Азиатска козметика и грим 17

• 50 859
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря, Редиш Simple Smile
Хич не съм наясно с виртуален портфейл и тн, но следващия път ще огледам как става.

Още нещо ми изкочи снощи, като въпрос.
Другата седмица заминавам извън града и явно няма да дочакам олиото си, а моето е на финала си. Може ли да ми препоръчате как по друг начин да правя маслено измиване ? Нещо да си забъркам сама ? Някакво масло да си купя, защото не ми се дават 40-50 лв от БГ сайтове.., а моето новото ще дойде надявам се скоро !

Бебешкото олио на ДМ, марката им е Baby Love - много добър състав от олиа и върши работа. И е евтино.

# 406
Благодаря, Редиш Simple Smile
Хич не съм наясно с виртуален портфейл и тн, но следващия път ще огледам как става.

Още нещо ми изкочи снощи, като въпрос.
Другата седмица заминавам извън града и явно няма да дочакам олиото си, а моето е на финала си. Може ли да ми препоръчате как по друг начин да правя маслено измиване ? Нещо да си забъркам сама ? Някакво масло да си купя, защото не ми се дават 40-50 лв от БГ сайтове.., а моето новото ще дойде надявам се скоро !

Miss V не знам дали марката ти е достъпна наблизо, но маслото с лайка на The Body Shop е чудно за цената си, аз си го поддържам, защото опаковката е много удобна за пътуване. Иначе за тяло се намират в аптеката. Eucerin имат едно тяхно от литър на доста прилична цена.

# 407
  • Germany
Аз използвам обикновено масло от жожоба понякога. Нямам проблем с отмиването. Не знам обаче върши ли работа за премахване на грим, тък като в последно време рядко слагам такъв.  Ползвам го за един хубав масаж на черните точици и после захарен скраб, много добре ми се получава 👍

# 408
  • Варна
Във Варна май не съм срещала продукти на The Body Shop . Ще видя да поръчам или ще им пиша къде ги продават във Варна.

PeaPink, аз не ползвам грим също и общо взето свалям само това, което мацотя кремчета и серуми Grinning

Sofi, ще погледна и в ДМ тяхното олио бебешко Wink
Благодаря Ви !

# 409
The body shop има на безмитния на Морска гара, но са доста ограничени откъм асортимент.

# 410
  • София
Виола, обещаната фотосесия Hug

Агент, EX версията на Moonshot наистина е по-голяма от старата, не са им съвместими пълнителите. Обаче не бих казала, че има каквото и да било предимство. Няма по-голямо покритие и на първо четене е доста изсушаваща. Пробвах ги само по веднъж върху различни основи и не съм сигурна за финишинга, но със сигурност няма по-добро покритие Hug

Скрит текст:

Dr. Jart + е един универсален цвят. Moonshot е цвят 301 (Honey). Sulwhasoo е 23 (Natural Beige). Jung Saem Mool и двата са цвят Medium.

В същия ред на ръката:

Виола, по-близък поглед специално на Sulwhasoo с двата JSM:

# 411
Felis, златна си!!!
Много благодаря, снимките са изключително полезни Flowers Hibiscus

# 412
Фелис, златна си! И пари ми спести Simple Smile

Да ви кажа аз как процедирам и заобикалям факта, че ми е недостатъчно покритието на Мууншота за мазна кожа (летния вариант) при моята смесена. Слагам си грижата, слънцезащитата и с този за мазна кожа минавам веднъж само Т-зоната. Вариантът за суха кожа ми е в същия 301 цвят и с него покривам страничните панели на лицето и леко покривам И Т-зоната. По-късно с Мууншотската пудричка (4 гр.), която ми стои в чантата матирам носа и ако се налага челото..Т.е. единият къшън аз ефективно го ползвам като матираща база!

А това е пудрата, намерих я на нашия Амазон:

https://www.amazon.com/gp/product/B083JS28BG/ref=ppx_yo_dt_b_asi … ie=UTF8&psc=1

# 413
Писах на джолсето за забавените поръчки, това е отговора им
 Hello,
Thank you for your cooperation.
And due to pandemic issue package may stuck in airport 1-4 weeks.

So those packages still in transit.
No worry about that.

Kind regards,

JOLSE Customer Supporter

Едната пратка е минава вече в графа  Ready for dispatch

# 414
Mega Deal в Джолсе:
https://m.jolse.com/product/list.html?cate_no=588

По повод забавянето, имам поръчка от преди 12 дни, която още не е шипната. Ако и след шипване стои още 4 седмици на летището, не знам...

# 415
  • София
Аз имам поръчка от 29.06. Вчера им писах защото не е шипната все още и ето какво ми отговориха
We apologize for the inconvenience.

We checked your order

Unfortunately,it seems that your parcel has been lost in Korea post after being handed over

Also, at this point this item is out of stock so if you are OK, we will issue a full refund for it via paypal or the store credit

Please let us know your preference on this matter
Rage

# 416
2 месеца чакане, пестиш 19 долара - някое кремче.
Но да права си не е приятно, но пък компенсират с цени на някои неща.
Нищо не си харесах от тази мега дийл, пък и ще изчакам все пак да дойдат до мен нещата от предишната.

# 417
  • софия
Много ме изкушава Missha, но не искам да повтарям мартенските истории....Ще ги търся или в yes iили в ebay, пък  даже и на друга цена да са.

# 418
Здравейте! Извинявам се предварително, че задавам въпроса си тук. Може да не е за тази тема, но не намерих друга подходяща. Някой ползвал ли е продуктите на BINGOSPA ?

# 419
Момичета, влизам да докладвам, че първата ми пратка, направена на 26.06.2020 излетя от Корея за Англия!
Скрит текст:
    [/list]
    Тези от 29.06. и 04.07. са още на летището в Сеул, но имам надежда, че нещата, т.е. пратките ни, макар със забавяне се движат в правилната посока.

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 19:59 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт