Азиатска козметика и грим 17

• 50 826
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
tsvete1, до UK и после с превозвач

# 511
И при мен слънцезащитата е най-използваният и любим продукт КК.
Klairs използвам сега. Слагам щедро количество по лице, шия, деколте и за мазни кожи може да дойде в повечко. Не знам колко са ефективни като цяло слънцезащитите. От м.март съм вкъщи на полумрак през 90% от времето. Две седмици бях на море, но толкова маниакално се пазя и мажа. При подновяването й вклювах и Ларош. Когато ми се налага да излизам по обяд слагам шапка с козирка и използвам положението и си вървя с маска из квартала Simple Smile
Когато се гримирах ежедневно, слънцезащита на Missha ALL AROUND SAFE BLOCK SOFT FINISH SUN MILK ми беше идеална - лек, кадифен мат. Заради кофти отзиви за състава спрях да поръчвам.
Олиата/балмовете за сваляне на грим също са ми любими Simple Smile Използвала съм все препоръчани тук в темата Simple Smile
По-хигиенични и предпочитани са тези с помпичка Simple Smile

# 512
  • Бургас
На мен най-незаменим ми е почистващия балм на Ароматика и слънцезащитните им кремове.
Гледам, че запасите ми от есенции намаляват, да препоръчате някоя хидратираща и против бръчки с изчистен състав, моля.

# 513
Някой ползвал ли е този серум, трябват ми отзиви и препоръки

# 514
  • Germany
И аз не мога да реша кой ми е най-любимият продукт, толкова неща ми харесват. Като се замислих един продукт съм поръчвала най-много пъти, цели три. Това е миста на Д’Алба - d'Alba First Spray Mist Serum. Нищо специално не е, но обичам да го ползвам, под грим, над грим. Сега в момента го нямам и ми липсва. Ще се поправя задължително.
Поръчката ми от ибей пристигна доста бързичко. Заредих си разни измивни неща и сигурно съм от последните в темата, които ще пробват Banila Co (класическото розово).

# 515
  • Варна
Някой ползвал ли е този серум, трябват ми отзиви и препоръки
Аз бих си купила този: https://douglas.bg/the-ordinary-buffet-copper-peptides-050564 но е доста силен и бих го ползвала върху тоник(поне в началото де), ако нямаш корейски в https://kocos.bg/ има 20% отстъпка на всички продукти на Бентон, но пиши първо на страницата им във facebook, от там ще те насочат кой е най-подходящ за теб според типа и нуждите на кожата ти и проблемите, които искаш да решиш.

# 516
И аз не мога да реша кой ми е най-любимият продукт, толкова неща ми харесват. Като се замислих един продукт съм поръчвала най-много пъти, цели три. Това е миста на Д’Алба - d'Alba First Spray Mist Serum. Нищо специално не е, но обичам да го ползвам, под грим, над грим. Сега в момента го нямам и ми липсва. Ще се поправя задължително.
Поръчката ми от ибей пристигна доста бързичко. Заредих си разни измивни неща и сигурно съм от последните в темата, които ще пробват Banila Co (класическото розово).
Здравейте, може ли да напишете продавача от който поръчахте?
В момента съм с banila Co но синият вариант и ми харесва повече от Ароматика.

# 517
  • в голямото село
Здравейте, може ли да напишете продавача от който поръчахте?
В момента съм с banila Co но синият вариант и ми харесва повече от Ароматика.
Присъединявам се към питането на rgold за продавачи в ибей. Преди извънредното положение поръчвах само оттам, но сега магазините или ги няма или доставката е около 20 долара. А в бг сайтовете като видях какви цени са сложили....
Та момичетата, които продължавате да пазарувате от ибей, моля споделете от кои продавачи поръчвате, че се плаша как намаляват запасите.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 13:14 от vivinka

# 518
Aleks93, но второ място в състава е алкохол и не бих препоръчала. Като цяло на it' s skin не са хубави продуктите- спорен състав, малко активи. Ако търсенето е за добър пептиден серум назад в темите сме обсъждали страшно много (medi- peel, ampleN, някоя марка имаше и syn ake серия)

# 519
  • Варна
Малко тъп въпрос, ама пептидите от каква възраст са подходящи за ползване ? Ясно, че всяк кожа е различна , но все пак да питам.

Иии моята поръчка oт Josle пътува с превозвача към БГ. От датата на поръчване до датата на пристигане в БГ точно месец и половина ... 

# 520
  • софия
Аз ползвам серията на secret kay sin ake и съм доволна. Имам я от дълго време-тоник, лосион, ампули, крем. Даже повторих ампулата и крема. Бързо попиват, много добре хидратират,  даже като че ли по изсветлява тена.
Комбинирам ги с матриксил аргирелин серум.

# 521
Рядко повтарям продукти, защото все има нещо ново, екзотично и по-джиджано на хоризонта да се пробва, но за начинаещ бих препоръчала да опита продуктите на MISSHA - няма нещо, което да ме е разочаровало и имат много прилични цени във различните категории - от BB Кремове и къшъни, през олиа, тонери, есенции, слънцезащите им са хубави(въпреки неидеалният състав на последните си вършат работата докато са изключителни приятни за носене под грим)
https://www.misshaus.com/default/missha-best-sellers.html

Pyunkang Yul също.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 16:14 от Agent Provocateur

# 522
  • софия
Абсолютно съгласна за Missha!!! По този повод един въпрос: имам  geum sil rejuvenating ess. Понеже тя е леко кремообразна, дали е проблем да се слага преди серум, който е по-течен? Мисля, че не, но нарушаваме правилото от течно към гъсто:blush:
Май Agent имаше този продукт?

# 523
  • Germany
Продавачът от който поръчвах е ideaseller_kr https://www.ebay.de/sch/ideaseller_kr/m.html?_nkw=&_armrs=1& … ;_ipg=&_from= .  Доставката ми беше 2.38 евро (до Германия). Има си и тракинг номер. Над 40 евро мисля, че има и безплатна доставка пак с тракинг.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 16:23 от PeaPink

# 524
Aleks93, но второ място в състава е алкохол и не бих препоръчала. Като цяло на it' s skin не са хубави продуктите- спорен състав, малко активи. Ако търсенето е за добър пептиден серум назад в темите сме обсъждали страшно много (medi- peel, ampleN, някоя марка имаше и syn ake серия)
Да, но аз търся нещо от български сайт и в един съмнителен такъв видях, че Мизон имат или подготвят такава серия, защото видях крем с отрова от змия, но ще почакам. Виждам, че в kocos.bg са добвали нови продукти на марката, но нямам много време да чакам и май ще послушам Бистра и ще се разходя до Дъглас. Безобразно ниски цени на серуми The Ordinary a повечето са без гадни съставки като алкохол, силикон, глутен и най-вече без гадните минерални масла.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт