Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 123
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да, слагам каре с матовия топ на Голдън Роуз. После слой от Born Pretty, след това още един слой с някоя на Kodi или FOX каучуковите. Не съм имала проблеми. Ако я сравня с Neess е много по-добра - държи по-дълго време композицията от слоеве непокътната, лесно се сваля с накисване във вода (то и Нес не е трудно, де) и няма онзи отвратителен лепкав слой като я сваля, за който ползвах ацетон, за да го махна.

# 706

Скрит текст:
Мерси, Принцесата! Hug Тъкмо го гледах и щях да те питам на лични дали е той. Сега ще си го поръчам. Grinning
Пак: Тези ГД Коко са ужасни! Как не ги е срам да правят такива хубави цветове- иде ми да метна още лакове в кошницата. Satisfied
Права си, имам 12 и съм поръчала още 4 Simple Smile
Би ли ги показала на мостра, ако е възможно Blush

Момичета, много хубави маникюри.
Бяхме писали преди да се добавят и лаковете като информация към снимките. Полезно ще е и да се спестят коментари от рода на кой е лака.

Нещо шарено от мен
Лакове ГД коко 828 и Росалинд 11 и 55:
Скрит текст:
Ето няколко, тези са първите които поръчах на dg coco, другите ще ги снимам като ми пристигнат мострите (живея на село и нямам от къде ги взема венага,) от алито
А тези са на други марки

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 15:07 от Venislava Todorova

# 707
  • Paris, France
Под Born pretty слагам каре на цял нокът без свободен край, където слагам ултрабонд. Това под гел и шак на мои нокти. Ако ще удължаван и искам да нося над седмица, а моите нокти са до дъно отрязани слагам карето само в средата, а ултрабонд в ъглите и по леглото, но не до кутикули.

Може да се сложи ултрабонд в страни, но забелязах, че когато се бели отстрани е заради протекло и тогава той не помага.

Имам съседка с белене от кутикули, на което нищо не помага. Не е от техника, защото се бели и сложният в салон гел. Слагаше кисел праймер, ултрабонд, смени бази, марки и пак и се бели. Не зная защо.

Съхнещите на въздух бази трябва да изсъхнат много, много добре, че иначе повдигат гела. Ако става на вълни значи базата не е изсъхнала.

Сеш вит топа също не е цвете за над гел и лично аз не слагам бързо съхнещи топове над гел-лак или под него.

За каре ползувам матовия топ на Essie.

# 708
# 709
  • Варна
Здравейте, момичета!
Искам да попитам ползващите белещата база на Neess, отдръпва ли ви се откъм кутикулите? Сякаш досега не съм чела такива оплаквания и се чудя какво не правя като хората.
Първият път реших да я пробвам с обикновен лак, нанесох два слоя, както беше писала, че се препоръчва над, доста чаках да изъхне, забърсах със спирт, нанесох цвят и като сложих топ лак (Сеш Вит), направо се сви с по 2-3 мм откъм кутикулите и започна да се отлепя. Реших, че не е изсъхнал като хората и затова става така.
Миналата седмица ми дойде новата лампа - поръчах Sun x5 Plus и вече напълно въоръжена с каучукова камуфлажна база на F.O.X и реинфорс на GDCOCO пристъпих към изпълнение на всичко, прочетено и запомнено от темата. Първо обтрих ноктите със спирт, фрешер, нанесох един слой Неесс на 2-3 мм от свободен край, изчаках може би към 20 или 30 минути, след което ултрабонд там, където няма база. Пекох 2 минути, нанесох базата на F.O.X, пекох 2 минути, реинфорс, пак 2 минути и накрая каучуков топ на Коди без лепкав слой и 3 минути печене, и пак се отдръпна всичко от кутилули. По-малко, към 1 мм, но се случи.
Иначе, вече повече от седмица си държи с изключение на 3 нокътя, където е започнало отделяне отстрани, но ще видим как ще го боря него.
От лампата съм, доволна, макар да нямам кой знае каква база за сравнение, но на фона на SUNUV 9c е пушка. Само ми се струва, че ми препича малко кожата, тъй като откритата част на пръстите, до края на първата фаланга може би, ми стои една такава груба и с нищо не мога да я омекотя. С останалата част от ръцете нямам проблеми, тъй като слагам ръкавици.
Ами...изказах си мъката, извинявам се за дългия пост Relaxed

Тая гад Neess е с много силен лепкав слой и действително всичко върху нея се отдръпва от кутикулите. Не разбрах каква е идеята на Сеш директно върху белещата база? Ако се лакираш с обикновен лак върху нея бърши лепкавия със спирт. Аз върху нея правя бомбе с рейнфорс и няма къде да ходи. Оформя се много добре. Оттам нататък вече всичко е песен.
 В протоколът ти за гел лак има нещо гнило. Защо слагаш рейфорс върху каучука? Обратното е ОКей що годе въпреки,че ми е прекалено.
 Протоколът би следвало да е белеща база,рейфорс,бомбе с каучук,цвят и топ. 
 Внимавай с мерцедеса. Кожата наистина гори в него.

# 710
принцесата, може и преди базата да съм сложила реинфорса, да ти кажа. Сега като те прочетох се опетлах 😂 Но ще видя какви постове съм си запазила точно, защото помня, че четох разни неща, докато чаках Нес да съхне. Ще експериментирам и с каучук, и с реинфорс поотделно, просто по едно и също време ми пристигнаха лампата, ФОКС базата и реинфорсът, и нямаше как да не се наклепам с всичко.
А първият път със Сеш исках да пробвам Нес като основа за обикновен лак и направих, както си написала - минах над Нес със спирт, отгоре цветен лак и най-отгоре Сеш вит. Няма да повторя, де. Идеята ми беше да убия малко време в експерименти, докато пристигне лампата.
А относно нея - мерцедесът не беше ли Sun x5 max? Аз специално гледах да си взема Plus, че да не е толкова силна уж.
Благодаря ви много за мненията, момичета!

# 711
  • Варна
С макс без макс всичките горят май GrinningGrinning.

Аз съм си навила на пръста да взема протеиновата база на Индиго. Мелина казва,че се сваля лесно и държи,а пък аз се научих да свалям с пила по неволя Grinning. Пак си търся проблеми ама ми е скучно та ще пробвам.

И цветните им лакове много ми харесват. Видях ги на живо в салон и направо се влюбих. Мелина казвай какъв топ да взема да е комплект с базата,че имат 101. Не,че ще ми хареса повече от Гелиш ама не съм купувала нищо маникюрско повече от година-резил GrinningGrinning.

# 712
Скрит текст:
Мерси, Принцесата! Hug Тъкмо го гледах и щях да те питам на лични дали е той. Сега ще си го поръчам. Grinning
Пак: Тези ГД Коко са ужасни! Как не ги е срам да правят такива хубави цветове- иде ми да метна още лакове в кошницата. Satisfied
Права си, имам 12 и съм поръчала още 4 Simple Smile
Би ли ги показала на мостра, ако е възможно Blush

Това беше публикувано във фейсбук и записано от feedback в Алиекспрес:

# 713
  • на брега на морето
Принцеске, аз никога не съм ползвала топ на индиго. Hug Ползвам все други- гелиш, елит, в момента на Веналиса без лепкав. От лаковете им също нямам. Но съм виждала техни цветове на приятелката ми, и 1 път бях взела едно бледо розово на заем да се лакирам. Само базата им ползвам.
Последния път свалих малко трудно обаче. Не зная дали защото маникюрът ми беше на месец, или щото имах лепени камъни с база, ефект морско дъно и т.н. По свободния край свалих малко трудно. Но с пила сигурно няма да ти е трудно щом така сваляш. Да пишеш после как е. Hug

# 714
Мелина, може ли линк на топа на Веналиса? Аз ползвам на dg coco, но още на 3-4ден се е изтъркал на връхчетата!
Редактирам се, да попитам това нещо на коди skin defender за какво се ползва?

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 21:49 от Venislava Todorova

# 715
  • на брега на морето
https://m.aliexpress.com/item/32829246318.html?pid=808_0000_0105 … is_c=N&gclid=
 Кажи дали се отваря линкът.Hug 1- ят топ e( tempered no wipe top coat).

# 716
Мелина, може ли линк на топа на Веналиса? Аз ползвам на dg coco, но още на 3-4ден се е изтъркал на връхчетата!
Редактирам се, да попитам това нещо на коди skin defender за какво се ползва?
Това е предпазен латекс за кожата около нокътя.
Нанася се около нокътя и като се  приключи с лакирането/декорацията се обелва.

# 717
Отвори се , благодаря Kissing Heart !

# 718
Момичета, чудех се дали да не започна да си правя гел лак сама вкъщи, тъй като не ми е удобно вече да посещавам маникюристката си. Следя темата, за да се образовам по въпроса и нещо взе да ми се струва цяла наука това Grinning
Поздравявам ви, чудесни произведения показвате Simple Smile

# 719
Момичета, чудех се дали да не започна да си правя гел лак сама вкъщи, тъй като не ми е удобно вече да посещавам маникюристката си. Следя темата, за да се образовам по въпроса и нещо взе да ми се струва цяла наука това Grinning
Поздравявам ви, чудесни произведения показвате Simple Smile
И аз като теб се чудех няколко месеца, но след като прочетох няколко пъти първа страница, след това всички 30 теми и зададох сумати сигурно глупави въпроси, започнах сама и сега вече имам 10 дена с нормални нокти. Та общо взето, всичо е до желание и много търпение!

Общи условия

Активация на акаунт