ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 674
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Рори ,гушкам те Hug
Каквато и да е причината , след филма се надяваме всичко да си дойде на мястото.
Ще приеме ли предложения , неразбрали нема да останем макар и бавно да се потвърди.

Хазал Кая е благодарила за събрани средства в помощ на болно дете.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 13:11 от femmi2

# 601
  • Варненска клюкарка
Боже, Рори, дано да намерите лечение! Минава ми на ум за две неща свързани с надбъбреци ама няма да те питам, дано не е това. За бабуните на шията отпред е щитовидна, ама при мъжете се случва рядко нали?

За Ча обаче съм писала не за шията отпред, а за основата на тила, първият прешлен след шията, не е болест а е отпуснат, от там и висенето на раменете му. Шията му се подава слаба и дълга като на костунурка, всичко това идва от слабата мускулатура. той винаги си е бил бузест, мъжете особено на неговите години се славят с много здрав апетит, а съдейки по думите му че нямал да се съобразява с никой и щом му се яде си яде ето го на и резултата, останалото е мързел и мърлящина. Шията му преди е изпъната, беше по слаб, но тя беше по-едра, защото мускулатурата и беше стегната, а сега както казах, като на костенурка. Дано не прекалява с алкохола че и затова имам едни съмнения.... Всичките му колеги се занимават със спорт, даже ходят и по козметици и скалпели, само той изглежда като истински клошар, ама не заради дрехите. Не е болест, вижда се по запуснатата му коса, брада... абе всичко, видимо и следа няма от предишната му суета. Ако е здравословен проблем, поне нямаше да допуска тази козина.
Допускам че може да има и проблем но е свързан с това което е зобал преди години докато е бързал да вае тяло. Всичките които са го правили и после спрат им поникват гърди. Бях дала преди време пример с Мурат Боз какво му висеше на папарашки снимки на една яхта 2012-13 г и какво тяло изкара после, Профа даде линк към фотосесията с една мацка. В края на Ичерде се беше отпуснал, няколко месеца по-късно в Защитника се появи Емко 4, значи стига да има желание може.

Каква е хубава Хазал, сега ако имахме и подходяща снимка на Ча....

# 602
Белл точно основата на врата имам предвид. При моето дете се предполага, че уж е вторично заради състоянието му, но си има самостоятелно заболяване - синдром/болест на Кушинг. При нас е много сложно, компмексно и тежко.
И слабата мускулатура е болестно състояние - автоимунно или генетично и може да доведе до тежка инвалидизация като при детето или да си остане на ниво на което с лекарства да си живее нормално. В т. ч детето не може да сяда и влошаването се случва на етапи. Ако и да е възможно да е обикновен мързел и лакомия е възможно и да е заболяване, което се е отключило в някакъв момент. Преди това човек и не подозира, че може да има такива проблеми.

# 603
Рори, не ти е лесно ,дано намерите лечение.

Чачослав преди като висеше по барове пиеше ,но сега като стана Отшелник .
Не че не може да пие вкъщи.
Пушач също. Тази подпухналост я има от преди ,но като се вземе в ръце се оправя и в тЕло и лице.
Ще видим какво ще стане след филма .
Нерде ще го отвее вятъра и дали ще се промени за добро. Имам надежда все още.
За болест не съм си помисляла ,но ако усеща нещо да иде на лекар. Близките му не го ли виждат ? Дуда и на нея толкоз и дреме.

Какво ще кажете за сефте ще играе баща.
На мен ми е интересно и визията ще преглътна.
Рори ,ти ще гледаш ли филма живот и здраве ,първо да го набарат . Жела му я много успех с него да завледее зрителите.

# 604
Бих го гледала и смятам че има потенциал да наорави добра роля. И като се замисля в момента на визия малко го докарва на бащата на Хазалкината героиня в НИ - алкохолик и клошар по душа, та може и заради ролята си да е в такъв изпаднал вид.

# 605
  • Варненска клюкарка
Рории, надявах се да не кажеш това, чувала съм и за Къшинг синдром и за Адисон, не се сещах обаче кое беше с подпухването и кое с отслабването. Дано намерите подходящо лечение за вашия случай, каквото и хормонално отклонение да е, все е лошо, а това е от най-редките. Навремето когато имах неуспешно инвитро и всички хомони ми се разиграха, подпухнах като в 7 месец и се наложи да правя ритъм на Кортизол, който се оказа обърнат, слава Богу след няколко месеца 2-3 някъде, нещата се оправиха сами, кръвното спадна, даже пак си стана ниско, сънят ми се оправи,  изчезна и отока, оказа се обикновена хиперстимулация, свръх отговор на яйчниците на определени вещества. Както ми казаха тогава в София, на млада и слаба жена трябвало да се започне със съсем слаба стимулация, а не 10 дни с най силната. Но хайде това беше преди 20 години опитът е бил по-малък..... Но прочетеното за надбъбрека в онези времена и страхът помня. Сега обаче от теб чувам за този оток в основата на тила  Ако ми попадне снимката с това което видях на тила на Ча ще ти я покажа.
Все пак продължавам да мисля че неговото си е мързел и мърлящина, защото като пожелае влиза във форма, като взеха да разтягат в Ичерде помня как подпухна но все го снимаха да дъвче някой сандвич или по цели нощи лочеше в Лабума, а за Защитника стана като момченце, стегна се, попдпухването в лице изчезна, заприлича на реалната си възраст и така 2 сезона докато не направиха голяма пауза и тръгна по рибите си...... По Ичердяно време  помня че му се появи или поне така писаха стеатоза на черен дроб, това може да е от алкохол и яко ядене, както и от приемане на анаболи. В края на АФК той сам казва че тренира във всяка свободна минута, приемал и някакви вещества под контрола на инструктор който много ги разбирал нещата. Смятам че там се крие проблема, както после и онова разтягане каланетика ли беше, що ли....Мъчиш едни мускулни групи, а после те боли на неподозирани места, ако и треньорът не си е разбирал много от работата - на Хазал и се отрази много добре тогава, беше станала като фиданка, но тя ходи да отслабва в САЩ и може много вземане даване тогава да не е имала с общия им инструктор с Ча, точно тогава Ча се изкриви и отпусна, подозирам точно неправилни тренировки и диети. Не всеки ги разбира тези неща. той отслабна много за Меджезира, при това страшно бързо, за месец каза ако правилно съм запомнила 15 кг. Хазал също беше отслрабнала много но тя за 3 месеца 13 кг и пак е ударно но не чак толкова.

Рускините днес дъвчат мис шезлонг, че пак я снимали в подобни изпълнения този път със сина на Едже Йоренч, Али Йоренч.

# 606
Като ви попадне метнете тези кадри , щото не съм забелязала това , което коментирате.
Защитника е като момченце , там няма козина по лицето.
Сарп е готин и Емир е най гюзел:heart_eyes:
Почвам да ги мразя тези риби Angry

Рори , и аз съм с това усещане.
Премиера 2021 год.  Нетфликс ще го излъчи , а може и в киносалони.
На Хазал желаем успех в комедията.

Като споменахте мис шезлонг ето и делфина , дето имаше закачка с нея .
HeartsAnimal DolphinAnimal Dolphin

и един репортаж

рибарските принадлежности  в багажника .

Маргиии , фотосесия на 
Мерт Языджиоглу ,поствам я за теб Hug

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 15:25 от femmi2

# 607
  • Варненска клюкарка
Какво тяло тук Heart Eyes Но в тези сцени винаги ми е изглеждал някак смутен, не знае къде да си дене ръцете и как да застане,  почесва се където не го сърби,очите му блуждаят, те с Хазал имаха отличен контакт с очи и по сценарий тука на Емко и Фера всичко им е точно пък що така не се поглеждат, даже на моменти я е позагърбил....ръката едната пред баш мястото като да се предпази, поне според тези които разбират езика на тялото, това било по-красноречив жест от скръстени пред тялото ръце . Хазалинда и тя тука е много свита,  когато той я прегръща тя с движение на раменете се отърсва от прегръдката и той отстъпва, не настоява.  Сцената в хамака е само 1-2 секунди то даже няма смисъл докато я наредят и снимат е минало минимум половин час, защо толкова малко показаха? И даже е няма сцена. Иначе по задкадровите всичко изглежда нормално, тя си чопли ръцете, той нахилен до ушите и на шезлонга килнат към нея, аха да се изсипе върху нейния, тя и без това не заемаше много място Joy

Ох не знам ама това с измъчени бедни деца сираци стана твърде начесто.... Арас удари голямата работа, преди това пък Киво май игра баща на някакво дете, сериалите на Аксой последните години много деца много истории
 коя от коя по хващащи за гърлото.... дано не повтарят твърде много вече гледани неща.

Фемо не е нещо фрапантно и набиващо се на очи, просто аз съм много наблюдателна, вглеждам се във всичко, за мен изпъкналостта е прешлен, затова смятам че е отпуснат а не болен, той ако беше болен нямаше да има и силата да борави с лодки, въжета да тегли големи силни риби които се борят и по този начин все едно удвояват теглото си и прочие мъжки неща. Не съм сигурна снимка ли беше или кадър от видео.

Беррак с Али Йоренч, като я знам че тя е доста висока, колко ли е този човек? Една падруга се пошегувала по случая "мужики меняются, шезлонг остается"

# 608
Ехооо ,тук ли сте ?Hug
Разреждам Белчето да публикува прекрасната нова фотосесия на нашата принцеса . През телефона съм иначе щях да донеса материал.
Много е гюзелим ,не личи годините .
Рускините казват че е като на 20
Стилът на сесията е добър.
Рибаря са го фотнали на снимачната площадка . Доживяхме!
Съмнявахме се но така ни доказват че е с такава изпаднала визия за образа на страдащ баща . Бел е права че много снимат такава тематика .С Киво не съм го изгледала но отзивите са добри. Арас чупи рекорди. Актьорите и децата са талантливи.
Зрителите харесват такава тематика.
На мен ще ми е интересно в този образ .
Дано всичко се оправи след филма . Брадата изменя лицето, когато е прекалена.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 15:17 от femmi2

# 609
  • Варненска клюкарка
Хазал с фотосесия за Елл, предполагам и с интервю.

Предпочитам в цвят

И зъбките на Фико, толкова голям ми изглежда в ръцете на хазал, и толкова малък в ръцете на Демет

очите на Хазал

Допълвам с кадри с Ча

Какви ли са тези кучета на сета? Може да не е събирач на картон, а да разхожда домашни любимци, по-голяма глупост не се сещам в момента, защото кучовците не ми изглеждат улични- виждам овчарка, голден рет ривър, както и каишки.....

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 20:51 от Беллора

# 610
Мъж та дрънка беше едно време.
Само Хазалка ни радва . На новата сесия  грее ,блести . Kissing Heart Задължително ще има интервю.  
Само да не почне пак с братята,зависи от въпросите.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 12:17 от femmi2

# 611
Може би в Турция се неглижира съществуването на бездомни и крайно бедни хора и затова този филм е важно да бъде максимално реалистичен. Да се надяваме, че след като темата е развълнувала Ча ще даде най-доброто от от себе си и с играта и с името си ще докосне хората и занемарения външен вид ще добавя, а няма да намалява ефекта на посланието. Радвам се, че е социално ангажиран и участва в такъв проект. Защото придобитата бързо популярност можеше да го разглези и да не вижда нищо друго освен блясъка и богатството и да загуби усета си добро и лошо както изглеждаше на онзи запис от яхтата. Имам добро усещане за този филм. Дано да е успешен най-вече в Турция, че тематиката е важна и е насочена към местното население.
Това май е най-нормалната откъм тоалети фотосесия на Хазал поне за няколко години назад.
Фико според мен е прекалено пухкав, но въпреки много пухкавото си личице има дълбок поглед и изглежда по-голям от възрастта си.

# 612
  • Варненска клюкарка
Ча снощи е бил сватбарин, бил е един отсвидетелите на Гьокхан Териаки, операторът на Защитника.

Тука пишат че е с Метин Акдюлер, който явно е работил със същия оператор...

Кубилай ли е?

Честно ли? Писна ми да го кастря, но ето че не мога да се въздържа- изглежда ми като преди малко изкъпан и сресан клошар напъхан в чужд костюм. На самият него му личи че не му е особено комфортно.
Дуда също била там, като намеря снимката която е качила ще я сложа.

А, ето я, ама дали е от същото място?

Следващия вторник в трета серия на Агента, този път е вярно

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 09:49 от Беллора

# 613
Бел ,точно така е .
Сватбата е вечерна и нашия от снимките на сета се е преоблякъл,изкъпал ,сресал и е отишъл на тържеството. Свидетел на Тириаки .Нека си създава контакти няма лошо. Нашия не е звездоманец и хората го виждат.
Има ,снимки които ми допаднаха ще ги посоча после.
Лицето му е като топка и тази грозна козина. И на мен ми писна да го кастря но такива са фактите.
Дуда е присъствала . Как е минала само с този пейзаж Rolling Eyes
Не се изтъпанила да дразни и се фотне с хората. Може да е от друго място но едва ли. Сега като застанат двамата по нищо нема се различават . Преди Ча се открояваше ,сега йок. Да се надяваме че като мине филма ще се оправят нещата
Щом се щрака такъв не му пречи хорското мнение. Като е на сватба няма как да го избегне. Едно известно  списание го защити така че....

Рори ,много добре си го написала.
Имаш дар слово. За филма ставаме ставаме  две с това усещане.
Това на яхтата и кърлежа има вина  ,а ашкъма и приглася. Може би втори път такова нещо няма си позволи ,освен ако наистина се е променил в това отношение.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 12:20 от femmi2

# 614
  • Варненска клюкарка
В официалния акаунт на агенцията Енгин е поместил корицата, обаче има нещо което не знам как да тълкувам
https://www.instagram.com/enginaykanatmanagement/

Става въпрос че Хазал е предоставила упралението на адресите си в социалните мрежи на агенцията на Аслъ Къзмаз Aka Dijital. Да, същата по чиято книга се снима филма с Хазал в главната роля. Същата нейна агенция е подписала и договор с Мед Япъм. Не знам за какво, реклама, промотиране, кой знае?
Може ли това да са първи стъпки на раздяла на Хазал и Енгин? Проф, как ти звучи горното?

Има и едно сладко видео, Хазал с дънкова пола и нещо нагоре с 4 размера по-голямо.

Това май е онази снимка но завъртяна, много е красива, както коментират падругите, прилича на европейка, дрънкалата малко портят картинката, ориент какво да се прави.....

Откъс от интервюто на Хазал. На руски но се разбира, даже ми идва да я пораздрусам, ама няма как

Цитат
Хазал Кая в своем последнем интервью раскритиковала стандарты турецкой сериальной индустрии, которые ставят табу на женщин с весом. Если ты полная, ты не можешь быть главной героиней. Она сама столкнулась с этим - был период когда она пополнела, ее должны были поставить на обложку журнала, но в последний момент она узнала, что редакция решила поставить ее фото только на внутренние страницы. Именно из-за ее веса. Восприятие актрис только с точки зрения стандартов красоты - неверно и опасно. Оно обесценивает человека. Клише, что женщина будет успешной только если она красива не правильно. А давление в соцсетях на актеров и просто может быть опасно. Ведь люди разные, с разной эмоциональной отдачей, некоторые пойдут на все ради похудения, но подобные вещи могут и убить.

Ами не може да я сложат такава я, тя като е от другата страна на бариерата явно не може да го види. Кое списание ще си рискува корицата и ефекта "уау" за евентуалния си читател. То и без това не останаха много читатели, аз списания чета веднъж в месеца във фризьорския салон или докато си чакам реда при зъболекарката и  колко много има като мен на които им стига ровенето в нета и грам не им минава мисъл да си купуват същото на хартия......В реала както и да е,  хора всякакви и никой не се впечатлява от килограмите на тези с които се разминава, но сериалите създават мечти, красота и всичко това върви с добра форма, а за създаделите е свързано и с печалбите им. Ама хубаво са и показали че като е дебела отива на втора страница, като е дебела отива на второстепенна роля, това е положението, или се поддържаш или си търсиш друга работа. Всяка епоха се свързва с определени стандарти за красота, а някои профескии са неделими от стандартите. Продуцентите са умни хора не случайно са стигнали там където са, биха ли си рискували парите за нещо което даже на вид не буди интерес? Техния бизнес и без това е достатъчно рисков че да си го усложняват сами с очевидни рискове. Както казах напоследък много често ми идва да го раздрусам това момиче. Вярно, има нужда от различни типажи, но за всеки следващ образ ще трябва да е различна нали? Значи ако някъде я вземат дебела, после ще трябва да стане  като клечка. . Поне е схванала правилно, нищо че се бунтува на статуквото, харесва и не харесва ако иска да я работи тази работа, ще се придържа към изискването, това ще се отрази добре и на здравето и. Ето че като е във форма и корица и нова роля се появиха, нека посмее да дебелее и да се отпуска. Само тоз Чачун как ще се оправи не знам и колко още ще го търсят такъв странен. Лошото е че май и няма намерение, то "оправянето" само на нас ни се иска.
Телата и лицата им са техните работни инструменти, звучи грубо но е самата истина. Едни инструменти са по-скъпи от други, а на нея са и дали възможност да избира дали иска да бъде първокласен инструмент. Ако беше просто, всеки хванат от улицата можеше да го тупнат в главна роля и да си свиркат. Ако беше просто, всеки щеше да може да стане актьор. Тяхна работа е да ни показват нещата прости като от живота, дори когато за тях е било много сложно да го направят.

В Агента щяло да има изненада за почитателите на Ча, щели сме да го видим такъв какъвто не сме и мислили че е възможно.
Чак страх ме хвана Joy

Общи условия

Активация на акаунт