РУСКИ филми и сериали - тема 18

• 68 437
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • AMS
Привет и благодаря за споделеното и предложенията!!!
Д. Паламарчук много ми хареса в Плут.
Ще погледна  -
Улики из прошлого. Роман без последней страницы
и Улики из прошлого. Тайна картины Коровина.
След Шеф 5, нещо не мога да си намеря интересен сериал.
Сетих се, че не съм гледала
Русские горки
където играе и Колесников.

# 571
Последно гледах "Непридуманная жизнь", основно заради "нашия човек" - Стас Бондаренко (макар да не е във всяка серия) и Карина Андоленко, която също много харесвам("Отчим")Не мога да споделя еднозначно мнение, по-скоро ми беше муден.
Сега ми се гледа нещо коледно-новогодишно от типа на "Ирония судьбы", но не и като продължението му. Нещо, което да не е лигава история с предвидим край, а нещо красиво, уютно, трогателно, замислящо. Елки съм ги гледала всичките. Предложения?

# 572
Търсех един за възрастна двойка, дето се намериха преди празниците. Но никак не мога да сетя заглавие. Той не беше и нещо кой знае какво, но не знам защо ми се е запечатал в съзнанието.
Та попаднах на заглавия, предложения:

"Лучшие русские новогодние фильмы онлайн » Страница 2" https://ruskinonew.net/novogodnie-filmy/page/2/

# 573
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Това гледах наскоро:

https://www.youtube.com/watch?v=XKLlCioKuY4       -      Хозяйка детского дома (1983) 

https://www.youtube.com/watch?v=v_5vfTQWOb8    -        Доктор Счастье

https://www.youtube.com/watch?v=oQXBngLDJtg   -          Вернешься – поговорим!

# 574
Здравейте, отдавна не съм писала, а и не гледам много напоследък.
Друго ми е в главата.

И все пак, предстояща премиера:

Екранизация на романа на Вера Камши «Красное на красном» — първа книга от цикъла «Отблески Этерны».
Превеждам заглавията като «Червено върху червено» и «Отблясъците на Етерна».
Планирани са пет сезона по 8-10 серии всеки.

Не съм фен на фентъзито, но изглежда обещаващо.
В гл. роли Юрий Чурсин, Юлия Хлынина, Кирилл Зайцев (II), Андрей Смоляков, Леонид Бичевин, Сергей Гилёв, Юрий Беляев, Павел Крайнов, Владислав Резник, Александр Яцко, Вениамин Смехов, Екатерина Волкова.......... Simple Smile

Впечатляващо, нали?

Юрий Чурсин

Павел Крайнов

Кирилл Зайцев

Екатерина Волкова

режисьорът Евгений Невский

# 575
  • Най-красивата страна
Изгледах ,,Детдомовка,,2021г.,4 серии.
https://www.youtube.com/watch?v=JSuZGiZr__I
криминален,мелодрама.
Интересен сюжет ,добри актьори,много приятен.

Сега гледам ,,Заговор небес,,2021г,сериал.
https://www.youtube.com/watch?v=RUiWus49OL0
Изгледах първите три серии и съм много доволна.
Криминален,драма.Действието се развива бързо.
Добра игра.

# 576
Няколко празнични филма:

ЕЛХИЧКИ 2010
Скрит текст:
Малко момиче от една от най-отдалечените точки на Русия – Калининград, има желание, което е почти
невъзможно да се сбъдне, защото осъществяването му зависи от руския президент. Как може близките да ти помогнат, след като никой не познава никого от тези високопоставени кръгове? Но според една недоказана теория всички хора на Земята се познават, посредством своите приятели. Остава само тази теория да се провери.
ЕЛХИЧКИ 2 - 2011
Скрит текст:
Четири новели са обединени в тази новогодишна комедия. В първата Юлия получава писмо, в което
нейният любим й обещава, че ще я чака точно в полунощ на Червения площад, но както често се случва, точно в този ден му се налага да отлети далеч. Във втората новела ставаме свидетели на свадите между роднините на рускиня и казак, на които им предстои да сключат брак, въпреки възраженията на родителите си. В
третата новели малката Настя е убедена, че ако си пожелае баща за Нова година, то дядо Коледа ще го изпрати. В последната част таксиметровият шофьор прекарва част от новогодишната нощ в очакване на своята любима звезда – Вера Брежнева
ЕЛХИЧКИ 3 - 2013
Скрит текст:
В третата част на комедията отново се срещаме с познатите ни герои - Боря и Женя попадат в
лудница в навечерието на празника, а също и малката Настя, чиито родители
разделят влюбените й кучета. Скиорът и сноубордистът се забъркват в най-екстремната надпревара в живота им - с военния отдел, а любвеобвилността на професора от Екатерининбург Андрей не дава очакваните резултати. В навечерието на празника, бумерангът на доброто ще обедини старите ни и нови герои. Изминал
своя път, той заслужено се връща при този, който веднъж го е запратил - за едни
усмивки и прегръдки от любими хора и приятели, за други - празнично настроение
и приповдигнат градус, а за трети... телефон в пача!
ЕЛХИЧКИ 4: ЛАПИЧКИ, КОКАЛИ И РОКЕНДРОЛ 2015
Скрит текст:
Стопанката на кучешката
двойка Пират и Йоко, тийнейджърката Настя, заминава за празниците в Санкт
Петербург, като оставя любимците си в кучешки хотел. Йоко и Пират обаче
решават, че Настя ги е предала и бягат обратно в уютния си дом, където могат
най-накрая да се почувстват човешки. Двете кучета се отдават неуморно на
лудории и дори се излежават в леглото на стопаните си. Любовната им идилия нарушават
двама глуповати апаши, които Йоко и Пират посрещат както подобава...
ЕЛХИЧКИ 5 - 2016
Скрит текст:
Малко момиче от една от най-отдалечените точки на Русия – Калининград, има желание, което е почти
невъзможно да се сбъдне, защото осъществяването му зависи от руския президент. Как може близките да ти помогнат, след като никой не познава никого от тези високопоставени кръгове? Но според една недоказана теория всички хора на Земята се познават, посредством своите приятели. Остава само тази теория да се
провери.
СТРАНА НА ЧУДЕСАТА 2016
Скрит текст:
Вечерта преди Нова Година. Пет отделни сюжета: провинциален участник в популярна телевизионна игра печели голямата награда. Четирима непознати не могат да излетят за Москва, заради лошото време. Млада двойка решава да запознаят родителите си в ресторант. Милиционер опитва да вземе подкуп, за да плати предстоящото раждане на жена си. В покрайнините на село се приземява НЛО и местен жител опитва да им помогне, като същевременно опитва да спаси близките си от бъдещия всемирен потоп. След серия странни приключения, всичко свършва със започването на Нова Година.
СЪС СВАТОВЕТЕ И НА НОВА ГОДИНА 2011
Скрит текст:
Иван и Валя Будко решават да посрещнат Новата година скромно в родния Кучугур - без елха и празнична трапеза. Неочаквано за тях, пристигат сватовете им Олга и Юрий Ковальови заедно с внучката Женя. А прогнозата за времето в Кучугур е лоша - бури, виелици, сняг. Странно, как в това забравено от бога място, от небето падат звезди на... шоубизнеса - с автобуси, влакове и коли пристигат известни изпълнители: Филип Киркоров, Серегй Зверев, Вера Брежнева, Жана Фриске, Ани Лорак, Сосо Палиашвили, групите "Фабрика" и "Град 312", дори легендраният френски дует "Отаван". Хотелът е препълнен, на помощ идват гостоприемните сватове. Летаргията отстъпва на празничната суетня - покупки, подаръци, трапеза, украса и любими хитове в компанията на звездите - гости на "Сватове".

# 577
  • София
Остана ли някой, който не е гледал Елхичките Mr. Green
Аз съм на вълна Струны, много ми хареса.

# 578
Остана ли някой, който не е гледал Елхичките Mr. Green
Аз съм на вълна Струны, много ми хареса.

Ще те помоля да дадеш мнение. Аз го започнах, нещо преподавателската линия ми се стори доста слаба, но иначе интересен сериал. Мисля да го продължа.

Някой гледа ли Седьмая симфония?

# 579
  • София
Обожавам Елхичките. Винаги ми става едно Коледно като ги гледам и ме изпълват с надежда. Страхотен филм с всичките му части!

# 580
  • AMS

Е, дойде ред да гледам "Чернобыль".
Данила Козловский получaва за него приза
режисьор на годината на списание GQ

# 581
Видях, че е излязъл осми сезон на Мосгаз. Страхотен майор Черкасов. Сега ще дебна къде да го гледам.

# 582
  • София
Страхотен е филма за Чернобил. И 3-тр филма за Чернобил съм ги гледала с голям интерес. Има още един руски.

# 583
А този филм "Чернобыль" има ли го в Замунда? Аз съм гледал двата мини сериала: Chernobyl на HBO, и Мотыльки, който е украински, но е сниман 2013, преди да се изпокарат Украйна и РФ.
Скрит текст:

2019 бях в Припать и Чорнобиль (както всъщност пише на табелата на града, явно едното е украинският начин на изписване, другото е руският)
Скрит текст:
ходих 4-5 месеца след излъчването на американския сериал по НВО и беше пълно с кретени от САЩ, Западна Европа и всякакви малоумници, които не знаеха дори, че е имало друг строй. Просто отидоха да снимат "панелки в гората", много им беше забавно как между блоковете има високи дървета до последния етаж и всичко е обрасло. Изоставен град. Гидката като питаше Do you know who is Lenin? Мълчание, братче...  Тя се опита да им обясни защо не са сменени имената на улиците и че декомунизацията в Украйна след 1991 не е обхванала тази 30 километрова зона и там всичко е със старите имена, тия не знаят какво е "декомунизация".  Жената им обяснява как десетина дни в СССР се е пазила абсолютна тайна и чак на 7-8 май във вестник "Правда" е излязла малка статийка на вътрешна страница, че в Украинската ССР е станала маалка авария в АЕЦ, но няма никаква опасност за населението. И тия като почнаха oh come on... bullshits, рекох да не се намесвам, защото не ми се спори с тъпаци. Те не могат схванат защо СССР е криела от населението, струва им се абсолютно нелогично. А имаше хора, видимо родени преди 1980  и ако са се интересували, е можело да знаят, че е имало желязна завеса и друг строй на изток от нея.

# 584
  • София
Аз го гледах онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт