ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Варненска клюкарка
Колко е красива на първата снимка Kissing Heart Люляковият цвят определено и отива - също както зеленият подчертава цвета на очите и, и все повече си мисля че и е любим.

# 586
Много е гюзел нашата и цъфти в този люляков цвят Heart Eyes Когато беше хамиле се фотна  в лилава рокля и снимката е като картина до природата.
Зеленият ,червеният също и подхождат.
Но трябва да оправи висналия бюст че ....
Фико стана звезда ,пу бонбонче. Често го показва ,фотогеничен от малък.Heart Eyes
Пухкав е. Колко трябва да е нормалното тегло на бебетата ?

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 17:15 от femmi2

# 587
  • Варненска клюкарка
Ча не се появи снощи в Агента, явно онова е било тийзър, а не фраг за първа серия. Навярно ще важи старата информация че Ча ще се появи към 3-4-та серия. И рейтинга не е хубав като за първа серия, само  3.59% Според мен сюжетът най после е нещо различно от обичайната забранена двойка дето половин Истанбул се върти на пета около нея забравяйки за собствения си живот, ама драгия турски зрител си иска ашка... или пък вече не знае какво иска ooooh!
Фико изглежда доста спокоен и общителен и в този смисъл със здрав апетит. За спокойствието му сигурно доста помага и близостта с домашната менажерия. Забелязалам често на кърмещите майки бебетата стават доста пухкави, противно на твърденията че от кърма не се дебелее. Слагат ги на гърда като се разкиселят или не им се спи и не могат да контролират количеството което поглъщат така... Доколкото имам спомен, на първия си рожден ден бебето трябва да е утроило теглото си от раждането, Фико прилича да го е минал.

# 588
Белл, пухкавостта на бебето не е от кърменето. Моето е кърмено до 1г и 7м, но беше слабо и дребно.
И на мен ми се вижда доста едричък Фико, особено в ръцете на Хазал. Да е здравичък пък пухкав или не ми се струва, че като поотрасна повече на мама заприличва.

# 589

Помнители го това Wink Чачи на сета на специалната колежка заедно с малчуганите в сериала.
БУ Дениз наскоро я посети на площадката на филма.  

Сериал Защитник стал первым турецким проектом снятым по американской системе. Чагатай Улусой - первым турецким актером, который сыграл в американском проекте главную роль. Интервью с шоу-раннером проекта Биннур Караевли.
Новатор е . Много ще се радвам да успее с Амазон.Stuck Out Tongue Winking Eye
Това е мой коментар .
Ето и в тубето. https://www.youtube.com/watch?v=yzlEinNa6iA&feature=emb_logo

Рори и на мен ми изглежда че като расте прилича ма майка си.  Да наследи нейният талант и Мишо също умее. Ноември прави годинка. Хазал ще сподели , първите стъпки.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 18:54 от femmi2

# 590
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл Hug, вържи си червен конец!

На линия съм. Grinning

Хазалинда също. Днес са почнали снимките. От нея имате таговете #bendenneolur #day1 #lovemyjob

Сладурана! Heart Eyes

# 591
  • Варненска клюкарка
Днес се сетил че има инст, майчице Scream

Видът му .... Ама тая риба дето я лови всеки ден какво я прави, може ли човек все това да яде? На мен ми стига и 2 пъти годишно, ама да речем ако съм любителка на пиле, свинско и телешко, мога ли едно от въпросните меса да го ям всеки ден че и по няколко пъти и така незнайно колко време? Миналата година се изказа за отношенията си с любимата изполвайки цитнат или пък перефразира от Хемингуей, ама като го гледам сега такъв нелециприятен и габаритен е станал също Старецът и морето...

Джейда е писала че с мъжа и са решили да дадат на дъщеричката си името Талия, за да става за двете държави които обитават. От друга страна има толкова красиви турски женски имена които са си съвсем международни, навярно защото всъщност са взаимствани-  Айлин, Селин, Селен, Серен, Елис, Мелис, Денис, Лара и куп други още.... самото име на Джейда се използва и в САЩ.... Името Талия не е американско, а маямско, че там е някаква друга Америка. Може ли Джейда да е станала фенка на кралицата на латино общността в тази част на Америка, Талия Соди и още десетината и имена преди гръмката и мъжова фамилия накрая..... 
Тази е една от любимите ми нейни балади, жалко че в ЮТ не я намерих с превод, преди в Бокса имаше със субтитри.

Все съм се чудила защо супер богатите мрът във видеата си да се обличат в парцали и да газят в кал, а докато катерят върховете по видеата от глава до пети са целите у блясъци и брендове Joy

А помните ли Росалинда?

# 592

Боже ! Какво да кажа...  Отшелник - старчок , като дядо коледа е .
Да се се смея ли да плача ли , или ядосвам ! Disappointed RelievedSmirk
Носа му някак сплескан излязал.
Ето снимка  как лови риба .
Това е когато се подготвя за Протектора първите сезони.
Сега с този вид как да му се радва човек . 
На грешен път е защото хората гледат лицето първо и после останалото. Не трябва да е така но...

Ще ми повярвате ли като ви кажа че онзи ден го сънувах за кратко и си викам ще се появи, това е знак.
Знаете за сбъднатия кошмар през 2018.
Марги се смя на разказа. Ето и сега се появи.
Не е дебел ,седнал е добре .
Като махне козината и подстриже и не вони риба ще стане предишния човек.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 17:30 от femmi2

# 593
  • Варненска клюкарка
Баш си е дебел, виж му пръстите на ръцете - кебапчета, той имаше едни дълги и много красиви пръсти, продължение от широки но не дебели длани, също много красиви.
Чачун прави непрестанни опити да затрие красотата си и вече успява, скоро с косачката и без няма да има особена разлика. Ако щеш вярвай, ама и аз първо се запитах къде е хубавият му нос.
Имам чувството, по-скоро някакво усещане че се дразни на това харесване и говорене за красотата му и прави точно обратното, да скрие красотата си, дразни се на любопитството към човека ЧУ и крие всичко каквото може за него т.е. вече се превръща в в отшелник, а видът му предполагам върви в комплект със съответстваща миризма на сплъстената му коса и брада. Ужас, даже не знам защо продължавам да очаквам нещо с негово участие, всъшност май даже не очаквам вече, последната част на Защитника не я гледах, няма и да я гледам, участвам в темата по навик и някакви сантименти. Имам и някакво смътно усещане че и видът му и държанието му имат връзка с Дуда, присъствието и в живота му май става много агресивно - поне откак е с нея бавно но уверено се запуска и вече стана това което виждаме по снимките напоследък.
Най новото е че с него се водели преговори за сериал на АЯ, писаха че става въпрос за някакъв мега проект тип Езел- екшън, драма, любов, отмъщения дрънчене на железа и леене на кръв. Лошото е че за женските роли се спрягат имената на Туба и Гьокче Бахадър- първата наскоро стана на 38 и е нещо като запазената марка на компанията,  втората май е на 40 и се снима във Вавилон.  Не ми се мисли ако по сценарий трябва да бяга подир някоя от тях.

Това са снимки на 48 годишната Дефне Самиели, майка на 2 момичета на 22-24 години, бившата на любимия на Сера. Каква фигура а? Преди време гледах някаква снимка на трите и не личеше коя е майката и кои дъщерите.

# 594
Ще се утешаваме със стари спомени докато  не се Освести,. Дано не е прекалено късно.

ето тук е за припадане , съблазън отвсЕкъде , ухае на парфюм:kiss: любимото ми фото от Рим Heart Eyes

какви красиви очи , лице , осанка!
 Носа му още от Протектора е различен.Rolling Eyes
А, Бел кажи го ти щото аз ако го напиша ще излезе, щото ми е трън и прекалено я сола и се впрягам.
Тази кукумявка го съсипва откакто е с нея !  Стана грозен  и занемарен. Дали тя е виновна или самият Ча така иска . Но Дуда не само външно а и отвътре нещо в нея не ми харесва , усещане мое. Пък и които са я виждали казват че е надменна и се прави на дръж ми шапката.  Ашкъма и подхранва самочувствието.
Като говори за него мед и капе от устата , а от него една, две думи да сме чули за нея.
Добре ,че още е ерген и нема шаманче.Колкото и да се загрозява още не сме готови затова. Тихата ни лудост е . Още помня комент на рускините когато Дуда я и издебнаха преди.
По -добре да излиза от зъбар отколкото от гинекологичен кабинет.
И аз така за темата сантимент ми е .
Всичко започна с нашият любим сериал ,а ХазаЧаг са невероятни. Имаме си виртуални дружки Hug
От келеши направиха чудеса. Hearts
Хазалка ни радва ,тя е упорита не е като колегата си. Очаквам с интерес филма . И на Чачи също ,макар да е драма.
Бел ,ти за ново фото ли го мислиш ?
Присетил за инста си просто така и е качил рибите. Пишат го ново в мрежите но.. За нас да но за филма се крие и една реална снимка няма от площадката.
Режисьора качва локацийте само.
Как пък някой фен не го фотна ,никой ли не го среща този човек Flushed
Няма ли да ходят на сета или е забранено външни хора. Сигурно е забранил на екипа да качват снимки с него .
Разсъждавам си ...
Пък и фалшиво инфо ,нямало да е клошар. Такъв случаи за сефте е да не знаем ролята му.
Според мен това фото от инста е когато е играл себе си в агента. Лови риба , после я чисти и лицето му е същото.Какво я прави улова е чудно ? То колкото и да обичаш риба омръзва да я ядеш. Може да зарежда рибни ресторанти.

За спрягания проект не ми се мисли да тича подир тия двете .
Туба не ми се нрави , безлична ми е сори за феновете й но това ми е мнението.  Гьокче е играла в МП с Дуда.
 Хубава Гьокче Бахдалар . Възрастни са за него и нема да стане. Как изобщо си представяте Туба и Ча . Пращат ни за зелен хайвер , ама като мълчи така ще е  . Ще се радвам да играе пак в екшън с адреналин и с нотки на любов.  Иначе познаха за филма , вероятно и за Барбароса има нещо вярно. Абсурд да бъде в такъв нелицеприятен вид в следващия си проект. За Амазон ,като любовник е задължително да е мега красив без сланини.

Бел , объркала си актрисите . Тази , която играе във Вавилон е Бирдже Акалай . Не знам другата да участва там.
Заради скандала с Озан Гювен и делото за насилие продуцента го замени с Онур Сайлак.

от снимачната площадка на Хазаления филм . Красавица , кукла ! Като момиченце е , а ще прави 30год.

Появи се и направи Сензация !  
Ето това е независимо как изглежда.

Чагатай Улусой отправился в путешествие на своей лодке. Последняя фотография Чагатая, снова стал предметом обсуждения.
Поклонники Улусоя не успокаиваются:

📍«Мы хотим увидеть прежнего Чагатая».

Тук пишат , че се отправил за риба с лодката си , значи е ново.  Исками се да грешат но...
Искат любимеца да стане като преди. Какво става с него?
Чага с этой бородой очень постарел...
Это реально он
Цитат
Что к нему привязались то , он обычный мужчина , простой в домашней обстановке. Актерство , модные светские выходы это работа. А а жизни он вот такой, обычный, и это даже больше импортирует. Про личное всегда молчит и правильно делает, кто вообще решил что свои отношения или действия надо подтверждать и опровергать, никому никто не должен, каждый живёт как хочет. Выглядит как нормальный мужик
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_693885

моят Джеймс Бонд ! Hearts

Редакция , като няма пост след мен

Загледах се и замислих , така в гръб е различен , и косата е подкъсена .  На тази с рибата къдрици се веят.
Тази в морето с водолазния костюм е правена скоро . Като момче е  на нея. Как го прави това Flushed
Докато не се убедя и пуснат реално ново фото  се надявам да не е състарен и грозен.
Отварям скоба че не се страхува от промени ,като е за роля. Ама дали е заради нея е въпроса??

Чичо ви Абдул Рахмид се е изказал за ролята
Колко е вярно , но го споделям в темата
Чагатай Улусой в своём новом фильме сыграет отца-мусорщика с сыном. Мое сердце уже переполнилось этим эмоциональным фильмом.
Затова е такъв , ще играе баща и със сина си събират картони от улицата. Емоционален филм.

в мрежите коментират промяната.  Нерде са му хубавите ръце и лице. Някой казват оставете го човека , така е щастлив и не плаща данък мнение.
Така е но предпочитаме да ни радва , не натъжава.Disappointed Relieved

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 15:25 от femmi2

# 595
  • Варненска клюкарка
Фемо, аз не че се интересувам, но доколкото минава такава информация пред очите ми, във Вавилон играят още и Аслъ Енвер и Гьокче Бахадър.
За Ча Амазон през крив макарон. И не само защото изглежда така, а защото все още работи за Нетфликс, няма как да снима за най-популярната интернет платформа в света и името му да се появи при най-големият им конкурент. Онзи Алекс нам си кой си направи една реклама при Ранини и всички захапахме, защото бяхме жадни за новости около Ча, а "новината" е нищо повече от поредната сплетня тип "Барбароса". Видяхме че когато наистина има проект, за него ни се чува ни се вижда почти до момента на започване на снимките. А един проект не се готви за 1 седмица, Ча е бил наясно поне 2-3 месеца преди това, минимум докато се вихреха клюките за Барбароса, той се е събирал за настоящия си проект.  Та и Музеят е един фейк- казал онзи кандидат продуцент че придобил правата на МН  и в него виждал като ГГ Чаатай. И аз мога да си харесачм някоя книга и да си приказвам че в главната роля виждам Чаатай и какво? Едно голямо нищо, Амазон даже не е на турския пазар и не се знае ще стъпи ли там. Сега е криза и пазарите не се разширяват, свиват се. Джеф Безос набързо е увеличил богатството си с едни тридесетина милиаорда за времето на кризата, но очевидно не се е разбързал с тях към изтока.
Четете новините но ги отделяйте от отвлечените разсъжсения на Инеса. Преди време тя понеже води и блог на аглийски за турски сериали, вече има и някаква страница или инст акаунт на арабски - едно от собствените и шантави разсъждения тип каруцата пред коня, се появи в турските медии като новина, да се смее ли човек да повръща ли Scream

Инфото за филма е фейк  нещо като свободни съчинения по картинки на база изпълзели кадри и актьори, но никой не е отрекъл че няма да е клошар, думите бяха да не вярваме на нищо от написаното, просто защото никой не е споделял официална информация. Може да има нещо малко около което да са завъртели обичайните си сплетни, а може и нищо да няма. Правим каквото правим обичайно, когато става въпрос за Ча- чакаме.

Какво значение има нова ли е или стара снимката, та той така си изглежда от година ако не и повече, даже май е повече че като се сетя за сватбата на Хазал и ми призлява.....Scream При него вече не става въпрос просто да умре от глад 2 седмици и да отслабне  15 кила, той има нужда да се стегне, раменете му са смъкнати и висят, шията му някаква безформена между тях и даже вече има една бабунка оформена в основата на тила...... А кадрите които видяхме от Агента не лъжат, дебел е, ако трета серия е снимана преди 2 седмици ето на и актуалният му вид.
Преди толкова се е старал за външния си вид, даже е премахнал татуировка която не е пречела на никого, затова по сетовете има гримьори, а той е изтъпял ненужна болка, а сега наистина не разбирам какво става с него.

Красива е и се е опитала да обуздае напиращото био Joy Ама много са ми еднакви цветово с Онур. Тя и с Нур Фетахоолу е еднаква, но писаха че ще са сестри във филма. Значи сцени с Онур ще имат от самото начало. Тези които следят развитието му писаха че много бил отслабнал за филма.

# 596
Крив ли е макарона или прав всяко нещо с времето си. Wink Има неща ,които наистина ша видим през крив макарон.Говоря  по принцип.
Първо Амазон да се лицензира в Турция ако са решили да прават проект.
Няма спор че нищо официално засега. Правим това ,което около него винаги е така чЕкаме.  Честно казано ме избиват лудите вече ,то бива ама неговото никъде го няма!
Ранини спомена Чачовото име за Барбароса но нищо не стана. Тя не е виновна ,като си следва графика Ча .
След филма ,не знаем плановете ,сега има договор с ОГМ. Ако е решил да се отказва от актьорството , щото и такива предположения има и го интеренсуват само рибите и спокойствието и Дуда. Може и зад камера да мине. Не вярвах , че ще го кажем  сега е по - зле и от Яманко Scream Началото на мъпета е добре после зле. След като свърши си стана предишния .
То и аз си представям Чаатай в много роли ,ама не съм продуцент.  
Иначе с удоволствие щях да го поканя. Любовните сцени гори, погледа му е мама мия Nature Fire
За екшън герои също ми харесва.
Като го споменах повтарят Ичердето- Вътрешен човек по бТВ лейди всяка вечер от 23часа.  Понякога го мяркам преди да заспя. Много е шикарен там ,хубав Heart Eyes В началото на епизодите са когато ухажва Мелек.
Ако я нямаше онази всичко щеше да е ок ама пълно щастие няма.

тъжен , плаче и как му отива да пушиии Heart Eyes

модна рубрика На Чагатае худи LesBenjamins 005.
 Чагатай был одет в кашемировый свитер Burberry Noland Hous.
хареса ми стила още тогава , сиутчъра го отваря
ето такка да се облича а не раздропан .

Heart Eyes
любимият ми гиф от сезон 4

================
Гинчо е бил на снимачната площадка на Чачовия филм .Между другото Гинчо посети и новата си подопечена Фарах Зейнеп на сета на квартирите и се фотна с Фарах. Като ги наглежда така да очакваме и Хазалинда да посети.  
Споделил е кадри от там.  
Нашия ще го играе баща на  дете,двамата събират картони. За сефте ще играе баща. Премиера догодина.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1535293
Скрит текст:
Ходят слухи, что эта милашка сыграет сына Чагатая в "Mücadele Çikmazi.". Это еще один в высшей степени одаренный ребенок-актер, которого Турция, кажется, имеет бесконечный запас!

капитана прекрасен.Heart Eyes Така искам и нашия да изглежда така на тези години , ама ....

нови с Хазалка и колеги

Heart
красавица  , очи , усмивка , талант! Сега и майка .

За кризата е така заради вируса ,това не ги спира да произвеждат. Турците са втори след САЩ по производство и износ на сериали. Сега пак продукция на кило и есента който оцелял ,оцелял. Работят си и свикват с ковид.
Американците изпитват криза.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 03:55 от femmi2

# 597
Белл, това което си споменала за бабунка на тила на Ча идеално допълва подпухналия му външен вид като част от симптоматика на заболяване свързано с хормон. И.. може причината да е в хипофизата или надбъбречните жлези и се лекува оперативно или да е вторично, но тогава не знам как се лекува. И ако има таакова заболяване няма шанс да се раздели с килограмите без лечение, ако ще да се скъса да гладува, предполагам и фитнеса не помага. По принуда съм се запознала и с това и бабунката е един от външните белези, а като я спомена и се сетих за подпухналите бузи, ръце, рамене и корем в повече от тялото под кръста се сетих за това, защото много четох за това заболяване/синдром.

# 598
Здравейте в последният ден на август и идва есента , но пак ще има слънчеви  дни.

Рори , не ме плаши така , като го прочетох щях да питам какво е бабунка  зяпах ама такава не видех при него.Rolling Eyes

Тук са защитили Ча от негативните коментари заради фотото в инста.
Офицално написано
Цитат
Официальный сайт журнала( @GQMiddleEast)поделился фотографиями на своей страничке инстаграма и подписали их таким объяснением
Трудно быть известным человеком. Каждая грань вашей внешности тщательно изучается, и студии проинструктируют вас не бриться и не стричь волосы. Внезапно ваш режим ухода становится общественным достоянием. Однако Чагатай Улусой похоже, таков: пусть все гадают. ⁣
Трудно е да си известен човек , всичко се следи. Защо ЧУ е такъв всички гадаят.

снимките от статията

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 16:01 от femmi2

# 599
Феми, не се плаши. Детето ми има такава топка на врата си и също е подпухнало в лице, гръден кош, ръце. Обаче поради сложността на неговия случай тези външни белези на въпросния синдром/болест се констатиран, но не са доказани и не се лекуват, но съм изчела каквото може да се намери. Мисълта ми беше, че може да има медицинска причина да е толкова подпухнал щом Белл е видяла някъде, че има на врата си подутина. Но само той си знае какво всъщност се случва с него. Но медицински проблем ако е с неговите финансови възможности трябва лесно да се справи стига да е бил отговорен към себе си и да се е консултирал с лекари.

Общи условия

Активация на акаунт