ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 372
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Тъкмо писах че една снимка нЕма с възлюбената в цял ръст и хоп пръкна се фото.
Как така в репортажа само Ча го снимаха как влиза в колата ,Дуда и Аталай вече бяха вътре в нея.
Там ли са го чакали на тръгване .

Самодоволна , нахилена . Доживяхме да не се притеснява да показва с коя е.  За сефте показва официална , не мога да се начуда предвид какъв е .

Жената е пристанище и най- важното лечение на душевното разтройство.
Ако пазиш пристанището свободно от ветрове и вълнения,
то ти ще намериш в него голямо спокойствие,
а ако се възмущаваш от него и го вълнуваш,
то ти подготвяш за самия себе си най- опасното корабокрушение.

Що ли се сещам за отшелника и неговата русалка с това стихче .
Дава му спокойствие във връзката.

веднага я резнаха ,ан тъка  по добре да гледат на тази деколтето и брадатия Ча

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 20:09 от femmi2

# 646
  • Варненска клюкарка
Е как ще я показва за пръв път, на сватбата на Хазал какво беше? Сигурно и още снимки имат с други хора, но въпросът е дали ще излязат, едва ли са се снимали семейно само с тази жена, не всеки има желание да се показва в мрежите. Със сигурност имат с булката и младоженеца, кО съм аз от тези дето пишат или лайкват по разни адреси, бих затропала на акаунта на Гьокхан Териаки  да пусне снимки - Ча беше нещо като негов кум на сватбата, а да нямат семейна снимка с половинките си, абсурд. Щом я е довел със себе си, тя се е радвала на същата почит и уважение като Ча, следователно би трябвало доста снимки да има и с нея.

# 647
Имах предвид официално показана по принцип.
Радва се на внимание и почит заради ЧУ. Да свидетел е на сватбата на Тириаки. Нашия е рядкост да бъде на събитие.  Влачи я да и угажда. Минавали са ни  и разни мисли за левия бряг.
Няма от какво да я ревнува и от кого. Мъжете не тичат подир нея ,само нашия баламурник.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 14:03 от femmi2

# 648
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дуда е прекалила малко с цвета. На сватба най-ярката и запомняща се трябва да е булката. За мен е проява на лош вкус и на отчайващо търсене на внимание да се появиш с такава крещяща рокля. Обличай се така, ако искаш да те забележат, но не на чужда сватба. Някой бал, новогодишно тузарско тържество и т.н., ОК. Ама да се опитваш да се правиш на слънце и засенчваш булката ... Подразних се. Колкото беше хубава на сватбата на Хазал, толкова тука е неприятна по всички линии.

# 649
  • Варненска клюкарка
Проф, по турските сватби е пълно с много ярки гостенки от глава до пети в кич, паеети, брокати - златисти, сребърни, жълто във всички нюанси, цикламени, отровно зелени атлазени материи. Нищо нередно не виждам в цвета, популярен е за шаферки, заедно с лилаво-цикламената гама. Друг е въпросът че на Дуда и трупа едни кг отгоре или пък тя се е поналяла и не е за атлазена материя. За мен милион пъти по-безвкусно и грозно е това виме виснало около корема на Ча едва поддържано от брокатено - златиста материя.
Да кажа за Ча- това сако в сравнение с 2017 не му стои добре, някакъв такъв изсулен ми е и много мразя такива тънички вратовръзки. По добре би било без с ето такава елегантна разтворена риза няма проблем да е на вечерно събитие и без вратовръзка.

Тази вечер е серията на Агента с Ча като гост звезда. Ще участкват още майка и дъщеря Шенсой, мисля че в тази серия и Али Билгин ще се покаже като актьор.

# 650
От Гинчо - Филмът #MücadeleÇıkmazı с участието на Çağatay Ulusoy скоро е в Netflix!
https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/118986682 … 7dc26eba2e6a4363e

Кадрите са от серията тази вечер на "Позвъни на мениджъра ми".
https://turkru.tv/pozvonite-moemu-agentu-3-seriya.html

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 00:22 от profi_1

# 651
Нетфликс са бавни ,дано го пуснат наистина скоро ,не догодина.
Пътищата отново се пресякоха с тях.
Филма е планиран ,сега е дошло времето да го осъществи.

Заради участието му в Агента последователите в ИГ достигнаха 5 милиона. Ако го ползва ,като хората да е много повече цифрата ама....

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 16:08 от femmi2

# 652
  • Варненска клюкарка
Гледах откъса от Агента.  И така:
Момче и момиче пристигат в затънтена месност където се е окопал Ча. Той ги кани на риба лично изпържена от него, разговарят.... Момчето е млад актьор в романтичен сериал и Ча допълва думите му  с нещо от сорта че май това не му носи радост (явно с това идва да ни каже самият Чачослав че онези зъбни протези и криви отгоре на всичко са били от подобни чувства) Воаля, цитирам съвсем точно думите на Ча от рускитке субтитри.

Цитат
Я прекрасно понимаю тебя. Выдут новости типа о твоих отношениях. Они заставят дым выти там, где и намекека  нет на огонь. Они будут связывать тебя в ситуации с которыми ты не связан никак.
Продължава разговорът но не ми се цитира момчето .... Ча продългжава речта си в отговор на младежа.
Даже если ты не делал этого, они скажут что делал.

На кратко излизат новости за огън там където даже и дим няма, бутат името му в ситуации които не е и чувал, даже и да не си замесен казват че си.... Опитвал се да не обръща внимание но неизбежно научавал затова си намерил това местенце за да избяга и да си бъде самият себе си и да чува само своя глас без гласовете които говорят такива неща за него. От няколко години имал това местенце, но го знаел от дете.
Какво да коментирам освен едно гръмко ха ха ха
Нещо което винаги съм казвала за него, че измислиците му влияят много зле макар че сам твърди че не чете, но ето на, казаното тук говори че измислиците безкрайно много го натоварват та чак предпочита да се прави на отшелник и да си приказва с рибите. И убийте ме, но една много голяма част от това е казана в чест на умопомрачителния ашк  който му приписаха със Сера. А с нея си партнираха в един мнооого романтичен сериал, ( напомням че разговорътг с момчето започна от там че младокът не бил щастлив като играе в романтичен сериал)за разлика от АФК, който беше драма с много малко романтика и ни една зъбна протеза от Чачова страна показваща някакво неприятно чувство нямаше, но пък във  втория си сериал 90% от времето изглеждаше отекъл и с нещо като подобие на усмивка все едно току що са му казали да се усмихне че го снимат.

Ето видеото със субтитрите на руски
https://vk.com/feed?w=wall-132999259_708904&z=video-13299925 … 8103ca591c0283f47

ПП Марги, голяма съм.... Чак сега видях ЛС-то, хубава е, накрая ще решавам какво да сложа сега имаме огромен избор, може би ще е същото но не мърдащо.
Пак да ви напомня че ако стигнете последна страница и мен ме няма, да знаете че всяка от вас може да пусне темата. Ако ви идва тежка, изчистете всичко отпред, важното е да има къде да се пише. При мен се публикува веднага, няма проблем, но все пак да знаете че можете да променяте според вашите нужди. Откак ми се случиха някои неща и ако трябваше да следя за пускане на нова тема нямаше да мога във въпросните моменти, затова ви напомням че не е трудно и ако се наложи да го направите..... Май отдавна не бях ви напомняла  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 653
Бел ,Мреси за разказаното от епизода.
Ето това ,което винаги сме коментирали и усещали за Ча излезе от неговата уста.
Тези ,които разправаха друго и халюцинарат изобщо не го познават.
Протеза ,фалш и каквото му на сърце, това и на лице! Евалла че си го казва.
Бяга от суета и блясък. Става отшелник и после не може да го познаем в лицето.Flushed Има го и момента че се изменя да пресъздаде образа на клошар.
Това е минуса на славата ,но той е железен и не се обяснява.

Значи това не са му ги написали по сценарии думите . Играе себе си ,това е изненадата за която споменаха. Откровен разговор и съвет от звездата.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 13:37 от femmi2

# 654
Феми, в този сериал всички гост-звезди играят себе си. А сценарий винаги има. Все пак не е риалити формат, а сериал.

Белл, не се тревожи, все ще успеем да пуснем тема.

# 655

ето този кадър нах ми хареса , Билгин не го тача много но е акцентирал върху очите при заснемането.

То сценарии има разбира се , но думите , съвета от него са негови лични. Гледах очите , мимиките , слушах го.
Такъв неворятен човек , толкова неще се четат в този негов поглед. Реално сигурно е лесно да се общува , не се звездее.
Накрая му дадоха договора , препратка за новата роля на клошар и Ча каза връщам се в цивилизацията предай им.

Това хлапе на горната снимка е сладурче и как позира . Двамата с Ча си подхождат за баща и син.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 18:05 от femmi2

# 656
  • Варненска клюкарка
Така е, дори едно музикално шоу, спортно предаване или политически дебат вървят по сценарий, но това не отменя факта че всяка казана в тях дума може да е истина.
Ча изрекламира заглавиетно на филма си чиито снимки приключиха току-що.  Такова нещо в прайм тайм струва доста пари което навярно не му се е наложило да плаща. Подозирам че да поканят звезда от неговия ранг който никак не обича да се появява по интервюта му е обещано нещо освен хонорарът му - в случая милиони зрители видяха заглавието на новия му филм по национална телевизия в прайм тайм докато тече сериал на АЯ. И тези думи които ужасно много приличат на негови, засягайки тема която го вълнува лично- неистините които се тиражират  по негов адрес.
Рускините писаха че намекнали че живее с жена която много риличала на Дуда. В предната серия пък  най-голямата сплетница от която всички се бояли учудващо приличала на Бирсен Алтунаш, даже тя самата се разпознала и се пошегувала в сторито. Казаха че в една от сериите ще има и ПР любов, или вече е имало т.е. любов която ще бъде само в главите на зрителите, които симпатизират ня някакви звезди, но реално няма да съществува - познато а?
Жалко че малко хора ще схванат казаното  от Ча, най-вероятно дори няма да му обърнат внимание толкова са ограничени някои че рядко им се получава едновременно да стоят прави и да мислят.
Аз много пъти съм казвала че когато има любов, тя не може да се скрие защото в нея се забърква и обкръжението на човека- роднини, приятели, хората с които работи- абе цялото му обкръжение. Това сега се наблюдава при Дуда, навремето имаше откъслечни гледки с Джейда Гьоненч която продължиха да снимат около Ча дори когато гя вече работеше за Канал Д а нейната работа в АФК пое щерката на Аксой. Но да, логично някои не правят разлика между любов, връзка и мимолетни креватни отношения, които навярно също не ги е имало. Човекът казва че не само огън, и пушек не е имало и това в две изцречения веднага след като събеседникът му говореше че участието му в романтичен сериал не го прави щастлив.
Затова и повече няма да видим Ча в романтики дори да са последните такива проекти на света..

# 657
Бел , тъкмо редактирах със снимки , докато си писала. Добре е някои да се вслушат в неговите думи.
Това че знае това място от дете,позволил е да го заснемат и после как ще се окопава ,като стана известно.

Това , което изтърпя в мъпета и ние покрай него е заради онази персона . Като свърши мъпета пак пишеха глупости медийте.
Дали ще го видим в ашк проект няма как да сме напълно убедени. Иначе клошари само трябва да играе. Дизита без ашк истории няма. Ще приеме  може да не е прекалена ,нещо като Ичердето. Пиратската история нема много ашк, но се отказа по думите на пресата.
А ,това за Амазон ще се изкефя да стане Времето ще покаже само да сме здрави всички .

На мен също ми направи впечатление че си направи реклама на филма.
Нетфликс доста се оръсили затова ,щото фирмите са конкуренти.
Не знам за сефте виждам такова нещо.
Според мен се е навил да играе като гост звезда ,защото е съчетал работата с удоволствието. Един епизод не му е натежало.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 18:01 от femmi2

# 658
Привееееееет. Grinning
Много е различен Ча, но пак ми е сладък, а Хазалка е бонбонка.

# 659
Надеее , добре си наминала Hug
Различен е но е сладък , очичките му греят . Хората и така му се радват ,  мусорчик наш , липсва им на екран.
Гледах пак епизода  , е мога да го слушам безкрайно меденият глас . Носи спокойствие .
На зрителите им липсва на екран скучаят по него.Unamused
Надявам се след филма да го видим в проект . Само този вирус да не обърка плановете , че епидемията пак се засили.

Нерде ли се намира това място , сега как ще се окопава, като го заснеха.

Маргарелке , резни гифки  джанъм , когато имаш време епизода го публикувах. От красивата природа и рибаря спретни. Това че са намекнали за жена приличаща на Дуда , не видях такава , но се подразбира защо са го намекнали.Дори да не чете всичко все някои ще му каже ,пък кой какво мисли и иска ... Живота си е негов! Дуда я задръстват с коментари в профилите.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 18:29 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт