Азиатска козметика и грим 17

• 50 831
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
Извинявайте за тъпия въпрос, но YesStyle не доставят ли до UK?

Доставят.

# 481
  • София
Да, ама някой спи още и не е видял. Мерси, Vapor

# 482
  • софия
Доставят, разбира се. Над  50$даже брзплатно.

# 483
  • Варна
Изчела съм ги старите, просто следя темите и като видя нови отговори си мисля, че ще видя нещо за козметика, а то само постове кой къде му е пратката.

Някой ползвал ли е слънцезащитата на D'alba? Пробвах тестерче и ми се стори приятна (с комбинирана кожа склонна към комедони съм), но ми се ще да чуя отзиви за по-дългосрочна употреба от друг с подобна кожа да каже запушва ли порите. Имам две отворени слънцезащити, обаче и двете усещам че ми запушват (Purito comfy water sun block и Purito unscented). Отчаяно търся нещо без Butylene Glycol или поне да е на задни позиции. Има ли такова чудо?

Едит: roseroseshop са наживо в момента в инстаграм и представят нови продукти, ако на някого му е интересно Simple Smile
Пробвала ли си тази, има я съставката, но е накрая. Аз съм много доволна, матира добре, разбира се с грим идеално, попива изцяло.https://www.yesstyle.com/en/etude-house-sunprise-airy-finish-spf … 8?cpid=1039258907
Аз не се спогодих с Пурито-мазнее ми, не стои добре под грим. Ще я използвам за плаж.
Нее, нищо не съм ползвала на Etude house, с изключение на едно ББ от което ми излизаха пъпки. Ще я погледна, благодаря! Purito-то добре ми седи на мен, ама да... Запушва. А unscented - a даже го спрягат и че не предпазва добре 🤔 мисля че приключих с тях нацяло.

# 484
  • София
Мнение за тази https://www.yesstyle.com/en/make-p-rem-uv-defense-me-blue-ray-su … ml/pid.1069723729 имате ли? Блазни ме голямата опаковка. Физични филтри. Белее по ревюта като я гледам, но на мен това не ми пречи.

# 485
Изчела съм ги старите, просто следя темите и като видя нови отговори си мисля, че ще видя нещо за козметика, а то само постове кой къде му е пратката.

Някой ползвал ли е слънцезащитата на D'alba? Пробвах тестерче и ми се стори приятна (с комбинирана кожа склонна към комедони съм), но ми се ще да чуя отзиви за по-дългосрочна употреба от друг с подобна кожа да каже запушва ли порите. Имам две отворени слънцезащити, обаче и двете усещам че ми запушват (Purito comfy water sun block и Purito unscented). Отчаяно търся нещо без Butylene Glycol или поне да е на задни позиции. Има ли такова чудо?

Едит: roseroseshop са наживо в момента в инстаграм и представят нови продукти, ако на някого му е интересно Simple Smile
Пробвала ли си тази, има я съставката, но е накрая. Аз съм много доволна, матира добре, разбира се с грим идеално, попива изцяло.https://www.yesstyle.com/en/etude-house-sunprise-airy-finish-spf … 8?cpid=1039258907
Аз не се спогодих с Пурито-мазнее ми, не стои добре под грим. Ще я използвам за плаж.
Нее, нищо не съм ползвала на Etude house, с изключение на едно ББ от което ми излизаха пъпки. Ще я погледна, благодаря! Purito-то добре ми седи на мен, ама да... Запушва. А unscented - a даже го спрягат и че не предпазва добре 🤔 мисля че приключих с тях нацяло.

Тъкмо днес си купих Purito unscented и много се надявах да предпазва добре на морето... Имам пигментно петно на челото от 2 г...

# 486
Обикновената версия на Purito Unscented ми е любима слънцезащита на мен. Нямам идея колко добре или зле ме предпазва, но нямам оплаквания от новопоявили се петна и бенки, заради нея. 👍

# 487
Обикновената версия на Purito Unscented ми е любима слънцезащита на мен. Нямам идея колко добре или зле ме предпазва, но нямам оплаквания от новопоявили се петна и бенки, заради нея. 👍
По принцип това е слънцезащитата с най добри отзиви, които съм чела. Трябваше ми спешно, затова си я купих от България, иначе много си обичам тази на Klairs 😁

# 488
Някой да има впечатления от тази красота, някой блогър да е коментирал? Току-що ми попадна, не знам нов ли, дори състава не съм му проверявала (би трябвало да е пептидни капсули в хиалуронов гел), но ме влече неудържимо

# 489
  • Варна
И все пак внимавай с нея ако си предразположена. Ежедневно чета постове и коментари твърдящи, че слагат стабилни количества от него, а пигментните им петна са се влошили. Дори някои твърдят че са изгорели с него. Определено не бих го ползвала на плажа. За ежедневен в офиса, далеч от слънце, предполагам че става. Имаше и едно видео с тестване с инфрачервена лампа и резултатите не бяха никак добри. Много бях разочарована, защото тъкмо мислех, че най-накрая съм открила моят Спф.

# 490
С всяка слънцезащита може да изгориш.
По старите теми често се пускаха картинки какво количество от крема трябва да се нанася, също и че трябва да се подновява от време на време слънцезащитата.

Viola, ти си фен на medipeel, изглежда ще чакаме отзив от теб. Пипнали са го много на външен вид.

# 491
Здравейте! Някой от тук купувал ли е нещо на KRAVE Beauty?

# 492
  • София
Не ми белее на мен - тази година го отворих за морето, за да редувам с един на Thank you farmer (http://jolse.com/product/thank-you-farmer-safe-sun-fluid-age-0880-100ml/19797/), понеже виж той, наистина остава много дразнещо бяло.
Попива си добре, и нямам никакви ядове. Миналата година го бях сварила на $19 в yesstyle, но и на по-висока цена пак бих го взела (до към $30 ако го видя).

Мнение за тази https://www.yesstyle.com/en/make-p-rem-uv-defense-me-blue-ray-su … ml/pid.1069723729 имате ли? Блазни ме голямата опаковка. Физични филтри. Белее по ревюта като я гледам, но на мен това не ми пречи.

# 493
  • София
Кукиз, мерси. Отстрелях го за 30чка от йесс. С отстъпката даже и по-евтино ми се върза. Сега чакам. Дано дочакам безпроблемно.

# 494
  • софия
Да ви кажа аз  на какво метнах:blush: Не че познавам бранда, ама ми кажи "серамиди" и се хвърлям:blush:
И е количество..Blush
Дано да  се спогодим

Общи условия

Активация на акаунт