С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 004
  • 674
  •   1
Отговори
# 330
  • град-държава

С какво съм отблъсквала мъжете в миналото - с външност примерно, мъжкарана съм, не нося грим и рокли, не обичам да се глася. С директност също, за някои мъже е непоносима и неженствена, отблъсква ги. Нямам предвид грубост и липса на такт, а че сякаш точно очакваха и изискваха някакви номерца и лигавене и търсеха подтекст там, където няма такъв.
Опираме отново до тип човек, с когото се срещаме. Всичко изброено се отнася и за мен. Е, да кажем като млада минавах и за хубавка, но не съм забелязала останалите неща да са отблъсквали някого.
Има хора, с които ти се получава и  такива, с които не ти се получава.
Някой искаш да го погълнеш още като го видиш, а друг е с мазна коса примерно.😄

# 331
  • Пловдив
Скрит текст:
Ами, нямам погрешности, Жребий, затова си живея чудесно. Сега какво да те правим теб като не те бива в отношенията с жените. И да ти ги кажат тук потребителките грешките си, теб какво те топли. Не ставаш по-обичлив, а все на такива лошавки попадаш.
От теб и себеподобните ти мъж да чака съвет... Добре ме разсмя. Smiley

# 332
Опираме отново до тип човек, с когото се срещаме. Всичко изброено се отнася и за мен. Е, да кажем като млада минавах и за хубавка, но не съм забелязала останалите неща да са отблъсквали някого.
Има хора, с които ти се получава и  такива, с които не ти се получава.
Някой искаш да го погълнеш още като го видиш, а друг е с мазна коса примерно.😄

Така си е, с някои се получава, с други никак.

То в края на краищата как да разбереш, с какво точно си отблъснала някой, само той си знае и рядко ще ти каже, особено ако е обидно. Просто се разминавате. Извадила съм си този извод от някои мъжки реакции и думи, примерно са ми казвали с неодобрение, че се държа като мъж в някои отношения. Има си и мъже, които силно държат на изявената женственост, жената да е изтупана от-до, поддържана, нежна, фризирана, и те да я водят гордо до себе си, ето с такива нямам допирни точки и няма смисъл да се мъчим.

# 333
О, стига с тези критерии наистина. Чии, на кого точно?
За себе си постоянно чувам или колко съм красива, или как приличам на жаба, например. За едни съм кльощава, за други - екстра. Важното е, че за ММ съм “най”.

# 334
На мен мъж ми е казвал, че съм толкова грозна, че се чудел защо въобще съществувам. Grinning Дотогава не ми беше хрумвало, че съм грозна, така че това беше една добра гледна точка. Joy Критерии-шмитерии.

# 335
Анонимен, дай да дефинираме какво означава "в лошо материално състояние", че понятието потенциално е много широко, нали се сещаш. За едни е с пороци, точещи кинтите - алкохол, цигари, хазарт, наркотици, заеми, кредити, лихви, бързи, бавни и т.н. За други, че не кара "премиум" 2020, а всичко друго може да му е ок.
Приятелката ти ме е отблъснала още без и да я познавам по това, което описа. Абсурд.
Това че не ми е във възрастовия таргет е друг въпрос.
Лично мъжко мнение, без значение какъв съм, или не съм.

christina80, моля, пак заповядай. Mr. Green
Това за форумите, споделих лично мнение. Как ли пък не ще вися в нета, вместо да правя секс, любов, да се разхождам на въздух, да хапвам и посещавам приятни места, градинки, раиграси, пейзажи, да си карам Алфата (следващата ще е още по-спортна и секси) с девойчето до мен, наслаждавайки се на природата. Вечерно време обичам - лека вечеря, секс и сговор, лятно време разходка. За какво ми е връзка, ако не обръщам внимание на любимия човек, както и обратно. Съответно през деня всеки си е по задачи, и всичко друго остава на заден план. Хобитата са си хобита. А ако вече се чудим какво да правим, да си влиза във форуми, щом толкова й е кеф, но време почти няма да има, защото все ще е ангажирана с нещо, както и аз. Това е нормалният живот, не в нета и телефона. Аз телефон не гледам. Само ако трябва нещо да напиша, говоря, прочета, или нещо по работа. Чак пък толкова да са ценни форумните мнения. За нещо специализирано, да, има такива източници, но повечето е бла-бла. Още веднъж, хората сме различни, както и умственият капацитет.

