ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 364
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Мерси ,че разреди поста Hug
Пренасям новите неща от сторито на Хазалка и Онур Туна.Редактирах стария пост и махнах снимките.

Елчин Сангу колежката има нов проект.
 В добри и лоши дни се казва, партнира си с Озан Донулай.
Хазал и даде подкрепа за старта. Браво на нея. Елка я бива в комедийте но и в драмата също. Озан не е лош актьор.
В проекта участва актрисата ,която в кирилик ашка игра е Нериман.Гледах една част от епизода от любопитство.

Те са модерни нашата кака изглежда смешно . Що Хазал или некоя друга не я дръстат така като си играе с филтрите. Има го и момента че повечето не я одоброяват Mask

===========
ново

Heart Eyes
стара фотосесия  косата е различна  , не се изменила много през времето.

колаж , пу че са сладки.Heart Eyes

Рориии , спешъл за теб от НИ

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 17:35 от femmi2

# 676
  • I Love You 3000
Здравейте, мили мои!:kissing_face:
Отдавна не съм списвала, ама трудни времена преживявахме (то всеки де), после се вглъбих в работа и позагубих настроение да списвам. Не четях умишлено , защото все ми изникваха въпроси , а пък нямах времето и нагласата да питам. Та превъртах да гледам само снимки. На няколко пъти видях как ме привикаха с Джан Бей, но просто все нещо ме грабваше и си обещавах хайде уикенда , хайде другия и така 3 месеца. Та да се  извиня на момичетата , че не им отговорих , но определено отразих вниманието Kissing Face
С информацията съм много зле, карам я само на снимки, тъй че ще имам много въпроси. Пригответе се:laughing:

Хазал - последните снимки от темата много сладка , много хубава. Тази жена не е мръднала, че и дете роди и пак няма промяна от Ферка изобщо. Детето - бонбон , с кой ли не го наснимаха - пълна интернет звезда. Не очаквах Хазалка да си го показва толкова често.

Чачо - пълна противоположност. Този тип сваля и вдига килограми със светлина скорост. Този месец тамън да решиш , че се е повталил , той след месец ще дойде като Боримечката амен от планината , зимен сън спал. Влудява ме този човек.  Най - търсеният си , чуждестранни продукции те забелязаха и ти пак си караш влака все едно никой не те гони. Ама може и да съм пропуснала нещо та да започвам с въпросите:

1:Защо Чачо изглежда така? Какво снима или е снимал?
2: След Протекторът , тази Боримечка ли му е следващата роля? Или съм изтървала нещо помежду?
3: Хазалка какво снима?
4: Специално за Феми: Дуда още ли снима храсти и Чачовата сянка измежду тях? Simple Smile
5: Арас какво снима?
6: Само Профи, Феми и аз ли изДжанихме (превод - луднахме по него) или има и други ранени? Simple Smile (Да знам дали мога да пиша тук за него Simple Smile )

# 677
Етииии ,джанъм как се радвам че си при нас Heart Eyes
Тоз ковид още мъчи народа и света.
Надявам се да си добре Hug
Може да пишеш в нашата къщичка за Джано ,ако искаш и в темата за сериала. Аз се разписвам там.

Оф не ми отварай устата за шаманката че малко ми трябва Joy
Скоро не е снимала храсти и треви.
 А на сватбата на  Тириаки е КОЗА в жълт цвят и със самочувствие .
Ех ,кой ли го дава нали се сещате .

Чачи се промени визуално заради филма, който играе клошар. Социална тематика. Баща на бездомно дете и ще го излъчи Нетфликс . Обявиха го официално. Режисьора е Джан Улкай много добър в работата си. Поне така казват ,който знае.
От секси мъж стана като чичка ,много го дялкат . Някой спряха да го харесват.
Е рускините си го обичат наш красавчик.

Хазал бързо се възстанови след раждането.  В момента снима филм пак с Бай Фатих Аксой за трети път. Партньор е Онур Туна ,доста е висок ,но един до друг стоят много добре . Забавляват се и се разбират на снимачната площадка. Филма е по книгата на известна писателка .

Арас снима Ямата сезон 4 ,който ще е последен .

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 19:42 от femmi2

# 678
  • I Love You 3000
Феми, Kissing Face добре съм,мерси. Надявам се и вие да сте добре. Пандемията просто ни разката фамилиите ,ама май ще свикваме така и това е. Направо не ми се говори за това, че то е отвсякъде вече.

Леле , доживяхме да гледаме Чачо като баща на поотраснало дете по сериалите. Ама много му е рано за такива роли още. Ама да де с този външен вид си пасва вече. Виж го Джан бей от четрикрилен гардероб на 33+ в Птичката като му увисиха три 5 -6 годишни, добре му седяха на онази визия. А да му ги пуснат ей ся, с тази тийн прическа , гладък мускул и крачуни в скинита , ще мяза все едно им е по - големият батко.
А Чачо с тази визия и дъщеря за женене , че има ще му повярвам.
За какво се разправя в този филм? И само просяк ли ще го играе или после ще стане красив милионер. Съмнява ме , все пак е Нетфликс, но някак ми се гледа нещо по - оптимистично, дори и захаросано.

# 679
  • Варненска клюкарка
Ети, радвам се да те видя Hug  каквото е, дано бързо да минава, или вече минава щом имаш въпроси за любимците. И на мен не ми се говори как ме удари пандемията, не ми се пише, по-рядко го правя от преди.....

Фема ти е казала че Ча и Хазал снимат филми. Хазалиният е под шапката на Мад ентъртеймънт, това е орташката компатния на Аксой и Керем Чатай, която е известна с това че продава зад граница  сериалите им. Ча във вторник се появи като гост звезда за няколко минути в трета серия на Menajerim Ara - Звънете на агента ми, сериал на АЯ. Игра себе си обяснявайки защо се крие и защо не си пада по бляскавия живот който водят повечето му колеги. Миналата седмица го видяхме на сватбата на оператора на Защитника, няколко дни след това видяхме и Дуда на снимки от събитието.
Не помня тука ли беше когато го снимаха лятото с Дуда на яхтата издание 2020 голям лигоч Scream
Казват че Ча ще играе събирач на картон в новия си филм....

# 680
Eтиии , добре сме Hug

Обича предизвикателствата.
Не знаем подробности , премиерата ще е или до края на годината или през 2021.

мисля че това е детето.

Да , с този фасон е като по възрастен.Кога ще си върне старата визия и махне козината сме в очакване .

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 21:35 от femmi2

# 681
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ко? Не! newsm09
Гледам и не вярвам на очите си. Добре завърнала се, Ети! Hug

Хазал смени къщата и отидоха да живеят в азиатската част. По този повод в последните два месеца цялата гилдия поетапно се извървява да ги види новодомците, и Фико. Евала на онези от тях, които не се поскъпиха и споделиха снимките си с малкия. Добре го храни майка му, не може да се отрече.

Откакто Чачо снима, Дуда почти не публикува. И как да публикува като главният ѝ фотограф е зает с други снимки и нея няма кой да я фотне. Mr. Green

Спрях да коментирам тука МГ и Джан, че не насмогвам и на двете места да чета и пиша.
Сега отивам тържествено да те посрещна и в другата тема. Wink

# 682

От това лято и двамата са нелицеприятни и се държат глупаво.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 21:40 от femmi2

# 683
  • I Love You 3000
Бел, Профи:kissing:

1: Ама защо събира боклук? Нещо повече за сценария и т.н? Заснет ли е целият филм или не?
2: Къде се появил? Може ли някакъв откъс да видя?
3: Ай в Азиатската? Защо? Рататуя ли иска така?
4:Значи си имат фирма , която изнася само за чуждия пазар? Да взимат и Джан , че направо ми е мъка да го гледам как се въздържа и играе по свирката на шепата народ там. В пълни бесове съм от последната серия. Хем ми хареса , че се показа най - накрая една естествена връзка м/у двама млади хора. Хем като разбрах , че изрязали частта под чаршафите пак полудях. А хем го бяха и облякали , какво толкова скандално имаше? Тези хора са много зле там. За съжаление не прогнозирам много дълъг живот на този сериал, при тези условия. Или ще гледаме постоянно как им извиват ръцете и променят сценария серия за серия и тотално ще омотат сюжета или ще похарчат парите за глоби и ще трябва да го финализират на две на три.

# 684
На въпроса вече отговорих че чакаме премиерата на филма.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 22:49 от femmi2

# 685
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
1. Снимат го в момента, мисля че още снимачният процес не е приключил.
2. От тук нататък - https://youtu.be/OUoCMo6m83E?t=4583 до към 1:26:10. Всъщност от плика вади сценария на новия филм /минутка за реклама/.
3. Станаха съседи на Джейда Дювенджи и съпруга ѝ в затворен квартал /почти самостоятелно градче/ с богаташки къщи и седем /ако не съм объркала някъде броенето/ пропускателни пункта за вход-изход. Там живеят и други от бранша. По-голяма къща, не ергенски тип, като досегашната в Зекерьякьой. Предимно семейни съседи с деца.
4. Зле са, но се надявам заради вече сключените продажби в чужбина, да няма преждевременен край, предизвикан от комшийското малоумие.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 20:32 от profi_1

