Гоблин - нестандартна и вълнуваща фентъзи драма с корейски финес

• 31 445
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • вятърничава
Такару Сато ли трябва да е това, не прилича на себе си Thinking
Да.С тези изписани устенца,да му се прияде на човек сладолед.

# 571
Гледам Penthouse, с голям интерес го следя. Такъв психарски сериал не съм гледала до сега.

# 572
Александрина, ако не си гледала SKY Castle можеш и него да погледнеш.

# 573
Александрина, ако не си гледала SKY Castle можеш и него да погледнеш.
Благодаря за предложението. Ще го погледна Simple Smile

# 574
  • при най-добрият мъж...
Започнах Walk into your memory с любимият ми Zhao Zhiwei обаче ми стана толкова сладникаво след 10 изгледани епизода един след друг, че снощи си пуснах It's okay  to not be okay да ме върне малко в орбита Simple Smile

# 575
  • вятърничава
с любимият ми Zhao Zhiwei
Прозвуча ми като любимият ми Зайо Wink
Аз затова гледам по 2 сериала паралелно в последно време. Един ром ком и един исторически. Като ми досади Легендата за четирите бога на краля и туширам с 40 годишните ергени. Много са забавни, доста се смея с тях.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 16:06 от bb6

# 576
  • при най-добрият мъж...
За пореден път съм еуфорична след приключен хубав сериал. Лудичките бяха брилянтни. Чудесна актьорска игра на всички, но брата аутист беше просто истински.

# 577
  • България
А този Walk Into Your Memory (2019) изгледа ли го?
Започнах да гледам и съвременни китайски, но предпочитам да не са много дълги и да са с хубав финал.
И да няма много драми, че във фентъзитата има повече, отколкото може да понесе нежната ми душа.

# 578
МоарейнД, пробвай Before We Get Married.

# 579
  • България
Благодаря!

Веднага го добавям, между 10 и 20 епизода е идеално за мен.

# 580
  • при най-добрият мъж...
А този Walk Into Your Memory (2019) изгледа ли го?
Започнах да гледам и съвременни китайски, но предпочитам да не са много дълги и да са с хубав финал.
И да няма много драми, че във фентъзитата има повече, отколкото може да понесе нежната ми душа.

До половината съм. Бързо върви, мацката е много цветна.Драма има в миналото, но е поносима. И разбира се моя хубавец Zhao Zhiwei.
Before we get married и него съм го гледала. Ммммм, горещ сериал, а главния има усмивка, която разтапя ледници.

# 581
  • България
Благодаря, добавям го.
Before we get married и него съм го гледала. Ммммм, горещ сериал, а главния има усмивка, която разтапя ледници.
Вярно, заради тази усмивка изгледах 3 епизода снощи, а от "Крадец на реликви" само един.
   Препоръчвам съвременен с малко супер сили на главната. Fall in Love (2019) Хубав финал, хубави актьори, няма тежки драми.

# 582
  • при най-добрият мъж...
Единият от редичката ми е познат. Играеше гадния брат в Poisoned love, дано сега не е пак с кофти роля. Ще му хвърля едно око. А в Walking into your memory броманса е по-як от влюбените двойки. Голям смях са!

# 583
  • България
Сигурно имаш предвид Luo Zheng

Ролята му е хубава.

# 584
  • България
Изгледах го. И аз го препоръчвам.
Надявам се да не съм на мястото на главната, изборът не беше лесен.
Главният има страхотна усмивка:

Има и комични ситуации. Не съм падала така върху непознат, а и не искам Joy

Весели празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт