Азиатска козметика и грим 17

• 50 871
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
И при мен така,  вчера ги проверявах. Поръчките от мега дийл и скритата продажба ги шипнаха през 7-8 дена , а сега всички са забили там и не мърдат.

# 391
  • Sofia
И аз тъй. Точно си е язък за добрите оферти. Grinning

# 392
  • София
От Jolse с DHL отиват ли на едно нежелано място? Може и на лични да ми отговорите Simple Smile

# 393
  • Germany
Аз поръчах нещо малко от ибей да пробвам как са нещата. Пише ми доставка началото на септември. Уау, ще забравя дотогава какво даже съм поръчала.

# 394
От Jolse с DHL отиват ли на едно нежелано място? Може и на лични да ми отговорите Simple Smile
За съжаление е до късмет - доста хора си ги получават пратките за дни направо на адрес , други отиват на разни "лоши" места и понякога има и доста сериозни усложнения после с освобождаването.

# 395
  • София
Потвърждавам наблюдението на Виола. Аз понеже вече имам 4-5 поръчки с тях до Бг, наблюдението ми е, че леките и не обемисти пратки имат голям шанс да дойдат директно. Ако е малко по-тежка или пък по-едричка - голяма вероятност за "лошо място". Всъщност не е толкова проблемно освобождаването, ако имаш Еори и пълномощно при тях. Но става мнооого бавно и трябва да се иска допълнителен документ от J. (който те изпратиха супер бързо между другото). За мен си заслужава само при наистина спешна и незаменима нужда, на този етап Yesstyle до UK са по-добрата опция дори и при по-високи цени.

# 396
Моята корейски пратка от eBay я анулираха. Японската уж са я пратили. Не съм поръчвала от yesstyle, че на китайците не им вярвам особено много, но ако пристигат може и да се прежаля. Иначе всичко китайско от eBay и Ali засега лека-полека си пристига, а само последният месец съм пуснала над 20 поръчки. Не разбирам на корейците какъв им е проблемът.

# 397
Имам поръчка от ибей направена на 7-ми юни, неизпратена до днес. Попитах корейския продавач дали ще може да сменим адреса и да се изпрати до адрес в UK, той се съгласи  и доста се зарадва, че ще може да ми изпрати продуктите. Написах  му на съобщение адреса на Габко, пратката вече е изпратена с проследяващ номер и сега ще чакам, дано да пристигне бързо.

# 398
Сега проверих тракинга на поръчките от джолсе, статуса е променен на tranzit or destintion country.

# 399
necha, от кой търговец поръчваш ? Аз който и да проверя от стандартните или в момента на е на ибей, или не доставя, или е с някакъв огромен шипинг.

Dalindrah, за съжаление проблемът със стандартните доставки не е в корейците, а в нашите пощи. Все още има рестрикции за получаване на пратки и като цяло пощите не работят или го правят много затруднено- полетите са по- малко, с намален персонал са и тн. От Уесстайл доставят, защото са Хонг Конг и явно имат други канали. Сайтът е един от най- сигурните, официален представител или продавач са на марките, които предлагат. Коректни са с плащането и са единствените ( мисля), които възстановяват ДДС. Единствено малко им куца опаковането и понякога нещата идват с омачкани кутии, но не е драма.

# 400
Viola, за първи път правя поръчка от продавача, много отзивчив е. Имам много запаси, поне до 2022 г. ще изкарам, но не бях предвидила достатъчно пудри за тинейджърката. Взех от него 5 броя Innisfree No Sebum Mineral Powder - само такива имаше и за себе си  CNP Invisible Peeling Booster. Над 40 долара е безплатна стандартната доставка. В момента не е много зареден, но се надявам, че това е временно. Днес е изпратил пратката и вече се вижда информация за нея

2020-07-24 18:11
GIMPO, Posting/Collection, Posting office zip code : 10077, Transit or Destination country : UNITED KINGDOM

Ето и неговия магазин
https://www.ebay.com/str/jyoon-shop?_trksid=p2047675.l2563

# 401
  • Варна
Здравейте !
И моята поръчка до УК от JOlse стои на INTERNATIONAL POST OFFICE вече повече от 10 дена.
Аз с един по различен въпрос идвам. От  мартенската поръчка , която не се осъществи и аз имам едни върнати пари , които стоят в paypal , обаче сега като поръчах не си дръпнаха парите от пейпал, а пак от сметката ми. В пейпал върнатите са примерно 17,20 долара..., трябва да направя поръчка за по-ниска сума , за да дръпнат от там парите ли ?

А и още един повече по темата Grinning
Рутината ми е една и съща от зимата насам - двойно измиване, есенция, серум, околоочен , крем.  Обаче от няколко седмици имам черни точки около устата, както и доста подкожни пъпки ( папули) , които така и не избива нищо от тях и с времето минават. Кожата ми е смесена, сега лятото повечко мазничка в Т зона, а тези пъпки са основно около устата, брадата. Мислех да взема продукт с АНА, ВНА киселини ? Бихте ли дали съвет дали е подходящ такъв продукт , колко често сега лятото ?
Скрит текст:
мисля, че това състояние на кожата си го докарах от жегите и носенето на маски.. , порите се запушват и бам пъпки !

# 402
За черни точки се препоръчва BHA, ако не ме лъже паметта. Аз ползвам и лятото 1-2 седмично без проблем, но нанасям вечер, и през деня задължително съм със спф.

За пейпал, не съм имала такъв случай и не знам. Парите ти не стоят ли във виртуалния портфейл, тоест да трябва да избереш него вместо плащане с виртуална карта? Може би затова не ти ги е отчел сайтът.

# 403
  • Варна
Благодаря, Редиш Simple Smile
Хич не съм наясно с виртуален портфейл и тн, но следващия път ще огледам как става.

Още нещо ми изкочи снощи, като въпрос.
Другата седмица заминавам извън града и явно няма да дочакам олиото си, а моето е на финала си. Може ли да ми препоръчате как по друг начин да правя маслено измиване ? Нещо да си забъркам сама ? Някакво масло да си купя, защото не ми се дават 40-50 лв от БГ сайтове.., а моето новото ще дойде надявам се скоро !

# 404
necha,  благодаря Flowers Sunflower

Момичета, какво използвате в момента като измивен продукт
Гелът на Purito е хубав. В момента довършвам пяната на Hyggee и започвам тази на Real Barrier. Редувам с почистващото с чага на 107even, защото се оказа, че чага понякога ми предизвиква чувствителност. Харесвам още двата варианта на Soon jung и новата пяна на PKY. В най- скоро време ще пробвам round lab и sioris.

Miss_V,  аз плащам само с пейпал, но когато има рифънд сумата винаги ми се връща по карта. В пейпал активността имам отбелязан рефънд, но парите си ги виждам в он-лайн банкирането почти веднага.
Колкото до пъпките - всички сме така, заради маските е. Наблегни на по- добро почистване ( по-продължително маслено, ензимна пудра, глинена маска) и третирай зоната с продукти с центела.
Маслено почистване можеш да правиш с всяко базово масло, но е по- трудно премахването после, най-добре с влажна гореща кърпа. Някъде назад бях пускала едно видео, виж там кои масла са подходящи. Може и да си забъркаш домашно хидрофилно с полисорбат.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 11:35 от Viola Tarakanova

Общи условия

Активация на акаунт