Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 735
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив

Журналистката Серен Серенгил ни показва, че е гледала сборния епизод и новия трейлър.

https://www.youtube.com/watch?v=wIW7CW4YmiE

Гледанията за 24 часа на трейлъра само в акаунта на сериала към момента - 1 480 428.
Браво - да не забравяме нещо.
Ще гледаме оттам, където бяха спряли заради короната.
Все още сме в 1 сезон. Очаквам зашеметяващ финал на сезона и обръщане на историята.
50 на 50. Ще видим Наре как ще трябва да разбере живота на Санджар. Да го разбере, да стигне до всичко сама, както това прави той до момента. На никой нищо няма да му се размине.

# 331

Мариянка Two Hearts
До този момент Санджар е праволинеен и твърдо спазва своите морални принципи.
Разбра истината и призна вината си, която ще изкупва един цял живот, ако евентуално му "позволят".
Тези които са го предали, без оглед на близък, приятел или съдружник -  си получават и съответно каквото заслужават. Открито и директно, без да прави конспиративни планове като някои други. Визирам Наре.
Тя е определила за главен злодей Санджар, простила е предателствата на Акън и баща си, намери си богат душеприказчик  от когото приема материална помощ  / уж служебна кола, уж дадени за "да не стане Санджар убиец" 2 милиона евро на посланика и шофьора му... А супер обидена отказа помощ от бащата на дъщеря си. Разбра за наема и избяга.
Чакам  да видя какво още ще измисли за да накаже и да отмъсти на Санджар. А това, че го обичала - бошлаф.

# 332
  • Пловдив

Източник - официалният акаунт: https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1270410919974232064

Ще продължат ли раните от миналото да кървят?
Санджар Ефе ще си прости ли или ще направи по-големи грешки?
Нов епизод в понеделник от 20:00

Малееее, гръмко. Добре звучи за зарибяване на зрителите.

# 333
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,дружки.Нищо  ново не може да очакваме в близките епизоди,зная,но все пак се чудя как ли ще ни врътнат сценаристките....Не успявам да разбера замисъла им.В началото добре,трябваше да видим и разберем страданието на Наре.Толкова много плаках с нея,че не е истина просто.Но вече започнва да омръзва еднообразието.Наре е права,Наре страда,Наре управлява,Наре лъже,Наре командва всички/а ако не служат,послъгва/.Искам вече доблестният Санджар да си стъпи на краката,да вдигне глава и да реши за какво си заслужава да се бори,дали за любовта и бъдещето им или за детето си.Разчитам на това,че Санджар е праволинеен,справедлив,честен и обича страстно и завинаги.Искам да видя историята и от гледната точка на Санджар.Писна ми да чета колко лош бил Санджар.Хората гледат сериал отгоре-отгоре,нямат време за задълбочени анализи.Първото,което виждат е меродавно и точка.А ние,че си гледаме Санджар под лупа и че чепкаме всяка дума и всяка стъпка,си е наш проблем.Никога досега не съм гледала сериал,в който зрителите са противопоставени едни на други.Не съм сигурна,че ми харесва,за съжаление.Както винаги съм казвала,щом Енгин е в проект,поддържам до край.
Благодаря за анализите на Навид Шахзад и на Свети за превода.На това му се казва задълбочен анализ от всички страни.Обожавам ги.
Да не забравя да кажа "Добре дошли" на новодошлите момичета и момчета.Разбира се,че приемаме всички,уважаващи чуждото мнение и най-вече, харесващи Енгин Акюрек,с отворени обятия.Пишете,споделяйте мнения и предположения.Така има повече за обсъждане.

# 334

Източник - официалният акаунт: https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1270410919974232064

Добър анонс, но вторият въпрос е някак взаимно изключващ се?
Как го тълкувате?
Значи, ако не си прости -  ще направи още грешки, или прощава си и не прави грешки.
То зависи какви ще са грешките - не си прощава и отива да ****** Акън.
"Не съм го взел, но мога да го взема" - живота на Акън.
И по този начин ще стане много лош човек в очите на Наре.
Може и така да е -  направо съм готова да заложа клавиатурата и новите си обувки...