# 686
Аз знам че филма е заснет и екипа го обяви ,Ча запраши на село.
Какво още снимат в момента си немам на идея. Предстои монтаж и т.н.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 22:51 от femmi2

# 687
  • Варненска клюкарка
Ети, в предното мнение съм го написала заглавието Menajerim Ara. Римейк е на хитов френски сериал, сюжетът за кухнята на мениджърските агенции, трепети по рейтинги, конкуренцията между популярните личности, скандали и замазването им, кастинги за роли, организиране на фотосесии, корици, имидж,  такива неща, каквото се сетиш свързано с една агерция грижеща се за подопечните си. Във всяка серия участват по няколко известни личности и играят себе си. В трета която се излъчи във вторник беше Ча, Ферхан Шенсой и майка и. В четвърта ще е Ръза Коджаолу.
Пак да разказвам същото, щеше да е по лесно да наминеш към последните ми 3-4 мнения, ама..... Накратко ще разкажа, че иначе ще стане по-дълго от самата роля на Ча.
И така...
Ча се е окопал на любимото си местенце край някакво езеро, там след дълго дирене  го намират помощник агентка и младият и приятел който е известен актьор от хитов романтичен сериал. Ча им изпържва по една риба лично уловена от него. Ча гледайки момчето отбелязва че май не е щастлив от работата си, младият актьор потвърждава и Ча му дръпва една лекция защо е намразил лъскавия живот и се е оттеглил в тез далечни места.
Сега внимание Joy
На младият актьор са му спретнали един ПР ашк с екранната му колежка - в разговора Ча казва че  измислиците са най-вече за ЛЖ и че приписват там огън а то даже и дим не е имАло Joy А причината да лепнат на младока колежката му е че преди това е станало сбиване с негово участие, т.е скандал и се стигнало до това да не понася ролята си защото трябва да лъже феновете си равейки се на влюбен в калужката си. Ча му говори така както някои забелязаха че все едно разговаря сйс себе си в началото на кариерата си, все едно младокът седнал срещу него е той самият. На кратко скандала със сбиването на момчето като аналогия със скъндалът за Ча и наркотиците, ПР ашка на младока на който са му натътрузили екранната му колежка, прилича ли ти на един друг ПР ашк вероятно по този повод бяха и думите на Ча че не само огън не е имало ми и дим даже  Казва още че от няколко години си имал това местенце и там се чувствал най-добре.
Както казах, назад съм била по-подробна.

# 688
Ети по точка 2 Бел подробно е разказала. Позната схема а ?
Така е в шоу бизнеса и Ча се старае да бяга от тия неща ,затова става като Отшелник.
Като искаш да гледаш откъса или целият епизод разрови се назад в темата и ще откриеш.
Превода е на руски  ,а ти каза че не го знаеш или го слушай на турски.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 22:55 от femmi2

# 689
  • I Love You 3000
Ама как в нет платформата и по чуждестранките по така. Аз не искам да го гледам преведен, че да видя нещо нормално. Особено от нашите БТВ преводачи. Той дори е облечен, тя също. Много им клякат и това ме вбесява.А сценария в първия епизод даваше хляб за много добър сюжет. Сега пак вкарахме лелките от махалите и облякахме Джан, а Йозгето я съблякахме, че и изкъпахме с Пантен. Къде е логиката?

Бел, ти ме разби. Най - накрая да го признае , макар и не пряко. Аз имам чувството , че точно това много му се е отразило. Да трябва да се преструва, че има интерес към ....... , само за да запази хляба си. Герой е той, герой!
Същата работа гледаме сега с Джан. Не че Йозгето е като Въпросната. Но имам чувството , че нито сюжета , нито съпортващият каст му е по - вкуса. Ама заради туй пусто либидо, играе каквото има , че да не загуби позиции. Хубаво , че поне Йозгето му е добра партньорка и са си приятелчета. Добре, че се е съгласила тя, че кой знае каква Сополеса щяха да му турнат и той щеше да играе, без да има избор. Но много си личи как съпортващия каст не го харесва Джан. И играта му се променя покрай някой персони от сериала. Беше готов за някой екшън или ром. филм на Нетфликса , ама уви - хванаха се за това либидо и не го оставят намира.

Чачун , затова си кретка и с Дуда. По - влюбена е от него , лоялна е и няма да го остави, така няма да му се налага да му приписват коя и да е. Умен е той, ама яко са го наплашили, явно. Да се хваща за този Нетфликс, да не го пуска и да бяга, че поне да не си губи инерцията. Да взима , Джан , Арас , Хазал и Деметката и да не ми се налага  да им гледам срамотните простотии повече. Да си гледат махленските бабишкери и побойщата и да не кършат таланта на хората.Rage

Общи условия

Активация на акаунт