Oryon, нормално. И аз харесвам секси и приятни жени. Това "хваща око" и провокира внимание. Не говоря за фрапантност и чалгаджийски изпълнения. С мъжкарана освен добър ден, друго трудно да си кажа.
Факт е, и че някои жени се променят във връзка - разцъфват. Свидетел съм бил, красиво е.
Виж за директността съм "за", и аз съм така. Това качество го ценя, искреност също.
Подтекст, драми, игрички - не. А лигаването го оставям вече като се преминава постепенно към интимност. Там има вече не само лигаване, а реки се леят. Sweat Smile
На фона на описаното от теб съм срещал подобни жени. Искало им се е, ама на мен не ми се е искало.
С уважение и достойнство пожелавам успех в живота и всеки си хваща пътя. Simple Smile

P.S. Базила пак ще ме бъзне, че искам "трофей". Може би, и аз съм. InnocentYumBowtie

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 18:16 от FragranceFanatic

# 336
В любимата ми книга „Островът” на Робер Мерл имаше забавна сцена как корабокрушенците си разпределиха островитянките (коя на кого ще е съпруга, така де). Всеки си заявяваше избора, ако имаше и друг желаещ - чрез гласуване. Избраха ги по красота най-вече, имаше и желаещи островитянката да е „лейди” (капитана) или с добър произход (като дъщерята на вожда). Накрая съобщиха на дамите избора си. Резултатът беше, че едната се снабди с пушка, две избягаха, друга наби един мъж, някои разиграха номера да предизвикат ревност в отхвърлилия ги и... след известно време и някои преразпределения се оказа, че почти всяка е с мъжа, когото Тя е избрала. Не е съвсем по темата, но просто да подчертая, че процесът е двустранен, освен да има критерии, човекът от съответния пол (все едно мъжът или жената) също трябва да бъде избран.

# 337
  • Пловдив
Скрит текст:
В любимата ми книга „Островът” на Робер Мерл имаше забавна сцена как корабокрушенците си разпределиха островитянките (коя на кого ще е съпруга, така де). Всеки си заявяваше избора, ако имаше и друг желаещ - чрез гласуване. Избраха ги по красота най-вече, имаше и желаещи островитянката да е „лейди” (капитана) или с добър произход (като дъщерята на вожда). Накрая съобщиха на дамите избора си. Резултатът беше, че едната се снабди с пушка, две избягаха, друга наби един мъж, някои разиграха номера да предизвикат ревност в отхвърлилия ги и... след известно време и някои преразпределения се оказа, че почти всяка е с мъжа, когото Тя е избрала. Не е съвсем по темата, но просто да подчертая, че процесът е двустранен, освен да има критерии, човекът от съответния пол (все едно мъжът или жената) също трябва да бъде избран.
В може би 9 от 10 случая жената избира измежду няколко от вече избралите я мъже. Тези мъже са кандидати да я "клатят". Ако не беше тази причина - физическото и полово влечение, мъжете нямаше да искат да са със съответната жена. Оттам-насетне, когато жената избере един от вече избралите я и се получи двустранно избиране и свързване, следва развитие на отношенията и дали ще има положителен възход или стремглаво падение, зависи и от двамата; като не бива да забравяме, че ако мъжът се окаже гадняр, той е пряк избор на жената, която е имала последната дума да избере него пред другите набелязали я мъже.
 Затова и не е толкова важно, че почти всички жени избират втори, а доколко техният избор е воден от някаква логика, която да доведе до щастливо и дълготрайно продължение.

Една жена, колкото и да харесва даден мъж, ако той дори не ще да я вкара в кревата си, само ще си остане с напразните надежди. За последно тази сутрин си писах с една мацка във FB, която ми се оплакваше колко несправедлив бил животът, че имала несподелена любов към мъж, който бил нейният идеал, но той не я отразявал. Ами, мацка, махни грима си и от 10/10 (за колкото се мислиш) и 7/10 (колкото изглеждаш с тежък грим и лъскави парцалки) се превръщаш в 4/10 (и всъщност по-малко, след като написа изцепката, че мъжът трябвало да ти осигурява издръжка, глезотии, лъскави коли и пътешествия в чужбина, докато ти... красотееш до него с въпросния грим).

