Азиатска козметика и грим 17

• 50 830
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
С всяка слънцезащита може да изгориш.
По старите теми често се пускаха картинки какво количество от крема трябва да се нанася, също и че трябва да се подновява от време на време слънцезащитата.

Viola, ти си фен на medipeel, изглежда ще чакаме отзив от теб. Пипнали са го много на външен вид.
Това е повече от ясно. Коментиращите не бяха хора, които сега чуват за Спф и как се ползва. В тая група спф е религия. Обяснено беше, че нанасят стабилно и подновяват на плажа на час или след влизане във водата, т.к не е водоустойчив. И на тестовете с инфрачервена лампа момичето здраво се беше омазало. Както и да е, аз казвам да си имате едно на ум, вече всеки сам решава. Вече с comfy water sun block е съвсем друга ситуацията. И лично съм го тествала десетки пъти на плажа. Аз по принцип без спф  само да помириша слънце и веднага съм почерняла, така че определено си върши работата отлично. Ама запушвааааа Sad

# 496
Да ви кажа аз  на какво метнах:blush: Не че познавам бранда, ама ми кажи "серамиди" и се хвърлям:blush:
И е количество..Blush
Скрит текст:
Дано да  се спогодим
Ще чакам отзиви .
А от кои серуми и кремове със серамиди си доволна ?
Гледам ,че и AMPLE:N имат такава слънцезащита
 https://jolse.com/product/amplen-ceramide-shot-barrier-sun-care- … p;display_group=1

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 11:26 от iliana__

# 497
На  realbarrier  слънцезащита е със серамиди, незнам дали още е активна скритата разпродажба беше на много добра цена.

# 498
  • София
Случайно някой да знае за активни кодове в yesstyle в момента за 15% (+2%)? Всичко което намирам е за 10% (+2%).

# 499
  • Варна
Случайно някой да знае за активни кодове в yesstyle в момента за 15% (+2%)? Всичко което намирам е за 10% (+2%).
Пробвай с jem10, но не обещавам.

# 500
Cookiez, за съжаление в момента има само 10% кодове. Активни са всички стандартни блогърски плюс мисля в сайта има код summer-нещо си.

Интересно,че последната ми поръчка е шипната не с холандски пощи, а с английските (тракинга завършва на GB). Дано да няма проблеми, защото след трудностите с jolse ако ми спрат и това кранче ще изпадна в козметична депресия...

Поръчахме с приятелка от jolse с dhl,
Скрит текст:
уж на нея цялостна грижа и аз едно- две серумчета ииии отиде на "онова" място. 7 дена вече мъки, някакви изисквания за конфърмейшъни от сайта, декларации, глупости.... Било лесно и бързо с куриер ама друг път Rage

Редактирам се, за да се похваля с тази красота, която получих днес: новия околоочен крем на PKY Heart Eyes Съставът е добър, марката е ясна, нямам търпение да пробвам Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 00:28 от Viola Tarakanova

# 501
Cookiez, за съжаление в момента има само 10% кодове. Активни са всички стандартни блогърски плюс мисля в сайта има код summer-нещо си.

Интересно,че последната ми поръчка е шипната не с холандски пощи, а с английските (тракинга завършва на GB). Дано да няма проблеми, защото след трудностите с jolse ако ми спрат и това кранче ще изпадна в козметична депресия...

Поръчахме с приятелка от jolse с dhl,
Скрит текст:
уж на нея цялостна грижа и аз едно- две серумчета ииии отиде на "онова" място. 7 дена вече мъки, някакви изисквания за конфърмейшъни от сайта, декларации, глупости.... Било лесно и бързо с куриер ама друг път Rage

Редактирам се, за да се похваля с тази красота, която получих днес: новият околоочен крем на PKY Heart Eyes Съставът е добър, марката е ясна, нямам търпение да пробвам Simple Smile

Истинско произведение на изкуството 😍
На есен  мисля да започна с ретинол. Имате ли идеи за корейски продукти?

# 502
  • Бургас
Виола, много неприятно, при мен нещата минаха лесно с ДЧЛ и бързо, но за съжаление в моето обкръжение никой не ползва КК и цената на доставката ми идва скъпа. Сега мисля да им пиша да ми изпратят отложените продукти от началото на пандемията със стандартна доставка до Англия и се надявам да подминат тамошната митница. Някой имал ли е спряна поръчка от Джолсе на митницата в Англия?

# 503
Здравейте, нова съм в темата, но не и в темата с КК. Искам да ви попитам кой е най-любимият ви продук ( и защо), понеже съм напълнила кошница в yesstyle с всичко, което ми трябва, но не ми достига за безплатна. Струва ми се интересен начин да намеря нещо, което не бих потърсила попринцип. Simple Smile

# 504
Viola, чакам с нетърпение отзив за крема, отдавна го заглеждам.

Rgold,  isa knox  имат 2 ретинолови серии, назад по темите съм писала подробно за продуктите.

# 505
  • софия
Йен, засега не са  ми спрели нищо на митница до Англия. Нито от J., нито от ebay, нито от YS.
Да не чуе дявол, пупу.. Confused

# 506
Йен, явно доста пратки минават лесно, на снаха ми от Китай за 2-3 дни я освободиха, но сега са се заяли и само изискват някакви допълнителни документи. Дано само не ни искат и някакви оценки от РЗИ...
До момента нищо не ми спирали в UK, но винаги внимавам за обема и теглото. От yesstyle всичко идва без проблем. От Jolse тепърва ще видим как се развиват нещата в дългосрочен план. За сега пристигат първите пратки, поръчвани още юни. Моята вчера вече е маркирано като delivered при превозвача в тракинга ( поръчана 27.6-доставена 7.8  ).  ,така че имайте готовност за към 1.5- 2 месеца доставка със стандъртните пощи.
Още като пуснаха първите поръчки им писах за една нешипната от март по време на затварянето на границите и ми отговориха, че обработват по ред, но са затрупани и да имам търпение. Със станд.доставка е до Англия

rgold, Cosrx са пуснали ретинолов серум.

Antoaneta.Damyanova, добре дошла Simple Smile Любими продукти и марки много, но може би продукта, без който не оставам е есенс тонера на Pyunkang Yul.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 13:33 от Viola Tarakanova

# 507
Аз се затруднявам да отговоря на въпроса да любим продукт, толкова много неща харесвам.

# 508
КК, без която не мога, са слънцезащитите им. За всичко друго да кажем, че мога да му намеря някакъв западен заместител, но съм се убедила и продължавам да се убеждавам, че по-добри от азиатските слънцезащитите няма.

# 509
Здравейте! Как поръчвате през yesstyle?

Общи условия

Активация на акаунт