# 335
  • Пловдив

Добър анонс, но вторият въпрос е някак взаимно изключващ се?
Как го тълкувате?
Значи, ако не си прости -  ще направи още грешки, или прощава си и не прави грешки.
То зависи какви ще са грешките - не си прощава и отива да ****** Акън.
"Не съм го взел, но мога да го взема" - живота на Акън.
И по този начин ще стане много лош човек в очите на Наре.
Може и така да е -  направо съм готова да заложа клавиатурата и новите си обувки...

Направо позна. Нали ни пуснаха и снимка с охраната на Акън, как го извежда от мелницата.
Санджар се е подсигурил - какво си мислят всички и е сменил местонахождението на Акън.
Санджар си обича Наре, боготвори Мелек - това остана за да е лош. Да стане отново убиец.
Поне с това я заплашва...

# 336

Много духовити коментари към дадена снимка правят в една от руските групи.

"Йомер, всички отидоха да гледат страданията на Санджар...
Синьорина, а ние по сладолед и ще се насладим на залеза..."

"Омер , все ушли смотреть на страдания Санджара ...
- Синьорина , а мы по мороженому и ... будем любоваться закатом ..."

Лека и спокойна! Сънувайте нещо красиво!

# 337
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Какво чакаме? Снимки от епизод 16 и озет към него.
Дали има вероятност и за втори трейлър?
Успешна сряда на всички.

# 338
Добро утро! Хубав ден!

Марианче, чакаме каквото пуснат 🙂

Не се ядосвайте, девойки. Няма да промените хората,само житейските уроци могат и то не винаги. Затова сме различни "модели" 🙂- деликатни и грубияни, добри и зли, съпричастни и егоисти, задълбочени и повърхностни, сензитивни и дебелокожи...

Нещо за настроение 🙂

# 339

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден сряда!
По традиция е комисарска!

# 340
Добро да е и от мен 🥰 и аз се надявам на втори трейлър.В този сериал ще се радваме на докосване и с пръстче поне ,то че друго няма да видим.

Успешна сряда😍

# 341
  • Пловдив

Днес при нас е така... То и вчера бе така.
Проверих времето в Мугла - предимно слънчево.

Хубаво е да те събуди Йомер в ден сряда.

# 342
Добро утро,

"Най-добрият поздрав е поздравът на очите. Той е най-чистият... Любовта е нещо духовно, Божествено. Във физическия свят тя се изразява чрез очите. "
Петър Дънов, духовен учител
Цитат
Няма да промените хората,само житейските уроци могат и то не винаги
Не се и стремя.Но съм благодарна, когато въпросните хора, не се прикриват, за да направя своя избор

на отношение.Thinking

А Санджар, е заобиколен с хора, които си крият същността.

Момичета, Hug

Приятен ден.

# 343
  • Пловдив

Вероятно въобще не става дума в историята ни за раздяла на баща и дъщеря.
Интересно е, как Мелек ще научи "новината" за бебето, кой ще й я съобщи?

Допълвам: Трейлърът към еп.16 в официалния акаунт на сериала е гледан вече над 1 900 000 пъти и е на 2-ро място в youtube. Ето линк: https://www.youtube.com/watch?v=wIW7CW4YmiE

https://www.instagram.com/p/CBPnEqGpSL7/

Берен/Мелек написа в инстаграма си:
Подарък изненада за батко Бюлент.

Няма никой за покриване и продължавам - източник: https://twitter.com/nancyhateme/status/1270675207418712069

Пише, че започват да снимат момент с авария или катастрофа - виждам и колата на Санджар в далечината.

Още от сета днес.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 14:33 от mariana51

# 344

Здравейте момичета Two Hearts
Това дете Беренче е много мило - как подари на почти всички от екипа по нещичко.
Сладурче ни е тя!

Общи условия

Активация на акаунт