# 338
P.S. Базила пак ще ме бъзне, че искам "трофей". Може би, и аз съм. InnocentYumBowtie

Мъж-трофей ли си? Искаш да кажеш, че си известен актьор, писател, музикант, или пък търсен професионалист в някоя област, известен на световно ниво? Защото това са мъжете-трофеи.

# 339
  • Пловдив
Скрит текст:

Мъж-трофей ли си? Искаш да кажеш, че си известен актьор, писател, музикант, или пък търсен професионалист в някоя област, известен на световно ниво? Защото това са мъжете-трофеи.
Имам познат от казармата, който още тогава беше културист, после масажист за кратко и дълги години е охрана на дискотеки и барове. Та, никак не е известен, но заради гена и тренировките му е развил такова набъбнало тяло, че стотици жени са минали през кревата му, натискайки му се сами. Сигурно не е трофей, защото не я разбирам много-много тази дума, когато се отнася до мъжете, но определено съм виждал с очите си как някакви доста изпънати красавици идват сами при него да флиртуват, надявайки се да ги опъне здраво вечерта. Smiley Питайте кака ви Невена дали това не е привлекателно.

# 340
Жребчо, ти сега - кое е първо: яйцето или кокошката. За да се появи този интерес в мъжа, може би жената го е провокирала по дискретен или не толкова начин. Иначе съм съгласна, че ако тя тотално излиза от таргет групата му, няма да станат нещата.

# 341
Мисля, че мъжът-трофей трябва да е на високо обществено ниво по социалната стълбица. Само с външност и с привлекателност не става.

# 342
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребчо, ти сега - кое е първо: яйцето или кокошката. За да се появи този интерес в мъжа, може би жената го е провокирала по дискретен или не толкова начин. Иначе съм съгласна, че ако тя тотално излиза от таргет групата му, няма да станат нещата.
Повечето жени дори не подозират за съществуването на мъжа, когато той решава да ги ухажва. Достатъчно е просто да си върви на улицата и някой да набере смелост да я заговори.
 Има, разбира се, и изключения, когато някоя жена се е издокарала с ясното намерение да привлече внимание (дали върху случайни мъже или целенасочено към някого, на когото е метнала око), изразяващо се в ловуването на мъже, които после да я ловуват. Smiley

# 343
Муж, който не му е ясно, че жената го избира, а си мисли, че той я избира, е Дон Кихот. Лошо няма, щом му харесва да си пропилява живота в борба с вятърни мелници.

Фанатик, за какво да те бъзвам. Такъв ти е таргета, това предлагаш. За всяка Вселена си има планети.

# 344
... процесът е двустранен, освен да има критерии, човекът от съответния пол (все едно мъжът или жената) също трябва да бъде избран.
Разбира се. Simple Smile

Oryon
, недей така тесногръдо. За съвсем различни неща говорим с теб, различен е езикът и ценностната система. Много кратко ще го кажа - за мен думата "трофей" означава човек, който си струва, има качества - личностни, житейски, професионални, достоен човек. Като личностните са най-важни, защото другите се променят с годините. Това кой колко е "успял", ще успее ли и в какво, е преходно и несигурно. Около мен имам хора, дръпнали много сериозно с кариера/бизнес след 37-40, след повторна преквалификация, или започване на нов "проект", бизнес и т.н., но вече и с житейския опит и контакти. Респективно, такива мъже допреди 5-10 г. не са били поглеждани от "вървежни" мадами, а сега им е писнало, и искат нещо по-"обикновено", истинско и спокойно.
Бавно, но славно съм по подобен път, но съм по средата. Полезното ми е, че виждам от "двата свята", с кое кореспондирам, и с кое - не. По този начин това допринася изборът на хора около мен да е много по-точен, било жени, сред които да се "изберем" с някоя, било бизнес контакти.

Къде се заби в Холивуд, художници и музиканти, слез на земята.

Жреб, верни неща написа, а кака ни Невена ги разбира нещата, ше знаеш.

Така е, Базила. Hands Plus1

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 19:43 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт