус получава и почти ежедневната гледка на много известни хора, няма начин да не е виждала и Ча отблизо, все пак ги делеше единия жив плет Laughing

От Чачовия филм излезе нещо като малък тийзър, по-скоро част от интрото, няколко секунди музика върху картинки, него го няма естествено.
Това може би да е рекламен постер, излезе с този надпис, пускам направо на руски
#ÇağatayUlusoy ، #MücadeleÇıkmaz
Для кого-то картон - это просто мусор, для нас это наш хлеб. Это наша история! Кто мы? Мы беспризорники, от которых вас тошнит. История беспризорных детей в фильме Боевой тупик / #MücadeleÇıkmazı
https://www.instagram.com/p/CD69tRTpQgk/

Ние го чакаме да ни зарадва поне от екрана и да не ни се повдига от вид съответстващ на разни неприятни миризми, а сега и от екрана ще е такъв, та не го очаквайте да маха козините и раздърпаните пацаляци с които ходи последните години, ще играе събирач на картон.

# 560
Здравейте пак, този път от дома. Smile
Много хубави фотки на Хазал и бебчо, пълнят ми душата.

# 561

Съемки фильма Боевой тупик / Mücadele Çıkmazı продолжаются. Детишки фотографируются с удовольствием, режиссеры с продюсерами тоже не отстают. Главный беспризорник по-прежнему вне зоны доступа.

Еххх , що си такъв , нарочно ли крие лицето си ? Народа изтреще да благоволи да  се появи Angry

двамата аркадаши са били на риболов и само Илчо се е щракнал с улова . Ча е бил заедно с него.

Днешна редакция , като ви нема да пишете , ама то нЕма и какво освен снимки на Хазалка нови. Някоя клюка или Дуда как позира в ИГ . Тя ко не качи снимки в мрежата не може да живее . Ашкъма противоположно на нея и колегите мълчи и не ползва инста си. Ме помна кога за последно е качил фото ? Дори за филма си на който ще е съпродуцент нищо не измъца . Само Гинчо написа че почват заснемането .
Агенцията от която е избрано едно от келешите е потвърдила че ЧУ освен актьор ще се пробва, като продуцент. Пожелават му Успех !

Мы ждем новостей и новых фото
рускините чакат ново фото , ама любимеца ни мъчи Angry

Фико навършва 9 месеца и наближава годинка .

Мамино сладурче  и неговите настроения Grinning
Всички бебете са сладки , нашето е най  с тези бузки, усмивки  и сериозен поглед:heart_eyes:

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 18:13 от femmi2

# 562
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, три дена не си влизала изобщо във форума, почнах да се притеснявам.

Дуда и тя мълчи от известно време. Отделно имам някакъв проблем със сторитата и от няколко дни не мога да надничам нормално из профилите. И скуката става съвсем пълна.

Хайде, разчупихме малко сушата! Една добра фея ми подшушна, че Чачко ще участва  / барабар с рибите си/ в "Обади се на мениджъра ми".

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 22:45 от profi_1

# 563
  • Варненска клюкарка
Профче, ами то нямаше нищо интересно, нещо и не съм в настроение....  Ама ето че си ме изпреварила с новината от снощи Laughing
Така е, Чачун в Позвънете на агента ми барабар с рибите. Снощи гледах фраг ли е, тийзър ли не знам. Не разбрах и дали е сбирщайн от заснетите няколко серии или само от първа, но Ча там чисти една риба, казват че ще го играе звезден отшелник и така.... Първа серия другия вторник на 25.08, както ви казах наскоро тази година титулярите от новия сезон се завръщат или правят премиери средно 2-3 седмици по-рано в сравнение с друга година, когато най-рано започваха втората седмица на септември.
 Мале ще стрОши мостчето, или веранда ли е на тази колиба каквото е там....

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 10:03 от Беллора

# 564

Ден 14 от филма а  главния никъв го нЕма.Angry

Мухафиз - Защитника е номинар в категория цифров сериал на фестивал в Измир , следователно за актьор и актриса в него.

още един хабер Мед Япъм на Аксой и АЯ на Керем бос са обединили сили и създали лейбъл под заглавие MADD Entertainment. Доста интересанте става.
Фильм Что у меня получится / Benden Ne Olur, главные роли в котором исполняют Хазал Кая и Онур Туна, является совместным производством компаний Medyapim и Ay Yapim и будет выпущен под лейблом MADD Entertainment

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 21:25 от femmi2

# 565
  • Варненска клюкарка
Падругите често забравят какво са писали преди. MADD Entertainment съществува от 1-2 години, под този лейбъл Аксой и Керем Чатай дистрибютират извън Турция собствените си сериали, прескачайки други дистрибутори. Бяха писали че под същата тази шапка ще се произвеждат сериали и филми (както е в случая с филма на Хазал) които е възможно да заминават директно за чуждите пазари. Бяха писали че компанията ще работи с любимци на чуждите зрители, Хазал е една от тях, минимум е доста популярна в ЛА.

Колко е красиво

Мерт Язаджъолу колко много прилича на младия Ча...

Тези дни гледам Бети в НЙ след малко започва попо Лейдито, уж е американски, говорят ту на английски, ту на испански, от версиите които знам най-много напомня на оригиналната колумбийска. Забавен е, половината свят направи римейци, странно ми е че турците още не са.

# 566
  • Пришълец

Мерт Язаджъолу колко много прилича на младия Ча...

Бел, този обаче не е Мерт Я., а колегата му от Ашк 101 - Кубилай Ака, на целия кадър се вижда по-добре.

А тези двете блондита - Ипек Язаджъ и Баде Ишчил изпълняват ролята на една и съща героиня в споменатия сериал, съответно като тийнейджърка и години по-късно. Добър избор, долавям физическа прилика.

Мерт Язъджъолу малко повече ми напомня Ча, виждайки го в Карагюл първата ми асоциация беше с Орлето.

Феми, подминах те като малка гара и поръчката ти остана неизпълнена, не ми се сърди Kissing Heart

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 23:48 от 'Маргарита

# 567
  • Варненска клюкарка
Ей Марги, вярно, Кубилай е Joy Той пък много ми напомня на младия Бурак Йозчивит, а съм ви казвала че в зората на кариерата си Ча ми приличаше на него още докато го виждах само на картинка, без да съм разцъквала АФК. После като осъществих челния сблъсък естествено всяка такава мисъл ми излетя Laughing
А Мерт в първите серии на Каракюла е на възрастта на Ча когато го видях за ръв път, освен че имаха доловима физическа прилика, някак и еднаквата възраст спомага за впечатлението, знаете, казвала съм че на мен Мерт в движение ми напомняше на орела. Много пъти съм си представяла и Ча в ролята на неговия герой Баран в Карагюла, щеше много повече да му отива от онова недоразумение Аман. Поне и сюжет и персонаж бяха на светлинни години по-интересни, не случайно сериалът изкара 4 години поддържайки динамика и цифри които други не бяха и сънували.

Фико е на 9 месеа, сигурно съвсем скоро ще проходи, ако още не е.

Репликите отнасящи се до Ча и произнесени от него самия във фрага
Цитат
Чагатай Улусой в сериале "Позвоните моему менеджеру "

- Чагатай Улусой придет ?
- Если мы дозвонимся, Чаатай придет...но, у него телефон отключен.
- Мы вас уже две недели ищем,Чагатай бей !
❣Чагатай:
- Здесь так...время быстро летит..

Попадна ми и хубав изсветлен гиф, но за съжаление 6,9 МБ

# 568
  • Пришълец
Бел, ако посочиш откъде е гифчето лесно ще го направим в размер до 5 МБ:wink:

# 569
Откакто Белчето сложи Мехмет Динчелер  ми хареса и напомня за нашия га е хубав.
Сега е станал бетер Отшелник корабокрушенец . Ужасен вид и съзнателно го прави Cry Козината му загрозява лицето.
Чак моста нема да стрОши но е едър. Като събира картони с децата от улицата пак ли така ще изглежда ?
Моето предполижение е че ще е слаб.
На фотото в гръб с водолазния костюм е различен . Rolling Eyes
Косата ще е променена.
Тежка драма ще е филма ,на Хазал ще е ведър ,различен жанр.

Маргарелке ,като подминеш гарата ша изтървеш влака Joy
Споко ,как ще се сърдя винаги се отзоваваш ,сега не ти се занимава Hug

Хакан  много красив !:heart_eyes:

Первой серии сериала Звоните моему агенту / Menajerimi Ara появятся Туба Бюйюкюстюн, Алиджан Юджесой, Эдис и Мелиса Шенолсун. Другие звезды, которых показали в промо-ролике, появятся в следующих сериях. Тизер с участием Чагатая Улусоя и Небахат Чехре поставили, чтобы привлечь зрителей к первой серии проекта.

ЧУ ще привлече зрители , то и аз заради него ще погледна епизода , иначе не ми се нрави тоя сериал - римейк.
Познаха , че ще участва , Бирсен убедително писа затова.
Не било неговото , ето че се е съгласил , чисти риба , смърди , играе себе си .

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 18:11 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт