Азиатска козметика и грим 17

• 50 877
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
Момичета , позвали ли сте това олио,чудя се между него и класическото?
https://www.escentual.com/skincare/face/cleansers/dhc011/

# 376
mira_varna, аз съм ползвала само есенцията с 8 семена. Хареса ми много, с богат и хубав състав е, но за млада кожа като моята определено я намирам за безсмислен продукт.
Майка ми, която обаче е 50+, направо я обоготвори. Така че определено си е продукт за по-зряла кожа. Освен това е доста гъста и за някои типове кожи може да дойде тежка. Определям я като подходяща за нормална/суха кожа и евентуално като самостоятелен продукт за по-мазни кожи.

rgold, в момента съм с COSRX AC Collection Calming Foam Cleanser и съм много доволна от него. Писала съм подробно за него в темата, имах големи опасения заради високото пх, но си паснахме.

# 377
Благодаря за споделеното, по принцип съм доволна от Cosrx като марка. Гледам, че имат и почистващ гел със салицилова киселина с доста добри отзиви,ще видя какво ще избера.

# 378
Ако някой случайно не е видял, а е почитател - комплектът на BLITHE  за 30 USD.

https://jolse.com/product/blithe-stay-rejuvenated-kit/23403/?cat … p;display_group=1

Може ли да споделите повече информация и впечатления за него.

С търсачката може да се намерят, имат доста хубави отзиви и двете неща. Аз не можах да се разбера с тях /50+,  по-скоро суха кожа/, не ми попиват добре.

# 379
И мойте поръчки вече шипнати, обаче сега като си ги разгледах малко съм се позабравила с продукти с хиалуронова киселина -2 тонера, 1 лосион, което си пак първа стъпка и една 1 ампула, ще си имам за доста време напред.
Винаги имам по няколко отворени неща, кожата ми има свойството да преминава много бързо от нормалност към сухота.
В момента ползвам тази от време на време, при редовна употреба ми засушава кожата, в оббщи линия я мъча да я приключа евентуално.
https://www.ecosmeticworld.com/products/isntree-morning-milk-bubble-foam

Тази, харесвам я, добре почиства без да засушава и придава някаква озареност на кожата, направо ти идва да не слагаш нищо отгоре.
http://jolse.com/product/klavuu-pure-pearlsation-revitalizing-fa … play_group=1#none

От тази също съм доволна, въобще от цялата серия съм с много добри впечатления, неутрална, щадяща, а сега гледам и е на много добра цена.
http://jolse.com/product/innisfree-blueberry-rebalancing-55-clea … p;display_group=1

Тази също харесвам
http://jolse.com/product/iunik-centella-bubble-cleansing-foam-15 … p;display_group=1

За blithe не ме спечели тази серия.

# 380
Здравейте, момичета! Не съм писала отдавна, но за сметка на това си ви чета и си правя бележки наум за всичко което казвате. Relaxed

Аз още не съм се престрашила да дам $19 за доставката на DHL, но в момента в който пак стане безплатна за пратки над еди-си-колко пари, ще си направя една едра поръчка. Просто като знам, че задължително ще отиде на митница и ще ми сложат едни 20% ДДС отгоре на тези $19 и се превръщам в стисната скръндза Disappointed

Иначе успешно си доизхабявам продуктите, които имам складирани от зимата. Ще сложа коментарите под скрит текст, че стана много дълго и не искам да задръствам страницата Wink

Скрит текст:
Не че за някой ще е изненада, но NEOGEN Real Fresh Cleansing Stick Green Tea 80g е доста добра втора стъпка в измиването. Моята склонна към зачервяване кожа като цяло реагира супер на продукти със зелен чай. Много нежна сапунеста консистенция, никакво стягане след измиване. Аз мислех, че частиците зелен чай в него ще имат ексфолиращо действие и съм много щастлива да открия, че това изобщо не е така. В момента го продават за 40лв. в един от българските сайтове за корейства козметика и се замислих дали да не поръчам още една бройка от там, да си имам запас, че моя е вече наполовина.

Също така, още не съм стигнала половината на MISSHA Super Off Cleansing Oil Dust Off 305ml, а почнах опаковката на 1ви Април. Реших да разнообразя от Banila Co. и съм доволна. Почиства както трябва, не остава мазно по кожата, има силна билкова миризма но вече не я усещам. Спомням си само че в началото ми правеше силно впечатление.

Имах едно $5 тестерче за Son&Park Beauty Water 60ml и страшно много ми хареса за дневна есенция за лятото. Страшно лека, буквално като вода, но се чувствам много свежо след като я използвам. Бих си поръчала голяма бутилка, когато свърша другите натрупани есенции.

На една промоция грабнах LABIOTTE UV Veil Moisture Sun Essence SPF50+ PA+++ 50ml + 20ml SET и определено препоръчвам тази слънцезащита. Много лека, попива веднага, не остава бяло. Напомня ми на гел кремче. Чувствам си кожата супер хидратирана след ползване, което в тези жеги си е хубаво чувство. Хареса ми че получавам общо 70мл. продукт за цената. Тия 50мл. винаги ми се виждат страшно малко предвид честотата на ползване на тези продукти.

Последно, което ще спомена защото не мисля че друг е говорил за тях са PETITFEE Azulene Ultra Soothing Pads 70ea. Памучени тънки тампони удавени в продукт. Използвам един тапмон за лице, шия, деколте, и даже избърсвам остатъка в лактите и коленете, защото все още има течност в тампона. Към опаковката има и малка пластмасова пинсета, което срещам за първи път, и много й се радвам, признавам си Smile Ползвам ги само вечер вместо тонер и преди есенция (която даже не знам дали е нужна и някой дни я прескачам, ако почувствам че няма нужда). Успокоява, но кожата ми не е била особено обезпокоена последно време. Най-вече чувствам хидратация.

# 381
Chris_ поръчвай до английски превозвач ,в момента е 2,5дол. доставката с тракинг до там .

# 382
  • софия
Бих препоръчала GGBG като транспортна фирма. Свестни са, доставят и до адрес в София.
И да попитам за смесена  кожа, склонна към зачервяване кое почистващ олио препоръчате? DHC какво е (освен, че е японско:blush:=)

# 383
  • Бургас
boril29, забранени са ти личните съобщения и не можах да ти отговоря.

# 384
Момичета, искам само да кажа, че който е пропуснал да се сдобие с кушъна на JSM много пропуска! Вече 10тина дни го разнасям и съм много впечатлена. Супер леко, но достатъчно трайно покритие. Много икономичен (като за кушън) Прекрасен финиш. Чакам с нетърпение и star- a, въпреки че май хич не е като за суха кожа, но просто трябва да се пробва Joy

# 385
От Джолсе пристигат ли ми поръчките? Вчера поръчах от един от малкото корейски продавачи в eBay с безплатна доставка и ми писа, че не можело да изпрати пратката и имало рестрикции. Това до Франция. Поръчах и от японски продавач, все слънцезащита, с него нямаше проблеми.

# 386
От Джолсе пристигат ли ми поръчките? Вчера поръчах от един от малкото корейски продавачи в eBay с безплатна доставка и ми писа, че не можело да изпрати пратката и имало рестрикции. Това до Франция. Поръчах и от японски продавач, все слънцезащита, с него нямаше проблеми.
С DHL директно до България пристигат, да. С корейските пощи и тракинг номер до превозвач в Англия - за съжаление още не знаем. Аз имам пратка от 26.06., изпратена е от Jolse на 10.07. и си стои на летището в Корея и може би няма и да излети никога. В най-лошия случай след 2 месеца я връщат на продавача, а той след още около месец ни връща парите. Имах същите случки с поръчки около 8-ми март, моето усещане е, че нещата в момента се развиват по идентичен начин.
Което не ме спира да поръчвам от Jolse де 😁 Просто се примиряваме с 2-та варианта - или бавно и славно поръчките ще пристигнат, или парите за тях са похарчени, т. е. "вече ги няма в картата, но някой ден ще си ги поискам и получа обратно" ако поръчката не се достави. С проследяващия номер е много лесно да се докаже, че не е излетяла от Корея и връщат парите сравнително бързо.
Игра на руска рулетка е малко, но ние обичаме тази игра в повечето случаи, и цените на промоциите в корейските сайтове... 😉

# 387
Да, аз бях поръчала доста неща февруари и за всички ми върнаха парите, в последствие някои от тях се появиха всъщност юни месец. Но сега ми се искаше да си получа слънцезащитата. Ще видим японската дали ще дойде до 2-3 седмици, техните пощи по принцип са доста ефикасни. Ако е така ще ми се наложи в близките месеци да пазарувам само от тях.

# 388
Всичките ми поръчки от Jolse до Англия, които шипнаха, са забили на стъпка international post и не мърдат. Дано да не се получи като с поръчките от март. В краен случай ще възстановят парите, но си е загуба на продукти с добри оферти. Както се затегнаха нещата с ДЧЛ вече и варианта за една голяма поръчка до БГ не е опция. Много обичам jolse, но докато не получа поне поръчките от юни, спирам дори да влизам в сайта, за да не се изкушавам Grin

Слава на корейските богове, поне Yesstyle пътуват без проблем и достатъчно бързо

# 389
  • софия
Изстрадахме ги тези мартенски поръчки:confused:
Ebay също се бавят...

Общи условия

Активация на акаунт