Къща около София - 2

• 70 764
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Какво ще кажете за с. Световрачене, до Негован? Спряхме се на една къща там и жената, която я продава каза, че има впечатления, че не е желана локация самото село, но така и не разбрах причината. Някои запознат би ли изказал мнение по въпроса, какво му е на района?

# 76
Продавачът е казал, че това, което продава, е в нежелана локация? Simple Smile

# 77
Продавачът е казал, че това, което продава, е в нежелана локация? Simple Smile

Абсолютно! И на мен ми се стори странно, но...

# 78
  • София
Не намерих мнения за Крушовица? В нета веднага излизат статии за наводнения при всеки дъжд. Това актуално ли е?

# 79
Ами не е много по темата, но в това видео автора твърди, че е построил това къще за 250.000 евро, това според вас възможно ли е? Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=pt3Hm3TWbBA

# 80
Този буквално нагъл нещастник лъже и маже яко хората. Не бих му вярвал. Отделно, едва ли включва цената на парцела. Също така, реално няма подземен сутерен, квадратурата на къщата не е повече от 180-200кв, мисля че това е сглобяема конструкция. Няма гараж. Оградата не е тип дувар. Ламината е спестил доста кинти за шпакловане и латекс, но е ефектен. Така че не виждам защо да не се вмести в 250к евро. Къщата е модерна и нова, но това не означава качествена и луксозна. Така че в случая не мисля че преувеличава, но за мн др неща лъже хората или поне ги подвежда.
Това което той прави е да копира други хора от Англия и Сащ и го прави добре и го е почнал в точния момент, но продава илюзии на хората, понеже вече е късно за дропшипинг, имоти, акции и т.н. Тип Юли Толкин. Отделно много провокира, защото това продава на рибите.

# 81
Този буквално нагъл нещастник лъже и маже яко хората. Не бих му вярвал. Отделно, едва ли включва цената на парцела. Също така, реално няма подземен сутерен, квадратурата на къщата не е повече от 180-200кв, мисля че това е сглобяема конструкция. Няма гараж. Оградата не е тип дувар. Ламината е спестил доста кинти за шпакловане и латекс, но е ефектен. Така че не виждам защо да не се вмести в 250к евро. Къщата е модерна и нова, но това не означава качествена и луксозна. Така че в случая не мисля че преувеличава, но за мн др неща лъже хората или поне ги подвежда.
Това което той прави е да копира други хора от Англия и Сащ и го прави добре и го е почнал в точния момент, но продава илюзии на хората, понеже вече е късно за дропшипинг, имоти, акции и т.н. Тип Юли Толкин. Отделно много провокира, защото това продава на рибите.

Доколкото видях има сутерен, иначе за тези пари къщето е доста прилично поне според мен. За другото е така, но това му е бизнеса на човека, това че има балъци, които да плащат си е техен проблем. По тази логика и Тони Робинс, Киосаки, Кови и всичките там гурута и те са мошеници според теб, но на Запад са успели автори и бизнесмени, въпрос на гледна точка.

# 82
Сутерена му не е подземен, а изравнява денивелацията. Тези които ти споменаваш не копират от други хора а влагат усилия и умения да бъдат първи в това което правят и никога не съм ги видял да парадират, да се фукат и да имат надуто его без покритие. Този е жалък тъпанар, крадящ чужди идеи, за да ги представя на българската публика. За това се изисква малко нахаканост, владеене на чужд език и умения за манипулиране на простия български потребител, който една дума английски не знае, но мечтае да стане милионер като батко си Румен. Simple Smile

Иначе както казах, къщата е прилична, за тези пари отлична.

# 83
  • София
Ама това като малко пари за тази къща ли го виждате?

# 84
  • Sofia
Парцела може и да е наследствен, в противен случай не виждам как точно на това място ще си купи, но пък хора всякакви.

# 85
Ама това като малко пари за тази къща ли го виждате?

Не са малко, но готова къща от този сорт ще е повече пари. Тука човека си е влагал време и труд и няма печалба за инвеститор.

# 86
  • WonderLand
Здравейте, с мъжа ми сме младо семейство с дечко на година и половина. Напоследък решихме да проучим местата около София, тъй като вече 3г не откриваме мечтаното жилище. У него се прокрадна идеята за Кремиковци и Яна. Знам, че са се коментирали тези местенца, но все пак ще се радвам да ми дадете повече информация дали има редовен градски транспорт (за сега не съм шофьор) и за колко време се стига до София. Какво е положението с ток, вода, хранителни магазини, аптеки и най-вече детски градини, ясли, училища. Също така има ли роми, правят ли проблеми, има ли бездомни кучета, куриерски офиси (спиди, еконт), колко далеч е най-близкия по-голям магазин (Лидл, Кауфланд, Фантастико и т. н.), има ли доверен ингернет доставчик? До скоро търсихме имот в Княжево, Карпузица, старата част на Овча купел, но за съжаление безуспешно, затова решихме да разширим периметъра на търсене.

# 87
  • София
Здравейте, с мъжа ми сме младо семейство с дечко на година и половина. Напоследък решихме да проучим местата около София, тъй като вече 3г не откриваме мечтаното жилище. У него се прокрадна идеята за Кремиковци и Яна. Знам, че са се коментирали тези местенца, но все пак ще се радвам да ми дадете повече информация дали има редовен градски транспорт (за сега не съм шофьор) и за колко време се стига до София. Какво е положението с ток, вода, хранителни магазини, аптеки и най-вече детски градини, ясли, училища. Също така има ли роми, правят ли проблеми, има ли бездомни кучета, куриерски офиси (спиди, еконт), колко далеч е най-близкия по-голям магазин (Лидл, Кауфланд, Фантастико и т. н.), има ли доверен ингернет доставчик? До скоро търсихме имот в Княжево, Карпузица, старата част на Овча купел, но за съжаление безуспешно, затова решихме да разширим периметъра на търсене.

Купихме си парцел в с.Яна преди 2 години.Още не сме строили,защото се оказа,че точно там няма водопровод и ще го правим за наша сметка.Затова,преди купуване на парцел,внимателно трябва да се разучи има ли наблизо ток и вода.Канализация в селото няма.Роми има много,но то вече къде ли ги няма.Забелязвам много и в центъра на София,а и по кварталите.Не правят проблеми,както разбрах.Живеят в селото отдавна,повечето са работили в Кремиковци.Има два хранителни магазина,една механа и една лавка за закуски.Видях една аптека до кметството.Училище има.Мисля, че е основно,но не съм съвсем сигурна.Детска градина също има,но без яслени групи.Относно транспорт-има два автобуса #90 и #118 мисля.Все още не съм ги ползвала.С кола до центъра на София се стига за 20-25 минути по магистралата.За интернет доставчик все още не мога да дам мнение.На около 8 км от селото,в посока София има магазини Лидл,Джъмбо,Юск и Пепко.
Относно почвата-няма отлагане на тежки метали.Въздухът също вече е доста по-чист от София.
За Кремиковци не мога да дам мнение.

# 88
  • София
Без да сте шофьор няма да издържите и месец!

# 89
Здравейте. И ние купихме парцел в Яна преди две години. Сега започваме да строим къща.Транспортът е много добре уреден. Две редовни линии на градски транспорт 90 и 118, а с кола е 10-15 мин до София. От Яна до Лидл във Враждебна е 10-12 мин по магистралата. Има и много хубав магазин за хранителни стоки в Бухово. Аз лично много го харесвам. Има малко магазинче за основни хранителни неща и в Яна. Има Изи пей, фамилен лекар. Почвата в нашия парцел лично съм я изследвала.Чиста е, няма никакви проблеми. Детската градина на Яна е след ремонт и е много хубава. Моя колежка, която живее в София си записа детето в Яна, защото просто в София няма места. От нея имам тази информация. Преди две седмици кметицата на Яна ни съобщи, че ще се изгражда нова детска площадка на мястото в парка. Роми има, но няма никакви проблеми с тях. Това са хора работещи и крокти. Нашият парцел се намира на края на селото,където въобще няма роми. Много е тихо. Въздухът е чист. Много е слънчево.Даже понякога ми е прекалено слънчево. Селото е свързано към Софийска вода. На нашата улица има прекаран оптичен интеренет това лято, но не знам името на фирмата. Цените на имотите, обаче и в Яна се вдигнаха, защото много хора накупиха през последните две години. Ние търсихме в Княжево, Владая,  Герман и Бистрица преди да решим да купим в Яна. Цените тогава бяха двойно по-евтини. За Кремиковци нямам информация.

Общи условия

Активация на акаунт