https://vk.com/public102959620?w=wall-102959620_166088
Фемо, боя се че запуснатият му торбалански вид върви и със съответните аромати, тая горска колиба не ми изглежда да има баня с течаща вода, освен да се полива с някоя кофа, ама миризма на риба как се отмива просто така не знам. Дори това нещо да не е собствената му колиба в реала, знаем че има някакво такова местенце, където Дуда наглеждаше тава с кестени и очукана тенджера с рибена чорба на съответстваща на колибата печка....
Аз мисля че ще е дебел и пушек се вдига - не му личи особено да беше се трогнал заради разликите в собствения си фасон в продукция като Защитника и от първа до последна серия при него е космос разликата, що ли му е да се наказва с диети за филм дето се гледа за едни 2 часа. Излезе и някаква снимка на един доста разплут рибар в гръб.... В Агента ще изглежда както се вижда във фрага и в онези кадри на яхтата с Дуда, първа серия я започнаха около седмица след това.
Какво му става на този човек, защо така бяга от цивилизацията и от красотата
Подозирам че се дразни на интереса към личния му живот, ама чак пък толкова, та това е част от професията му и едното е свързано с другото, ако няма интерес към ЛЖ и човекът ЧУ няма да има интерес и към работата му, как не го разбира
Рибарски живот.
Но нищо, нека го имаме...