ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 677
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Варненска клюкарка
Марги, не е толкова важно, гифа беше изсветлен и позабавен в този смисъл хубав, ама това което се вижда на него е Ча от фрага на Агента, нищо особено. Само ако не те ангажира прекалено

https://vk.com/public102959620?w=wall-102959620_166088

Фемо, боя се че запуснатият му торбалански вид върви и със съответните аромати, тая горска колиба не ми изглежда да има баня с течаща вода, освен да се полива с някоя кофа, ама миризма на риба как се отмива просто така не знам. Дори това нещо да не е собствената му колиба в реала, знаем че има някакво такова местенце, където Дуда наглеждаше тава с кестени и очукана тенджера с рибена чорба на съответстваща на колибата печка....
Аз мисля че ще е дебел и пушек се вдига - не му личи особено да беше се трогнал заради разликите в собствения си фасон в продукция като Защитника и от първа до последна серия при него е космос разликата, що ли му е да се наказва с диети за филм дето се гледа за едни 2 часа. Излезе и някаква снимка на един доста разплут рибар в гръб.... В Агента ще изглежда както се вижда във фрага и в онези кадри на яхтата с Дуда, първа серия я започнаха около  седмица след това.
Какво му става на този човек, защо така бяга от цивилизацията и от красотата Imp Подозирам че се дразни на интереса към личния му живот, ама чак пък толкова, та това е част от професията му и едното е свързано с другото, ако няма интерес към ЛЖ и човекът ЧУ няма да има интерес и към работата му, как не го разбира Imp

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 16:29 от Беллора

# 571
Питай Дуда как се измива и търпи смардоляка Joy Рибарски живот.
Ама тя търпи ,щото е фанала златната рибка . Трупа внимание заради ашкъма .
Ползва я за другарче за риболов и други неща ,дето му харесват.

Между другото една виртуална дружка, която много харесва Ча не иска да повярва че това е той в агента.
Но аз и казах че е самият той да ми повярва . Същия е като яхтените снимки с Дуда .
Цитирам че прилича на Ути Бъчваров Joy
Бил също рибар.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 18:15 от femmi2

# 572
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Значи да чакаме да заформи кулинарно предаване. Joy Joy

Зачезвам на море до сряда. Най-рано ще пиша или сряда вечерта, или в четвъртъка.

# 573
  • Пришълец
Бел, предвид факта, че снощи любимите ни Фемири публикува и като прочетох за хубав изсветлен гиф, незнайно как си ги навързах нещата и се подготвях за нещо подобно, а то hahaha Но нищо, нека го имаме...
Ех, Чачославе

Феми, права е съфорумката - и на Ути да го оприличим, и с тулуп да го сравним няма да сбъркаме  Mr. Green Не че го вярвам, но дано се осъзнае преди да си затрие красотата изцяло, а с това и кариерата.
Беше ме питала за Хазал и Онур Туна. От погледа му ме втриса направо да си призная, но това са едва първи впечатления Laughing Може да им се получи, не знам.

# 574
Гинчо нерде блее ,или му харесва така подопечения.Disappointed Relieved
Марги ,ти кат бат Бойко .
Ко мернеш гифки в Т от меда с чаршафената сцена ще те помоля да резнеш и пратиш .

зад кадър  АФК
да метна линка да не го загубя .
Фотоси летни от ваканцийте на  Чачослав
https://vk.com/cagulsoy?z=album-101396376_246637884

баджаначке за теб Wink

с аблата , ах какво е агънце

за мен любимия Бонд Heart

Добър Апетит. !:yum:

Млечната крава му се точи ,лежи и страда милият . Добре че Аксой я разкара. Иначе щеще да му създаде проблеми ,даже името не помна на въпросната кадъна. Навремето сте разказвали че се говорило ,че ги бройкал.

На гифките е греховно ,невероятно ,съблазнително красииив !:flushed:
Тази ризка как му лепне по тялото Heart Eyes
Нерде е сега този вид нерде !
Защо го прави ? За Амазон ще си съдере задника и ще се стегне . По света нема го гледат ,като плужек . Роля на клошар и торбалан да я забрави.
Дали ще позная че няма да е дебел във филма ,като се появи някой ден ша разберем . Оф и с тази козина неоформена .

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 23:10 от femmi2

# 575
  • Пришълец
Феми, в кръга на шегата и точно заради прословутото изказване иначе не си падам по подобни епитети Joy  И все пак истината е, че не прилича на себе си Imp

От линка с летните снимки си намерих една от Приливно време, която рядко срещам, но наистина ми харесва на нея.

Феми, ще ти ги пратя:)

# 576
Истина е ,замязал е на нищо!
Марги ,редактирах с Емко ,поне има с какво да се утешаваме от предишните му роли и визия.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 14:37 от femmi2

# 577
  • Пришълец
Ооо, ти ако си мислиш, че не съм забелязала редакцията ти и Емко си в грешка hahaha
Всяка друга с времето ми отминава, ама слабостта ми към него и нафталина остава.
Тази сетовата от АФК се връщах да я гледам, но не се сещам преди 56 еп. ли е или след. Все пак клоня, че е малко преди  да отвлече Фера от общежитието. Ми ето пак си има кълки и не е като да са пилешки, ама е просто едър и внушителен... За ПЕ където се е проснал на кревата съм на същото мнение.
Пък там дето е в агнешки стадий, аблата не се е опитала, не го е вдигнала с лекота Joy

Фемо, накъде биеш??? Joy Да не би да са го набеждавали навремето, че и с млечната е имал вземане-даване?! :45:
Е, чак пък толкова да го е закъсал не вярвам, ама знае ли се...
Берил Каяр ѝ е името, преди време с Хакан Курташ мисля бяха двойка.
Него го гледам в Иронията с Киво между другото и да ви кажа като не е в главна роля 'сичко си е точно. Играе добре, пък и нещо по-различна му е визията...

# 578
  • Варненска клюкарка
Режисьорът Джан Улкай е съобщил че всичката информация в нета за филма на Ча е фейкова, т.е. нищо не знаем все още дали ще го играе събирач на картон или прост рибар са някакви свободни интерпретации по картинки на гаврошовците от каста изпълзели в нета....
Вчера се спекулираше и с датата на премиерата на Агента, но Туба Б. покани драгия зрител да я гледа на 25.08., така че Ча ще може да се види или поне се надявам във вторник.

Марги то за Ча и Берил Каяр даже си имаше слухове, вървяха че се позабавлявали, точно тогава тя се разделила с нейния, може би едно от нещата което беше дало повод за тези слухове или пък обратното, слуховете бяха дали повод за разпада на връзката и. След кратката и роля пак се събраха с нейния. Имаше слухове че пуснала 2-3 грозни изречения за Хазал, провокирана от писанията в мрежите, знаете тип с това грозило ли заменят Фериха, каква млечна, Чаатай ще повръща  и прочие.... Берил говорела че и феновете били като Хазал не правели разлика между сериал и реал, любимката им не била никаква актриса и Чачун я срязал пред екипа, казал че не обича подобни неща,  да гледала себе си и своята работа, ама колко е вярно, не знам, обсъждали сме изказването и назад в темата и как безследно я измита Аксой и слуховете за ашка също прекъсват там.....

Филмът на Арас е направил фурор по Имахен, мисля че така се чете, това е треторазряден мексикански канал с едва до 600 000 зрители. Цифрата която е вдигнал е най-голямата за цялото му съществуване - 3,5 млн зрители са гледали Чудото в седма килия. Има защо да са доволни шефовете му. Подозирам и кой ще се опитат да привлекат от световните платформи догодина когато приключи работата по Чукура....
Знаете мнението ми, аз не бях във възторг или може би понеже съм гледала и няколко други подобни турски драми, похватът ми напомня и на някакъв американски филм към финала, но не се сещам на кой. Тоест не е нещо невиждано, но когато повечето са свикнали да гледат някакви сиропирани истории и сега реват като разпрани през цялото време  им идва по- различно и душевно някак..... Но все пак браво на Арас че е попаднал на подходящ проект, знаете и мнението ми за него- той е гениален актьор, смятам че с него може да се филмира и телефонен указател.

Ох яд ме е като гледам Ча в какво се превръща. Онзи ден като видях този гиф и първото което ми хрумна беше за един майстор Мустафа чиито услуги ползваме от години. Последно преди около 3 години за някакви дребни ремонти изглеждаше точно така, огромен, само че облечен в гащеризон и с червена бейзболка. обрасъл и тежкотоварен. Преди 13-14 години беше едно стройно момче и когато му слагах за ядене за да не обикаля навън се пазеше и казваше да му сипвам малко че нямал да може да работи.... Последно не можеше да се отлепи от масата, ядеше и още искаше.... Такава асоциация си направих и за Ча. Системно похабява инструмента с който си вади хляба.

Снощи преживях пак един екшън, ще взема да си направя едно кръщене вече, че още не съм кръстена пък одъртях и ми зачестиха разни инциденти
Скрит текст:
Снощи станах от дивана и отидох да взема нещо от масата, добре че бях обула чехлите на мъжът ми с по-дебела гумена основа. Педи 2 дни мъжът ми купил една огромна диня и я оставил на пода да се охлажда, в стаята работи климатик. Да ама явно не е догледал нещо, била е наранена и все едно някой беше плиснал в онзи край на стаята една кофа вода, някак беше протекла, направо изтекла цялата. Плочите едни такива бежово напръскани и нищо не личи върху тях....Съответно като стъпих в локвата, тя се разплиска и разклонителят с  включения в него телевизор и друга техника изпращя, пресветна в електриково и тв-то , както и токът в половината къща угасна. Не ми се мисли ако не бях с чехли какво щеше да стане с мен. Днес още не сме правили опит да пускаме тв-то, ама май е заминал пък даже още е в гаранция...  Пък какво чистене се наложи не е истина, всичко лепне, снощи с кофата и днес отново с кофата, тъкмо седнах да си почина...

# 579
Днес Гинчо празнува РД.
Да дръпне юздите на подопечения  , ко го кара така ще съсипе това , което е постигнал.
Лучше всех меня знает мой менеджер Энгин Айканат. Он же и знает все мои секреты".
 из интервью Hello, 2020
Човека , който знае неговите тайни.
Кво ся връщаме се в начална позиция , нищо не знаем за прословутия филм , освен за безпризорните деца. Останалото е фалшименто.

Heart
каква разлика от 2018 година и сегашния торбалан . Unamused

ново от Хазалка Heart Eyes

Марги:blush:
https://twitter.com/J3w3Lc/status/1284471533994377216

Бел , излезе инфо за смяна на старта на агента. Ако е невярно значи другия вторник ще има епизод . Дали ще има повече от рибарския отшелник и да се види лицето . Не премираме да го гледаме такъв и това е нещо на тази суша!:smirk:

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 22:20 от femmi2

# 580
  • Варненска клюкарка
Гинчо днес ставал на 41 г мислех че е роден на 25-26-ти. Да е жив и здрав и да обръща повече внимание на подопечените си.

Ново старо с новородения Фико. Коя ли е жената, мисля че съм я виждала с Хазал и друг път.

И кака

# 581
Поздравих го Гинчо в предния пост.
Ще празнува в Ню Йюрк. Тя и любимата му живее в чужбина.

Кака демонстрира фигура .Поддържа се за разлика от ашкъма. Нали на яхтата и каза хаятъм.
Не се примеряваме лесно факт че се задържаха и нема да празнуваме скоро раздяла у темата:joy:
Нерде ли е ,някъде на релакс.Роклето е хубаво.
Там дето мирише цветята ,снимките са назад в темата е в Измир при родителите.
И аз така си помислих първо.
Няма проект ,не я ли искат великата актрисЪ:grinn: Тя скучае...

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 15:13 от femmi2

# 582
  • Пришълец
Я, Гинчо бил по-млад отколкото предполагах. Да е жив и здрав и да влиза в правия път, че да го последва и Чачослав.

Феми, готовоо

Не можах да подмина и това. Любимо на Бел. От месец сигурно не съм влизала в Туитър и сега като невидяла, грабя с пълни шепи hahaha

Ох, Бел, беда след беда. Вие да сте живи и здрави, но вярно, че доста начесто са ти неприятните преживелици...

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 23:47 от 'Маргарита

# 583
  • Варненска клюкарка
Хазалчо

Хазал в мнението на Фема ми харесва. Атака, да покаже малко рамо, да ги стегне и повдигне тез цици с качествено бельо, какво се беше провесила като някаква бабенция. Потниците не са ми любимата дреха, но за нея е по-добре така, отколкото с разни безформени рубашки с 3/4  ръкави или провиснали тениски, сякаш комшията и е дал своите. Похвалих я аз, ама сигурно още утре ще ме опровергае като се намъне с поредната палатка.....Ех....

Ух че сладък

ПП Марги оправяме се вече, слава Богу и тв-то ще се окаже че работи, май само захранването му е изгоряло, някаква бариера имало там която поела удара.

# 584

Джейда Атеш, которая сейчас ждёт первенца и находится на 6-ом месяце беременности на вопрос планирует ли она долго отсутствовать на экране ответила следующее:
 «Нет. Вскоре после родов, я вернусь с новым проектом»
Джейда планира завръщане след раждането.  

Ролите му досега. Предстои тази във филма , дето е загадка бетер секретните служби къв аджеба е там.Imp Винаги е било така ,но тук е свръх . Инеса коментира предвид продуцентската компания е нормално . Когато снима Протектора малко неща показаха. След това ни затрупаха. Сега нашия е свързан и с продуцирането. Киво също е подписал с тях не се знаят подробности.
Доста разпуска с приятели на морето и фанал тен.  

ето така сладко ще го гледкаме стига да е секси и да се раздава . Умее , стига да му е на сърце .

скицааа, пелтечи на испански и приканва да гледат Протектора.

ново -старо от 2018
Heart Eyes
дали не е племеницата на Дуда,но не е тя.Rolling Eyes
Нашия е гладко обръснат и хубав:heart_eyes: Бабката коя ли е и брадатия мъж ? Прилича ми на Гьокхан,който държи заведения.
Сега е станал чок скучен ,не е като преди.Щото се гаджоса ли и прекарва повече време вкъщи или сам така иска. Очите не мойм му видим,едно фото не се смили над феновете си да качи.! Rage

Марги , резни от Хаканчо и граби с шепи от Т ,нищо не връщаме с изключение на някой неща Joy
https://twitter.com/J3w3Lc/status/1266293579074306049

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 15:50 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт