С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 119
  • 674
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Скрит текст:
Единственото, което виждам като възможности за подобряване в една връзка, са комуникацията между партньорите и кекса.
Всичко останало е If it's not broken, don't try to fix it.
Опитите за промяна на мъжа според женския вкус, особено ако той е с гадно отношение към нея (ревнивец, побойник, пиянде, кръшкач, пренебрегващ жената заради приятелите си и т.н.), са класика в жанра. И в 100% от случаите завършват с неуспех за жената.

# 181
Унгче, аз се изморих само докато го четях това развитие. Simple Smile
Ние с моя мъж сме мързеливи и такива поприща си търсим. Ами много сме си добре, нямаме оплаквания. Ни единият, ни другият иска нещо от другия. Освен базовото – любов, уважение, приемане/разбиране.

# 182
  • Пловдив
 Ако някой те е харесал такъв, какъвто си, е съвсем естествено да те е приел като човек и щом сте заедно, да не мрънка, че не си друг човек. Разбира се, че никой няма да се оплаква, ако връзката се развива в посока общуване, взаимност, ласки.
За парите важи правилото на Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече", но ако това ще е за сметка на разбирателството или прекомерни жертви при общуването и личното време - не, благодаря.

# 183
Базилче, само примери давах.
Аз отдавна го давам доста по-лежерно от към кариерното развитие..)
Даже им действам деструктивно на другарчета, щото все на работохолици попадах, дето не знаеха що е това почивка..)
Аз обичам да почивам - и на това ги научих. И за мен това също е развитие - да разбереш, че не бизнеса е най-важен на света..)

# 184
Да, не бизнеса, парите са важни. Но важни за поддържане на лежерен живот, а не за подхранване на кухи амбиции. Но пък са чудесна възглавничка за надграждане на ниво личност. Пак опираме до пирамидата на Маслоу – като е пълно коремчето, започваш да ползваш и ума си, и то за едни по-благородни цели. Ако ли пък не и кариери, пари, пълни кореми останат самоцел, то си е вече до личност. Толкоз му е тавана. Това е положението. Simple Smile

# 185
Така де, на мен пълния корем никак не ми е важен, гладувала съм за здраве и мога и с 1 ябълка да карам..)
Други неща са важни и там е ключът за хармонията..)

# 186
По начина по който се стече живота ми..
Мога да кажа..
Да,харесва ми амбицията в мъжа.Мъж,който няма това качество не би ме привлякъл.Но всичко си има граници.
Семейство с двама кариеристи ми се струва трудна работа ..ако тепърва ще създават и отглеждат деца.
Ние учихме ,а после и работата ни беше в една сфера,изискваща работа извън работно време.Честта беше негова..Аз търсих такава с нормално работно време.Той се развиваше,аз поддържах дом и гледах дете.
После се случи обратното..За кратко.
След това тръгна в друга посока да се развива и там вече нишката се прекъсна.Коментирали сме,обсъждали сме..Казах,че тази посока ще ни раздели,но...
В крайна сметка накрая се оказах скучна,а пламъка беше жена с кариера.

# 187
... В крайна сметка накрая се оказах скучна,а пламъка беше жена с кариера.
И точно това мислене е дразнещо. Когато жената е двигател - защо е двигател, нейната работа е да си гледа дома и семейството.
Обаче когато на мъжът му умръзне дом и семейство и почне да дири друго, изведнъж се оказва привлечен от кариеристки. Ама това обикновено след като вече някой му е народил дечица.

# 188
  • София
Омръзват си хората, не разбирате ли?
И най- голямата красавица и изумителна жена е писнала̀ на някого.
Ако не става - не става. Да насилваш и лепиш там, дето има 10 планини пролом е пагубно. Деца, общо минало, бизнеси и т. н са само оправдания от малодушие.

# 189
Двигател е любовта и отношенията.И да се върна пак там..пак щях да постъпя така.
От там нататък действаш според ситуацията и как усещаш за себе си.
Не съдя.Моментите са твърде хубави,болката после голяма,но..
Живота продължава,има други неща,които те радват и дават смисъл..За да гледаш назад с омраза  или съдене и съжаление.

В крайна сметка ..Извода е,че сме изградили връзка добра и получих откровеност.Тя ми даде избор.
И добри отношения след раздялата

# 190
  • София
Мъжете НЕ понасят жени, които превръщат връзките им в състезания. Relationship goes RelationSHIT. Един мъж НЕ се дразни от това, че жена му иска да се развива. Той СЕ дразни, когато това развитие започне да му се натяква. Никой НЕ ви е спрял да се развивате, ама се фукайте с това на работа, пред колегите, навън пред хората, НО НЕ И ВКЪЩИ ! Мъжът е партньор, НЕ СЪПЕРНИК!
Ами на мен ми се обяснява какви мъже имало (а ММ не е от тях) - които не знаели къде им стоят дрехите и бельото, жените им го давали...Един така казвал, че ако няма изгладена риза - щял да отиде гол на работа. Ами моля, да заминава
А също така се омаловажава моята работа, на което отговарям, че явно съм имала акъл да си намеря лека и доходна - второто е относително, но заплатите ни са с +- 100 лв.

# 191
  • Агент под прикритие
Това не разбрах в каква връзка е с цитатът.

# 192
  • София
Това не разбрах в каква връзка е с цитатът.
Ами давам пример, че в моя случай ММ се опитва да обяснява и на мен, и когато сме в компания как неговата работа е по-важна и значима.
Ето ти огледален пример и те уверявам, че не си измислям.

# 193
  • волно калдъръмче
Един така казвал, че ако няма изгладена риза - щял да отиде гол на работа.
Е, те тва искам да го видя Laughing

Масово бягат от битовизмите и често се мотивират по един и същи начин: ти знайш ли к`ви мъже има и к`ъв съм аз - златен Bowtie , на което обикновено им се отвръща с: да, за майка си.

# 194
  • Агент под прикритие
Това няма нищо общо с цитата, който беше относно натякването за развитие.

Общи условия

Активация на акаунт