ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 374
  • 736
  •   1
Отговори
# 615

Костюма добре му стои.
На красиво място е церемонията
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456253700%2F3ae38795145cd … -58199741_1537414

Тириаки и булката са гюзел , хубава рокля. Нашия рибар го уважават и създава контакти.

нови от Хазалка колко е хубава . HeartБраво че не се отказва от актьорството , знаех си го.
Бонтува се на стереотипа но...

Yum

Фико от малък изучава хората , като порастне ще грее и ще стане звезда като мама. Очите на Хазал е взел.Heart Eyes

Докато беше сушааа и една снимчица нямаше на ЧУ сега се пови и стана Сензация , нета ври и кипи ! Ето това е ! Живее както си иска , но появили се предизвиква моментари. Знае как  да го направи. Евала!
Дуда , Муда там е крокодила Animal Crocodile

Аталайчо кара автомобила.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 12:13 от femmi2

# 616
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Компът претърпя преинсталация.
Назад съм с мат`риала отсЕкъде. Вече ме боли и там където ме сърбеше.
Хубава фотосесия на Хазал, но около бюста е играл фотошопа.
Отвратителна брада на Чачко, дано е заради ролите. За сметка на това на снимките от сватбата поне се вижда, че в тяло е добре. Защото на снимките с кучетата няма такова нещо.

Белл, в момента не мога да мисля много, но може Хазал, да е дала да ѝ управлява акаунта авторката на книгата, по която правят филма, заради самия филм. Т.е. да е временно.

# 617
  • Варненска клюкарка
На първата снимка Ча с маската като не му се вижда брадата изглежда много добре, уви като знам какво има под нея....  За мен не е изненада, ясно е че е бил с Дуда, двойка са, даже Ча го призна, минаха времената когато ходеше по гости и поводи без нея, видяхме че и на бейби партита я води, по сватби, по почивки и роднини, работата е сериозна.

Проф в този смисъл пък хич не виждам логика. Тя и сама си дращи от инста най-редовно, сега що така?
Преди извозващ подопечен  от събития го играеше Гинчо, помнете ми думата, мястото му скоро ще го заеме Аталай, малкия е достатъчно образован, комуникации ли беше образованието? Липсва му опит, но Енгин почти не си седи в родината, така  не е особено полезен.

Проф, така е, много фотошоп е играл по бюста и и то не много успешен, навярно и това нещо бялото и е голямо, сигурно е щипнато на гърба и със щипки но така прави неприятни бръчки на материята отпред.
На фотосесията биото не личи, ама във филма ме е страх да си го представя как е.....Imp
Много е инатлива Хазал, дрънка глупости на инат, а инатът на нейните години не изглежда добре, но все пак сама стига до логичния извод  за нещата в работата си,  "щом не ме искат дебела Начи ще отслабна, мрън мрън мрън...." така ще сктигне и до скалпела, но дано не е късно, защото не става по-млада.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 19:46 от Беллора

# 618

направо си е добре на тази снимка с маската.
Грозната неоформена козина порти нещата. Отслабнал е .
Кой каквото ще да казва  дебел клошар няма!
Говорил е пред репортерите нищо ново не е казал.
Що не са го питали измислица ли е Барбароса ? Работили интензивно и лятото си направил добра почивка. То си личи че го удари на релакс и карантината като прибавим . Може би ще излъчат репортаж Rolling Eyes
Актер Чагатай Улусой присутствовала на свадебной церемонии в Саит-Халим-Паша-Ялисе пары Гекхан Тиряки-Бегум Багджа накануне вечером.Отвечая на вопросы представителей прессы на выходе, Улусой сказал, что съемки его фильма "Боевой тупик", в котором он играет главную роль с Selen Öztürk, продолжаются."Мы очень интенсивно работаем, снимаем фильмы", - пояснил он. и так же сказал, что летом он отдыхал на побережье Эгейского моря. У меня был хороший отпуск, я отдохнул.

Да си остане ерген и да не се поддава .
Обаче всички ,като ги издебнат ги питат за сватби и чаавета ,а при нашия и Дуда няма такова нещо.  
Не че излиза много,напротив.
Шаманката повече излиза и се фръцка пред репортери. Казва че са щастливи и фъфли и това е всеки път.Animal Hear No Evil

Хазал е  много активна и сама може би иска да направи реклама на писателката.
Гинчо отдавна ги е оставил на самотек и се вее по чужбина.
Сега нагледа сета при Ча и  качи кадри. При Фарах Зейнеп също беше .Остава и Хазаления сет да нагледа.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 12:18 от femmi2

# 619
Какво значи да нагледа и Хазалиния сет?! Че той си е бил там. Снимката от първия снимачен ден е пусната и от него, и от Хазал.

# 620
Това инфо че снимаката от първия снимачен ден е пусната от двамата съм го пропуснала. Значи всичко си е наред с Гинчо.

Това дете всеки иска да се снима с него. Толкова е сладък Yum Мъжа е известен турски певец

тук е същия като в агента . По време на Защитника, когато си почиваше.
Определено е втален на новите снимки.

на сватбата на специалната колежка е мърляв и обрасъл . За сефте я показа на официално събитие. Постара се да изглежда добре,всъщност на Хазал екипа за красота  направи Дуда да изглежда добре с бретон.

======

тук ми хареса как е застанал.
На гифката на моста изглежда грамаден и мощен.

я его обожаю, но вид ужасный.
Дед Мороз ждём тебя
това за дядо мраз ме разсмя ако си направи брадата бяла става, като добрия старец и Дуда неговата Снежанка шЪ изплаши децата, като се озъби:joy:
ох какви ги дрънкам , ама....

========
Здравейте в прохладния ден

Бел искаш ли това за шапо , от Туитър е . Хазал има нови хубави снимки, нашия с това лице и брада .... Назад в страниците донесох за шапо и Профи ги оразмери. Ако не ги пазиш ще ги намерим.
Първата професионална фотосесия и роля

още от фотосесията за списанието

Днес приключват снимките , последен снимачен ден.
 ето защо ни засипаха със снимки , покри се и след като приключиха филма пуснаха кадри от площадката с главната звезда. Така се убедихме клошар ще е . Надявам се че няма да търпим дълго тази визия .  Нищо не пречи след като вече не играе този образ да се приведе във вид и да иде на бръснар и фризьор.  Нашия като тръгне пак по рибите пусти и няма се сети за друго.  Желаем за РД да е хубав поне едно фото да удостои почитателите си , които го подкрепят . Миналата година Лорка ни пусна стари снимки .от Америка .
Чачо сватбарин е рядкост . Сприятил се е с Тириаки оператора , щом го е поканил за свидетел.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 17:22 от femmi2

# 621
  • Пришълец
Една закъсняла доставка Stuck Out Tongue Winking Eye

Тя изглежда добре, за Ча ще си спестя коментара.

Феми, такива искаше, нали?
Друго, което щях да казвам, че неволно съм те подвела за Мерт Язъджъолу. Не ми е любимец. Симпатизирам на героите му в Карагюл и Ашк 101, но последващи изяви и личен живот не следя. Благодаря ти за вниманието все пак. Запомнила си значи, че Карагюл доста ме впечатли. Wink Разтърсваща е историята, само епизодите да бяха по-малко, че излишното разтягане до нищо добро не води дори и при успешни продукции.

# 622
Баджаначке Kissing Heart

Heart Eyes
Нашата си казва каквото и е на душата. Права е като си дебел и нисък не си човек ли?  От друга страна е важно за тяхната професия да си във форма.
KissRelaxed

за теб за награда Hug

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 13:50 от femmi2

# 623
  • Варненска клюкарка

На Хазал тези разчекнати моделски пози никак не и отиват, тя си има своя си индивидуалност, която е много различна от общия фасон на колежките и, ама досега не съм видяла турски фотограф да снима нещо различно от колегите си. Рядко снимат усмихнати жени, все едни сластно разтворени устни, все разчекнати краци и като цяло перверзни чупки независимо от визията и излъчването на модела им.

Вчера не писах, а онзи ден имаше инфо за Агента, трета серия която ще се излъчи следващия вторник, падругите пишат много овъртяно, често без препинателни знаци и главни букви и понякога с труд им хващам мисълта, но макар неясно за кога, разбрах че в историята ще има представена рекламна любов, която реално не съществува, напомням че режисьорът на проекта е онзи мазен циганин Билгин Joy Може сценаристи да пишат нещата, но те се изсмукват от реални ситуации случили се по време на работа, а когато има и кой да подшушне на сценариста че някои така 2 сезона изкараха почти без вложения за реклама..... ехе... Joy Същия този мазняр щял да вземе участие и като актьор в проекта който режисира- явно ще играе себе си режисьорът и то как ще пропусне, точно в серията с Ча!
Миналата седмица излезе инфо че може би и Хазал ще се снима в Агента след като приключат ангажиментите и в сегашния проект, което сигурно ще продължи още около десетина дена. Не е невъзможно- общ мениджър с Ча, а филмът и е копродукция на Мед Япъм и АЯ под шапката наречена Мад Ентъртеймънт.

Фемо за 35646562 път казвам че вече не слагаме Фемирски шапки.
Пазя единия колаж, от тези които метна някъде по-назад, имам и от Марга от последния път, ще видя кое изглежда по-добре. Искаше ми се някой да спретне нещо с Хазал и онази лилава блузка , или Хазал, по-скоро лицето и от онези дето са като картичка с лилавата рокля, но нямам идея за Чачова снимка.

Хрумва ми че Чачун се пази не просто не пуска свои снимки, но когато не може да го избегне отпред е винаги с някоя риба  която примерно с опашка попада върху брадичката му, с шапка, с очила, с брада, сниман е бутнат в някакви хора, които също попадат в кадъра върху него, точно с идеята да не стават за друго освен за гледане и да не го лепят повече с незабравимите. Бях ви казала че преди време някой е разчиствал инста му от колажи и видеа с непоносимата, смятайте докъде му е дошло като си цъкне инста и да попада все на такива неща и най-вече с нея.

# 624
Нови с Онур Туна и Хазал Grinning

GrinningHeart Eyes
намерих в Т и това , много е гюзел и не е фемирско

Heart Eyes

Ехааа , каква красота и прелест! Gift Heart
ако бях майсторка щях да спретна колаж как Ча фогографира колежката. Между другото рибаря е с усет към това. Прави добри снимки на Дуда.

Подвела съм ви с инфото от вчера. Сори.  Режисьора беше написал край и хората си помислиха че приключват снимките на филма.  Днес продължават да снимат. Останолото , което съм писала си важи. След като приключи с тази роля да не ни измъчва с клошарския вид и да стане пак хубав.

Цитат
А через неделю нам предстоит увидеть Чагатая Улусоя на экранах в образе самого себя. Фрагмент 3-й серии сериала Звоните моему агенту / Menajerimi Ara с его участием собрал 1 млн просмотров на официальном аккаунте на Ютуб менее чем за 16 часов. Еще 330 тысяч просмотров прибавил телеканал Star TV. Примечательно, что на официальный аккаунт сериала пока подписано менее 84 тысяч зрителей.

Похоже, турецкие зрители сильно соскучились. Толстый, худой, бомжеватый или причёсанный - Чагатай Улусой всегда остается на повестке дня.
Отшелника го критикуват  за вида,но покаже ли се става Сензавия и всичко ври и кипи. Една снимка да сложи и става тренд. Евалла , Машала ! Това е нашето момче Heart Eyes
Заради него фрага на трети епизод е гледан милион пъти. Скучаят по него и трети епизод ще вдигне рейта.
Керем бос ще иска да си върне златната кокошка и рибка . Ще видим след филма какво ще прави , сигурна съм че има планове.
И аз като Марги почнах да мисля, че се отказва от професията на актьор и минава зад камера още не е дошъл момента да се отказва .
Засипаха ни със снимки ,направо е чудо:flushed: На сватбата няма как да го избегне .Сам качи в инста си фотото с рибите.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 17:10 от femmi2

# 625
  • Варненска клюкарка
Преди малко прочетох че Ча много се е впечатлил от Фера и му било стара мечта да играе клошар и ето на за 10 годишнината му на екран.... Joy

Искам го в ролята на модел, но да не е сладникав, а да бъде сериозно, да покаже наркотиците, проституцията- при мъже и при жени, какво се случва в онези среди, навремето беше намекнал че е отвратен. Хем ролята ще изисква да бъде красив, хем вярвам че ще може да покаже защо избягва шоу средите и ходи на чист въздух  при всяка възможност.

Цитат
Това е хубаво но е двойно по-голямо от размера който пасва горе.

Нямаше да е зле там Хазал с бялото и Ча щракащ с фотоапарата, ама размерът отново не е подходящ.

# 626
Белл, екстра му е размерът. Като се прибера у нас ще ти го мащабирам точно за шапката и ще ти го пратя.

# 627
  • Варненска клюкарка
Проф, щом можеш да ги смалиш давай, сегашния размер е 1500/500 и ако не се пипне нищо не мога да направя с него.

Аз резнах това но и то трябва да се оправи като размер, би било добре, защото  е възможно най актуално като кадри. Изрязах го до 637/ 298  Хоризонталния размер е точен, може ли без повече кастрене да се свие по вертикала или не? Ако го изрежа още, нищо няма да остане.

Ето и целия колаж с повече място отстрани, ако става за рязане и смаляване, всъщност от тук май като е цяло който може по-е възможно да изреже подходящия размер.

Който може да работи с нужните програми може да се пробва и с тези

# 628
  • Пришълец
Цитат на: Беллора
Нямаше да е зле там Хазал с бялото и Ча щракащ с фотоапарата, ама размерът отново не е подходящ.
Да онагледя, че ми стана интересно ще си отиват ли и изпробвах Laughing

Колажите след преоразмеряване стават.

# 629
Преоразмерила съм вече. Peace

Общи условия

Активация на акаунт