А на Джано онези изрязани потници от първите серии хич не ми харесваха. Може по потник, ама не тази кройка. Нито показва каквото трябва, нито прикрива каквото не е добре да се навира в очи.
Ходи по две седмици се забравя по чукарите , ама и тя е с него и няма нищо против по цял ден да смърди на риба, явно. Свързал се е с чуждестранна фирма , която цени всичкото това усилие и талант и на него не му остава нищо друго освен да си чепка рибата и да получава сценарий след сценарий. Предполагам вижда обратната връзка в това , че щом сценариите валят, значи интересът все още е към него, все още публиката му се радва и го търси. Дано никога не я губи тази обратна връзка. От мен след това интервю я има до край, пък дори и да изглежда като Амишка Боримечка. Талантът, професионализмът и отговорността към една роля са ми по-важни на мене!
Изигра си добре ролята.Повече се наблегна на братската история отколкото любовна.
Обещали му между сезоните но това се случи чак след края на втория - видяхме го на какво заприлича дотогава и как разцъфтя след финала. За разлика от това че видимо на сета на АФК и на АО беше много щастлив и до ден днешен поддържа отношения с някои от колегите си, някои от тях станаха най-близките му хора, такова нещо от времената на втория му сериал няма. Не бих се учудила за Делибала и Ичерде и въобще за новите си проекти да има и клауза за рекламните стратегии касаещи проекта в които слагат неговото име. В откъса момчето казва че го смятали за цитирам от руски "малыш" буквално значи малък, но мооже и като нашето душица, душа човек, т.е. за добряк съгласяващ се с всичко. За мен са незабравими и думите на Агент Гинчо ще цитирам пак "Ча + СС никога не е имАло, иска ми се да кажа повече но ако го направя ще има много обидени" Искаше ми се да не се съобразява чак толкова с обидените и да кара направо, но явно така е било по-добре за Ча. Ако се беше изправил да се разприказва за схеми и имена, вече нямаше да е в бранша, всички щяха да му скочат. А серията с предисторията е хубаво да се гледа за да станат ясни защо някои неща са се случили така както са се случили. Много хора са изгледали само неговия откъс където говори само той и не могат да направят връзката, други които пък не са негови фенове нямат никакъв спомен за мъпетово време и схемите които подозираха даже и някои медии но много бързо ги заглушаваха.... Нищо, който е искал е разбра. Минало-заминало, но дано поне му е олекнало след като каза тези неща.

Препоръчани теми