Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 36 347
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, момичета,
Извинявам се, ако е писано но не открих. С кой куриер доставят Коди?
Български пощи-идват от две до три седмици ..това след пандемията.Преди за 5 дни бяха тук.
krasi1980 моля за линк към пилата .А за лаковете на Веналиса,според мен нямат разлика.Те китайчетата си пишат каквото си поискат отпред.
Заповядай,
https://www.aliexpress.com/item/4000475867407.html?spm=a2g0s.904 … .0.27424c4dhcPZ5D
виждам обаче, че сега има и доставка, аз я взех без преди месец. Писах в предния си пост, че още чакам фрезичките, така че мнение не мога да споделя. Купих я по препоръка. Идва от склад в Чехия за 7 - 9 дена.
На мен ми струваше 53,80 $ с безплатна доставка. Снимка

# 391
Колко тежат и колко място заемат тези ел. пили. И на мен ми се иска да притежавам една, но не водя уседнал живот, много често сменям местоживеенето и не ми се мъкне още един инструмент към маникюрната сергия. Дали има някакви портативни, които вършат работа?

# 392
Здравейте, нахлувам в темата с въпрос. Не съм много редовна с гел лаковете, но реших да си направя за почивката. Може би ми е 7ми ден с него, но днес от горният край на кутрето леко се "зачекна" самият гел. Изпилих до отлепеното място/съвсем мъничко е/, за да не влиза въздух навътре. Интересува ме ако сложа един, два пласта обикновен топ лак дали ще закрепя положевието няколко дни. Както казах нямам нито гел лакове при мен, нито лампа, а и честно казано не ми се търси маникюристка, за да оправя такъв дребен проблем.

# 393
Колко тежат и колко място заемат тези ел. пили. И на мен ми се иска да притежавам една, но не водя уседнал живот, много често сменям местоживеенето и не ми се мъкне още един инструмент към маникюрната сергия. Дали има някакви портативни, които вършат работа?
Моята е наполовина на лампата по големина и тежи около 1,300 - 1,400кг с ръкохватката. Мисля, че на първа страница са описани и портативни пили, от които има доволни.

# 394
Атрактив, мисля, че ще закрепиш положението. Често го правя, но трайността е различна.

# 395
Здравейте момичета,  вие как си лакирате мострите?
Редактирам се, това ми е от днес

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 14:46 от Venislava Todorova

# 396
  • Paris, France
Здравейте момичета,  вие как си лакирате мострите?

Както ноктите - с четка ✌.

Ако ще лакирам с термо гел-лак и ще топя ту в гореща, ту в студена вода, бърша със спирт, слагам слой база или ултрабонд, термо гел-лак 3-4 слоя, топ, бърша със спирт. Ако е за палитра, бърша със спирт, гел-лак, колкото слоя изисква за да постигна желаната покривност и цвят, топ, който да дава желания блясък,, плътност, матов ефект, бърша със спирт дори топа да няма лепкав слой.

Преди години минавах с блокче за да стане грапаво, но установих, че няма смисъл и вече не си играя. Първият цвят го слагам супер тънко.

Виждала съм да се лакира  долната част, а самата прозрачна мостра да служи за топ, но според мене това променя цвета и общото впечатление от него. В салон веднъж избрах цвят, но крайния резултат нямаше общо с видяното. Обясниха ми, че са ми сложили един слой топ, а на мострата е лакирано под пластмасата. Е, да, но аз плащам за да нося маникюр, който изглежда като мострата, а не да ми обяснят защо не изглежда като на нея. Сложиха ми още един слой топ и пак не стана същото. 

Хайде, отивам да понамажа мострите с масло и да ги лъсна за да са здрави и красиви 🥳🥵

# 397
Здравейте момичета , Flowers Hibiscus
Какво е мнението ви за тази пила ?
https://www.amazon.de/gp/product/B07PQV5HRV/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

# 398
https://www.amazon.de/gp/product/B07PQV5HRV/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

Според мен е доста слабичка... Гледай да, е поне 50-60 вата. Максимума и пише че е 30 хил оборота, но не вярвам да е повече от 10.Е,то зависи и за какво и как и ще я ползваш де...

# 399
За домашна употреба , педикюр, маникюр , гел лак , полигел ще пробвам също..
Такива работи . Ще ми се да става за махане на гел нокти и гел лак , бързо и лесно

# 400
  • Paris, France

Не съм я виждала, не бих си я купила (за толкова пари) точно нея, но чета в мненията, че не вибрира и хората са доволни. 24 волта е, което за домашна употреба е предостатъчно. Моята е 18V  и 1A на изход (реални, отваряла съм я и съм видяла трансформатора) ми е предостатъчни, като сме 4 души у дома, макар и само моите крака да се нуждаят от махане на мъртва кожа тук там. Е, загрява след дълъг педикюр, не мога да я ползувам от сутрин до вечер, на двете дами, които я купиха за работа им се скапа бързо, но за мене си е добре.

Липсва ми мощ на ниски обороти за пикиране на крака с големи приставки. Сигурно и на показаната ще липсва????????, но не съм сигурна.

За махане на гел-лак, полигел, акрил, даже гел кой знае каква мощ и обороти не ти трябват ако няма да ползуваш много груби приставки, които са и опасни, като черен тайфун и вулкан, примерно, макар че моята се справя с тях, но само на високи обороти. Ако се придържаш към син или зелен (максимум) варел и по-слаба пила ще се справи без проблем.

Да те предупредя да не купуваш накрайници с голям диаметър, че скапват и по-мощни пили.

Хубавото в амазон е, че ако се скапе до 1 година можеш да влезеш в чата, да обясниш проблема, да им я пратиш и ти връщат парите. С тях си купуваш нова.

Според мен е доста слабичка... Гледай да, е поне 50-60 вата. Максимума и пише че е 30 хил оборота, но не вярвам да е повече от 10.Е,то зависи и за какво и как и ще я ползваш де...

Защо да не е над 10К оборота?

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 15:41 от Nevena Virolan

# 401
Въпрос за термолаковете - на вашите нокти стоят ли постоянно двуцветни (освен, ако не сменяте рязко температурата), защото при мен си стои един цвят, дори и на свободния край....?

# 402
  • Paris, France
Рядко стоят дву- и тририцветни, но се случва пролетта, когато навън не е много студено. Зимата навън термолакът ми е непрекъснато в цвета, който е когато е студен, сутринта, като се събудя е винаги, целият нокът, в цвета, който е когато е топъл. Когато съм с термолак имам навик по няколко пъти на ден да отварям прозореца и да си подавам едната ръка и да гледам как свободния край потъмнява 🥳. Другото е да си плакна ръцете в студена вода и да гледам промяната. 🤩.

Цветовете и промяната зависят от телесна температура и околна. Имам приятелка със студени ръце и при нея лакът седи все тъмен, дори в къщи, на парно.

Забелязах, че когато го слагам на гел или дебел слой реинфорс понякога, на някои места, в средата, там където е бомбето седи едно тъмно петно дори когато нокътят е целия светъл, но навън е студено. Явно топлината от тялото не достига до тази точка.

Термолаковете много бързо се развалят. След време си менят цвета в сиво, едно такова.

# 403
Имам един термолак, и аз във вода го гледам 😄 като ям сладолед също 😉

# 404
Преди време видях във фейсбук много хубав цвят на една дама. След като си го взех и видях, че ефекта при мен е едноцветен тъмен-светъл, я питах и тя твърдеше, че при нея си стои на два звята, както го е снимала. Имам два цвята такива и ги бях забравила поради тази причина. Като го споменахте днес, се присетих пак и затова питах при вас как е. Най-вероятно е послъгала .... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт