Азиатска козметика и грим 17

• 50 834
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
Михаела Борисова 673879, започни от почистане с олио и пяна, за да почистваш добре грима и слънцезащита с физични филтри, например с каламин или друга форма на цинков оксид, която ще ти елиминира в някаква степен омазняването, но засушаването ще продължи. Без слънцезащита, петната от акнето ще ти се фиксират.
Харесай си неща и дай ще ги коментираме.

П.с. И втората пратка от джолсе ми е в офиса на доставчика успешно, чакам още 2

# 466
Моите 3 са на някакво тяхно летище... Една излетя на 1.08 и от тогава никаква вест.....
Аз спирам да отварям jolse Rolling Eyes

# 467
  • София
Моите две от скритата разпродажба от 17 юли са на летището и не мърдат от там. Докато не тръгнат и пристигнат, не поръчвам нищо.

# 468
  • софия
И моите са там! Аз пак се подлъгах с едни missha, но и аз се зарича да  не отварям jolse!Ниските им (понякога) цени са за сметка на мотлявите доставки!

# 469
Какъв е смисълът от новите продукти ако не можем да ги имаме?

# 470
  • софия
Didi_bidi, споделя се всичко, което е актуално в момента! Можеш да четеш назад в темите, има, достатъчно ревюта!

# 471
  • Варна
Изчела съм ги старите, просто следя темите и като видя нови отговори си мисля, че ще видя нещо за козметика, а то само постове кой къде му е пратката.

Някой ползвал ли е слънцезащитата на D'alba? Пробвах тестерче и ми се стори приятна (с комбинирана кожа склонна към комедони съм), но ми се ще да чуя отзиви за по-дългосрочна употреба от друг с подобна кожа да каже запушва ли порите. Имам две отворени слънцезащити, обаче и двете усещам че ми запушват (Purito comfy water sun block и Purito unscented). Отчаяно търся нещо без Butylene Glycol или поне да е на задни позиции. Има ли такова чудо?

Едит: roseroseshop са наживо в момента в инстаграм и представят нови продукти, ако на някого му е интересно Simple Smile

# 472
Само да отбележа, че моите са до Германия, защото май само те са тръгнали като Ви чета.

# 473
Моята първата е от юнския МД и е вече в Англия. Втората (ден по-късно) още пътува.
Зари, защо до Германия? Там ДДС лимитът не беше ли по-нисък?

# 474
Моята първата е от юнския МД и е вече в Англия. Втората (ден по-късно) още пътува.
Зари, защо до Германия? Там ДДС лимитът не беше ли по-нисък?

Суеверие, до там на пратките, които съм имала им спори и по-бързо и не съм имала проблеми.

# 475
иии.... clearance sale в Jolse GrinGrinGrinSmiling Imp

Първата ми пратка от юни е вече в Англия... или поне така мисля по странната тракинг инфо. До края на деня ще се разбере. Още 2 са почти там.

Ясно беше, че ще е бавно и трудно с пощите , но за мен спестени 19долара за доставка и евентуално хиляди нерви с ДЧЛ и БГ митници не е за подценяване. А и не е като да имаме голям избор- уесстайл и jolse. От стайлкореан все още пращат само с DHL до UK (над 120долара е безплатна доставката), но честно казано не ми се рискува с тамошните митници
Из нета циркулират някакви слухове, че от сега всички пратки с козметика ще подлежат на контрол от РЗИ и ще се изискват оценки на продуктите и тн.

Слънцезащитата на D'alba е с алкохол на много предни позиция

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 11:58 от Viola Tarakanova

# 476
Това поръчах аз, цените са добри:

Иначе едната ми пратка уж е излетяла на 01/08, а зс другата днес получих имейл, че я пращат с Fedex. Дано нямам проблеми. Ако всичко е ок, другата седмица трябва и двете да са пристигнали при превозвача в София. Ох, голямо чакане.

# 477
Юпиии Simple Smile Проверих номера в сайта на роял мейл

Става въпрос за пратка от края на юни  (мисля от мегадийл или hidden, забравих вече)
Поръчана например 28/30.06
Шипната на 13.07
Заседнала на INTERNATIONAL POST OFFICE  13.07-31.07
Ready for dispatch 31.07
Литнала е на 1.08
Днес вече ми дава, че е в Англия

# 478
Изчела съм ги старите, просто следя темите и като видя нови отговори си мисля, че ще видя нещо за козметика, а то само постове кой къде му е пратката.

Някой ползвал ли е слънцезащитата на D'alba? Пробвах тестерче и ми се стори приятна (с комбинирана кожа склонна към комедони съм), но ми се ще да чуя отзиви за по-дългосрочна употреба от друг с подобна кожа да каже запушва ли порите. Имам две отворени слънцезащити, обаче и двете усещам че ми запушват (Purito comfy water sun block и Purito unscented). Отчаяно търся нещо без Butylene Glycol или поне да е на задни позиции. Има ли такова чудо?

Едит: roseroseshop са наживо в момента в инстаграм и представят нови продукти, ако на някого му е интересно Simple Smile
Пробвала ли си тази, има я съставката, но е накрая. Аз съм много доволна, матира добре, разбира се с грим идеално, попива изцяло.https://www.yesstyle.com/en/etude-house-sunprise-airy-finish-spf … 8?cpid=1039258907
Аз не се спогодих с Пурито-мазнее ми, не стои добре под грим. Ще я използвам за плаж.

# 479
  • София
Извинявайте за тъпия въпрос, но YesStyle не доставят ли до UK?

Общи условия

Активация на акаунт