ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 368
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Варненска клюкарка
Тази колиба може да е една от 1000 рибарски бараки по брега на това езеро. Може да му е любимо съвсем друго  място подобно на това. И преди тези кадри сме виждали Дуда да снима печка на дърва, под огъня да се пекат кестени, а отгоре да къкри очукана тендера с рибена чорба.  Факта е че Ча казва от свое име че има такова любимо място но за целта на сериала няма нужда с конкретика да издават къде се намира то. Може да са снимали всяка подобна рибарска хижа. Всичко е по сценарий, но тъй като Ча е гост звезда и ще представя не някой от героите си, а себе си, човекът ЧУ, всяка дума и действие са съгласувани с него или ги е предложил самият той, което като слушам какво казва, най-вероятно е така.  
Между другото може би ще се сетите, в началото на лятото Дуда пусна една снимка на подобен бряг, даже аз коментирах че е на сладководен водоем, защото по водата плуваха водни патици и тя цялата беше се огащила  в дрехи, даже с чорапите си беше защипала крачолите, явно да се пази от комари от каквито ври по такива места.
Ей тука се подписвам че проект на Амазон поне онзи за когото говориш няма да го бъде. Първо, очевидно Ча работи все още за НФ, ако филмът е успешен навярно ще продължава да си сътрудничи с тях. Амазон в Турция все още няма. Джеф Безос вече притежавал 178 милиарда долара, но се стиска да ги раздава ей така в кризата и засега Амазон е замразен. Някой си Алекс нам си кой си бивш продуцент от НФ, по незнайни причини останал без работа и станал притежател нва авторските права на МН си направил реклама при Ранини с придобиването на  тези права, а на въпрос кой вижда в главната роля отговорил ЧУ защото той е работил с него в Защитника и много го харесвал. Това е, даже навярно няма и разговор по темата с Ча, не може и дума да става Ча да преговаря с човек работещ за конкуренцията докато в настоящия момент създава проект за друга компания. Все едно да прави реклама на Пепси, а да го снимат да се налива с  Кока Кола - веднага ще развалят договора. Преди много години това се е случило с Майкъл Джексън, даже и неустойки е плащал на Пепси. Американците са много чувствителни към конкурентите си, може да направят компромис за местните и безпоряддъка при тях, ама за някой от техния калибър не. Снощното за АЯ беше друго- 5 минутна роля в която се направи реклама на новия проект на Ча пък макар и да не се споменава компанията производител.
Забравих да кажа че на въпрос на девойката от агенцията за брадата, отговори едно кратко "за роля е" Последното е доста необмислено, сещайте се сами, че стана доста дълго, но поне е вярно че в този образ влезе в роля......

Здрасти Наде, как си?

# 661

Точно така Ча потвърди брадата е  за роля. На този кадър каза  Благодаря , когато момата му направи комплимент че брадата му отива. Ето това е нашият любимец земен и не се страхува. Ще се плаче на филма вероятно и нямам търпение да го гледаме в поредната различна роля. Hands Clap

Така е за  Амазон не е лецензиран още.  Каквито и планове да има, като свърши филма и рекламата да я маха таз козина да стане пак секси мъж и смали бузките.

Спрягат го за екшън на АЯ с лелките кадъни.  Харесва му адреналина ще шакаме какво ще излезе . Керем бос отново да го привлече. От друга страна предпочита платформите по куп причини и там да стои .
Нетфликс го обичат Ча , новатор е с тях на турския пазар с успешния Защитник. Сценария не е велик но така ще опознаят турските актьори в чужбина.

Още една част от сватбата на Тириаки , Ча и хората с маски и ръкопляскат като си казват Евет - да младоженците.
https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_195711

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 19:57 от femmi2

# 662
  • Варненска клюкарка
Охх Ши падна, то имало и предистория към сцената в която участва Ча, и по- точно защо младокът не си харесва работата въпреки че участва в известен  романтичен сериал. Както една падруга правилно е забелязала в сцената все едно Ча разговаря със себе си и дава съвети на момчето което смятат за младо и глупаво и което вместо да се радва на успеха си е нещастно. Предисторията е че младокът са го насадили на ПР ашк с колежката му от сериала, а Ча какво му казва - перефразирам дръж се брато, знам че правят така, изпитал съм го, измислят огън там дето даже и дим не е имАло. А реално младият актьор си имал момиче, май е младата стажантка  с която пристигнаха при Ча.
Пак да кажа ха ха rotfImao  Само имената не е казал нашия - как го насадиха рекламно със Сера да се пъчи с нея на един и същ светофар, а реално беше Ферханката, с която се срещаха тайно и Гинчо му я водеше по заведения и награждавания, Ча ходеше на представленията и в театъра, ама влизаше през задните входове, почиваха заедно.... и никаква Сера наоколо.  Ето тук наистина в сериала има бая преплетен реал Joy Кой разбрал разбрал Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 20:52 от Беллора

# 663
Падна му се удобен случаи да го сподели и даде съвет на младия колега.
Братко  изпитвал съм пиара на гърба си . Медийте само чакат да захапат некои. Дори за бройка не ги е ползвал. Гинчо нали го каза и на него не повярваха. Когато беше във ваканция далеч от пиара любимите ми снимки от лято 2014  тогава грееше направо с усмивка и визия. Heart Eyes
Ко Билгин му беше докарал особата направо Ча да се фърга у морето при рибите да си говори с тях Joy или да и го каже в очите. Билгин се сади там дето и Ча и жена си уреди . Нема лошо така се прави не е за сефте.
Хендер Шоудърс се отказали от СС заради скандалния имидж с комика. Така разправат ,но колко е вярно.

Бел , това за Ферханката доста убедено го пишеш . Рязко спряха отношенията, това стана след Делибала Thinking Когато Дерията се загаджи със Секчин Йоздемир Ча е бил в тяхната компания. Има и снимки от Айвалък с тях.
Какво съвпадение Ферхан и майка участват в епизода с гост звездата.
Как я търпи  козината в жегите, изкуството иска жертви. Не се съмнявах че е за роля , само трябва да намали яденето .

Друг Чагатая из Америки Тайлан Синан Йылмаз потроллил турецкие СМИ, написав: "Когда-то красивый актер, был замечен за сбором мусора"
аркадашите го подкрепят
писали са че е хубав клошар .

ново , пу каква е кукла и грима й отива Heart Eyes

===============

зад кадър от Протектора

всичко е в тон с рибарството и шапката оглозгана риба и тенискара човек с въдица .
това огръглено лице и дебела козина му променят усмивката .
Каза на младежа когато поиска да идва на острова ще рибарстват заедно . Да не обръща внимание на клюките и да слуша сърцето си.  Много коментари предизвика промяната му но повечето му се радват.
От Защитника до клошар , Евалла за преобразяването. Hands Pray

цитирам мнение на Тинчето
днес си говорихме с нея
Една топлота и приветливост се чете в погледа му, въпреки брадата, въпреки цялостната "разпуснатост" и привидна нехайност. Много го харесвам, какво да си кривя душата .
Е, Чаатай, особено със сегашния си образ, затвърждава, че не само красотата стига, за да си добър актьор. А и наистина той беше най-подходящ да обясни за "любовта и омразата" на феновете и за това как човек трябва някой път да бяга от този живот, за да остане насаме със себе си, иначе ще се разруши.

Извън цитата - съгласна съм , като гледах агента това  ми хареса в него. Heart Eyes
Надявам се да разкара козината и да ни изненада за РД с приличен вид и да се подстриже. Rolling Eyes
До премиерата на филма ли ще стои такъв ?
Скрит текст:
това ми попадна в мрежите за Амазон ли се отнася що ли , но пише 2021 год. с изненадващ проект и кадъна .
ето и превода

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 19:51 от femmi2

# 664
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Още от Хазал
https://scontent-lax3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/11908605 … 6596be367d785e61d

Белл, снощи с придрямване се опитах да изгледам с руските субтитри епизода на Агента. Поне частта около Чачо, Ферхан и майка ѝ Дерия. Освен намекването, с огъня и дима, за измислиците около звездите, Чачко наблегна и на това, че в такива периоди човек залита и допуска грешки. Убедена съм, че това пък беше намек за цялата му сага с наркотиците.

П.П. А Илка готви нова колекция. Това е първата рокля от нея. Дали по този повод или по други причини, но е обявила разпродажба на сегашната колекция.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 20:19 от profi_1

# 665
  • Варненска клюкарка
Тоз Чичо през годините го запомнихме, Ча преди поне така правеше- свърши проект и хайде на село, сигурно и сега така - нито някой го знае селото, нито ще тръгне да го дири там...спокойствие.  И диванчето помня от преди....

Профче, то още предистория има само не знам дали е в тази серия или започва в предишната- тези които гледат сериала коментираха.
И за наркоскандала и за "връзката" му със Сера които ако гледаш серията ще се окажат много свързани събития.

Предисторията за нещастието на млладокът актьор на който Ча дава съвети, а все едно разговаря със себе си на младини се е сбил тежко, станал е голям скандал -  в картинката се намесват полиции, съд, медиите гърмят....Познато а? Само дето при Ча е сбиване а е  наркоскандала - полиция, съд, медиите гърмяха непрекъснато.... В двата случая скандал и угроза от затвор.
Младокът го насадили на ПР ашк с екранната му колежка и трябва да се показва с нея, явно за тям се отнасяха думите на Ча за дима и огъня.
Как се случи при Ча Проф помниш предполагам? Ще го разкажа заради другиге. Серка откри сезона на скандаолите. Между 14-16 ноември 2013 г. я снимаха с един 54 годишен господин да влизат към полунощ в един 3 звезден хотел- че и стиснат бе Joy
Скрит текст:

Тя - 22 годишна актриска с 54 годишен женен бизнесмен, баща на момиче с няколко години по-младо от любовницата му. Не стига това, ми в медиите се появи измамената му жена и направи Серка на нищо. нарече я леко момиче, което от година и половина се опитва да разведе мъжът и. Почти живеели заедно. Бизнесменът притежава верига от заведения в Анталия и областта. пътувал всяка седмица до Истанбул, държали някъде партерен етаж, появиха се и съседите от сградата, но явно след набирането но популарност на мъпета са прекъснали ходенето в апартамента и в нейния дом и са минали на евтини хотелчета....Логика умри ама то и кой е казал че тя блести с голям интелект........ Скандалът най-вече заради наливащата масло в огъня обидена събпруга стана огромен, заключиха коментарите под снимките. И факт че някой разпъна огромен чадър над Сера, нито един журналист не посмя да и зададе въпрос за чичото. Нито един! След дни писаха че имал друга любима актриска но нито име нито нищо - партенка Joy
Сера само след дни я пришиха на Киво,  на въпросите за ашка им само се усмихваше и казваше че нямало да коментирано пък той дни след слуховете показа Башак и нещата там утихнаха. Това да е било около 20 ноември, дни след излизането на снимките. Към датата на Чачовото дело само седмица след това на 28-9 ноември вече официално я пришиха на Ча и той си мълчеше както правеше винаги. С тази разлика че започна да се усмихва на криво.
И да, в Агента казва че се случват грешки и трябва да си платиш за тях. Като имаме предвид че при него грешката беше вярна- уж говореше на момчето за неговата грешка, но както казва Профа, навярно ставаше въпрос за собствената му преди години когато е бил на годините на младока - имаше запис на разследването, в прав текст призна че е притежавал дрога и е опитвал. Плащането, във вид на каквото каже шефа- а шефа казва сега с оназ уличница колежката ти ще ви съберем и ще се праЙте на много влюбени че белким утихне тоз резил. Ча е добър актьор ма чак толкоз не е, каквото му е на сърце, същото и на лице....Оттам че му приписват огън там дето и дим не е имАло.
Жалко че малко хора разбраха какво казва Ча, или не искаха да разберат защото от там ще им се сурнат у Босфора куп легенди ...... липсваше само няколко имена да каже и всичко щеше да е точнУ.
Накратко, момчето и сбиването му заплашващо  сериалът му и вкарването му в схема с колежката = на Ча, наркоскандала заплашващ проекта и последвалото вкарване в схема със Сера която също беше тресната от огромен скандал.
Вярвам че сам Ча е поискал всичко това че му е дошло до гуша- каза за грешката си, каза че нямало ни дим ни огън и че в тези среди е така, затова предпочитал да е далеч от бляскавия свят и си е намерил това местенце.

# 666

тази е стара по Хаканово време .
Нека да е на село при родата. Сега има свободно време и следващ проект догодина. До края на тази предполагам е само филма.

За наркоскандала важното е че осъзна грешката и това не съсипа кариерата му .
Напрежение , отговорност .

ново - старо типична шаманка-африканка.

Костюма добре му стои, не е толкова шишкав.
Дуда на общата снимка с жълтото рокле изпъчила гърди,самодоволно усмихната, че е там.Imp

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 23:36 от femmi2

# 667
На диванчето ясно личи, че телосложението на Ча е съвсем нормално. Явно козината по лицето и главата създава усещане за обем какъвто няма и сега остава Дуда да го натисне да я маха вече. Предполагам, че Дуда откъм поведение е доста по-обрана от Сера и именно това и появата й след голямата му антилюбов с екранната възлюбена са го привлекли към нея. Докато я виждах в Ичердето какво е дърво ме дразнеше като визия и излъчване. След Хазалкината сватба я възприех по друг начин и единствено изцепката във видеото на яхтата не ми хареса, ама то там и партньор си имаше, та и той в кюпа с критиките. Освен това ако се съди по визията й от сватбата на Хазал на нейната собствена ще се облече и ще се направи като кукла. Няма да я познаем и Феми ще се чуди това шаманката ли е.

Между другото вчера в кухнята набързо прецъквах каналите и някъде попаднах на Бурак. Проверих и се оказа, че е сериал на име Любовта не признава грешки или нещо такова. Още веднъж се убедих, че Хазал има някакво въздействие върху колегите си и извлича най-доброто от тях като артисти. Този Бурак нямаше нищо общо с Бурак от НИ. Само върху треньорчето не подейства тази нейна магия или пък е подействала и това което видяхме е било максимума.

# 668
Рориии ,Сакън ! Сватби и кукли, колко гюзел ще бъде шаманката  или имаш предвид булката да е с друг младоженец.
Да не дърпаме дявола че и аз често го коментирам да си стои ерген.
Оф и шаманче .....
Пък ко се ожени шЪ са разведе, голямата либов битти.

Така е Рорче нищо му няма на фигурата .
Отслабнал е ,но трябва да извае мускул .
Преобразява се за роли и затова е така.

От Дуда актриса Не става !
Сега се сетих в МП Дуда като булка не ми хареса.
На Хазалината сватба се постара ,екипа за красота имат принос.

==========

да хапнем миди
Kissing Heart
Stuck Out Tongue Winking Eye
Ча спортува с Гинчо ,Илка ,Дерия и Сечо.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 20:02 от femmi2

# 669
  • Варненска клюкарка
Аз пък съм виждала Дуда като булка в МП и според мен беше много хубава. От това което съм чела от изказванията и, добре се изразява. Тя не е от тези които се навират в очите на медиите, хората се тези които ровят по профилите и и после видите ли все Дуда дразнела Чачовите фенове, а инста и съвсем постен в сравнение с други....

Рори съгласна  за Бурак, Хазал има тази способност, да вади най-доброто от партньорите си. А онзи спортиста е видно че нито имаха някаква спойка на екрана, нито на сета, нито след това, оттам е ясно че няма как да им се получи.

Ясно е  какви го привличат Ча -  по-възрастни, възможно даже и някак по-авторитетни, такива дето не са залитнали денонощно  по моди и бляскав живот и са навити да шляпат с него по кални локви, да живеят в колиби и да ги духа вятъра по моретата....
Не че не е възможно да е минал и през Сера но като го казвам така, имам предвид гочно  минал и заминал. Биг Бос например щеше да е много щастлив ако беше с нея, щот с 1 куршум 2 заека- феновете забравят резилите на двамата и започват да мислят за тях като едно цяло  някои даже и сватби и чавета им се привидяха и благодарение на втория сценарий изгледаха докрай цялата простотия за детска градинка Калинка-малинка.

# 670
Дуда е по активна от Ча ,оведомява ни когато са някъде.Колко е постен инста й рядко рова в него.
Като се разделиш с някого триеш снимки и така медийте надушват сензацията.
Не е задължително да триеш ,повечето са така. Чифтето нямат общи снимки в профилите си и трудно ще ги надушат.
Дуда добре се изразява ,ама като почне да фъфли лигаво и озъби ,като акула нито да слушаш ,нито да гледаш.На последния репортаж добре се държа.

Нашия рибар си пада по зрели кадъни. Нема лошо , не обича кифли.
Преди водеше нощен живот.
Неведнъж съм казвала че я ползва за другарче за риболов да кисне у тинята и хапат комарите . Да ги е страх от змиорки Joy Вероятно не е само това ,за неговия вкус е гюзел. Пък и Дуда не е луда да изпусне такъв улов, като Чаатай.
И аз ще се прежаля стига да не изглежда като дядо мраз нема да мирясам докато не се приведе във вид.

============
 ето я нахилена .Какво става с нея?
Депресия или както коментирахте е правила нещо с лицето си и сега е подута. Няма проекти, не я ли искат ?
Скрит текст:
Ако е гледала епизода с колегата дали ще зацепи думите му Mask
Каквото на сърце ,това и на лице. Кой го измисли това не помна в нашата тема,но е в десятката!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 15:21 от femmi2

# 671
Белл, не е в предишни, а в този епизод е историята на младия актьор с боя и развитията след това.

# 672
  • Варненска клюкарка
Проф, аз не съм го гледала, ако ще почвам ще е от първа серия защото според мен това като сюжет ще е нещо различно от обичайните скуки... Просто казвам какво се пише.....

Фемо така като я гледаш с моделския и фасон в какво точно да я вземат? За майката на болно дете, за майката на две деца която се бори с рака, за чистото селско момиче избягало при любимия, за възпитателката в сиропиталище, за ученичка от гимназия, за учителка.....в Опасните улици, или какво?!?

Отоците и вече спаднаха, което показва че наистина си беше правила нещо и се беше сдухала защото резултата беше неочакван. Сега отново грее от ИГ редовно. Мисля че е инфлуенсър, тази модерна професия- редовно се показва със скъпи маркови вещи и вероятно получава за това пари от съответните фирми.
Всеки изкарва пари както може, а в актьорския бизнес винаги е било много трудно, как издържат на напрежението не знам. Това постоянно да си на тръни ще имаш ли работа, ще те харесват ли, какво ще стане с живота ти...  как ще се изтълкува ако се почешеш по носа, да планираш кога да раждаш, ама не заради прекия ти началник,  възраст и домашни ремонти, а да не изпуснеш работа, дащого скоро друга не се очаква, ужас направо

# 673
Жегааа ,  слънчеви дни , лятото е още при нас .

едни слънчеви същества Соня и Фико:heart:
ех , това дете толкова е  пухкав, спокоен.

Хазал Кая и Эльчин Афаджан на съемках фильма Что из меня получится

творчество Wink  фотошоп , но изглежда като истинско. Blush

Бел, на въпроса ти нерде и каква да играе СС ами роли като Фи .Друг е въпроса че такава грубовата балерина не съм виждалА.
Някоя злодейка или любовница .
Преди пандемията игра в постановка на Алиса .
Филма за живота на известна певица гласяха , ама дали ще види бял свят.
Откакто е с комика е странна . Затвърди си скандалния имидж. Раздели се с Керем заради него. Но добре се отърва момчето .Сега му провървя в хитова продукция . С Ханде Ерчел ги харесват зрителите ,фенове имат. Не спира да се пише ,че има нещо между тях в реала. Отричат ама...

Дуда се изтипоса в инста,като Аватар от хитовия филм да се прави на интересна:imp:
Сега няма проект , свършиха снимките на филма и маат по морета и паланки и на село.Чачовото съкровищИ и тя нема проект.
Нашия не се преработил много.
Тази година само филм ще има.
На шаманката не й дреме , тя гледа себе си. Мечтаем да разкара козината и оформи косата.  
Скрит текст:

Слухове са въртят .  
Нетфликс ще прави проект и много турски звезди ще вземат участие.
Ще се разказва за насилието , малтретирането над жени и проблемите в обществото.
Снимките ще бъдат отделно заради ковида. Ще е документален филм.
Не мойш разбра техното мислене ,а за целувки глобяват. Почна ново дизи за някаква стая става въпрос ,ама там четох големи жестокости има и рейта напред.

Ето и списака с актьорите и още ще има . За Хазал Кая и Берен винаги са имали позиция , та не се изненадвам. Ча засне и социален филм.

Среди актеров, которые примут участие в съемках: Чагатай Улусой, Берен Саат, Хазал Кая, Бурак Озчивит, Демет Оздемир, Ибрагим Челиккол, Эбру Шахин, Акын Акинозю, Берк Атан, Демет Эвгар, Каан Ташанер, Ханде Эрчел, Керем Бюрсин, Илькер Калели, Джерен Морай, Айбуке Пусат, Дилан Чичек Дениз, Бурак Дениз, Озге Гюрель, Джан Яман, Мелиса Созен, Ахсен Эроглу, Каан Йылдырым, Тимуджин Эсен, Айтач Шашмаз, Синем Кобал, Танер Олмез, Бюшра Девели, Щюкрю Озйылдыз, Туба Бюйюкютюн, Назан Кесал, Фуркан Палали, Хильми Джем Интепе, Джессика Мей, Улаш Туна Астепе, Ирем Хельваджиоглу. Список будет пополняться.

Телекомпания Ay Yapim ведет переговоры с Чагатаем Улусоем, Тубой Бюйюкюстюн, Гекче Бахадыр и Озге Озпиринджи на участие в сериале Кенан и Мерджан / Kenan İle Mercan по сценарию Семы Эргенекон. Сценарий разрабатывается с 2018 года.

Айде пак му преписват роли , то не бяха адвокати , барбароси и кво ли не щеш.
Керем бос иска да си върне златната кокошка но ще почакаме , неразбрали нема да останем. Бавно се потвърждават нещата и двамата с Гинчо мълчат, като любимите му риби. От 2018 год. се пише сценария . Ще се радвам пак да бъде в екшън. Stuck Out Tongue Winking Eye с Йозге Йозпиринджи са играли двамата в Орлето.
Тези лелки ша е смешно ко върти любов с некоя от тех. За Гекче е хубава , може да им се получи:rolling_eyes:
ето я

Йозге е замязала на Майкъл Джексън но я бива, като актриса.

Да вметна че Конкуренцията я отлагат за Декември. В ролите Каан Урганджоолу и Пънар Дениз. На млади актьори са открили ковид и сега са под карантина  и лечение. Алина Боз и Кубилай Ака.
Каан и Пънар са имали близост с Алина заради проекта с Нетфликс и те сега са под карантина. Снимките на ашк 102 са спряни засега. Вълната на вируса пак се засилва.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 15:53 от femmi2

# 674
От Хазал - малко от забързания Wink работен процес и поредния филтър
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/11906380 … 01101d2841de06193

Феми, това с аватара е последният писък на филтрите след комшийските актриси. Тия дни срещнах доста от тях да са си постнали такива снимки в сторитата.
Явно вчера е излъчен първи епизод на новия сериал на Елка, защото видях и доста поздрави към нея.

Общи условия

Активация на акаунт