Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 28 229
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Айре 😍💋,
Благодаря ти за всичко споделено, джанъм! 🌺
Много ми харесаха цитираните реплики от сериала, особено последната. Винаги съм казвала, че за всичко си има причина, независимо дали е добро или лошо. Не се знае “лошият” ни късмет от каква лошотия ни е отървал.😊
Ооо, благодаря за информацията относно Екин. 🌺 Пак исторически сериал и пак ще се казва Ахмед - интересно! Ще видим какво ще представлява.
Изгледах аз ПнВм с Ханде и Керем. Ох, много ми хареса. Точно каквото исках, нещо разтоварващо и забавно. Има доста клишета, но не им обръщам внимание, кефят ме на макс главните герои и приятелките на Еда. Фифи прилича външно на Мерал. 😀
Искам да видя как Еда ще промени “робота” Серкан. Интересен ще да е, само на каква интересна сцена свърши, хаха. Дано има хубав рейтинг и да си го гледам. 🙏

Пепи 😍,
На теб също ти благодаря за интересните коментари. 🌺
А аз да попитам за какво се организирате с Криси, че нещо съм пропуснала май. 🤔

Приятно гледане, момичета! 😍

# 706
  • AMS

Привет, дружки!!! Благодаря за интересните постове!!!
Попаднах на клипче за ЗП, та извадих гифчета.
На същото мнение съм, че нито Бехлюл, нито Секиз са отрицателни образи.
А в напълно отрицателен образ, като този на ДжансИз,
или плазмодий като Гюней, изобщо не го виждам Къванч.
Къванч има вече амплоа, достатъчно се знае за живота му.
Сценарии се пишат за него, а той ще се явява на кастиг за отрицателен герой.
Ама как ще изиграе сега напълно отрицателна роля,
когато в реала го виждат как спасява костенурки,
или се грижи за животни, за природата, за децата и говори по такива глобални теми.
Такава гадна роля може би ще има, като гост актьор, но не и като главна роля.
Не ми се отваряше думата за Вели, но Онур съм го гледала в 4 такива роли и ми омръзна.
Излишно беше влизането му в Кузгун, след Сбъсък, ама той си знае.
Сега се сетих за медальоните с дата 03.02.2008, които имаха и Вели и Кадир.
Какво  ли стана с тях и дали това не беше по Ирония на съдбата,
подсказка кой е организирал тер. акта.

Приятна вечер.

# 707
Привет отново! Hug
Много хубави постове прочетох, благодаря ви! Kiss
Орси Hug Hands Plus1
Алинка Heart Eyes за мен също Бехлюл е далеч не отрицателен образ, но доста противоречив. Възприех този образ като на едно непораснало момче, което не вярваше в любовта, преди да я срещне. И въпреки, че беше съблазнител и страхлив егоист, неуверен в себе си, който не умееше да поема отговорност за действията си, в същото време беше добър и много обичаше единственото семейство, което е имал. Той в никакъв случай не беше ангел, но в него беше невъзможно да не се влюбиш. И мисля, че това е точно, защото го играеше Киво. Ако беше друг актьор едва ли толкова щях да му съчувствам честно казано Grinning
Много съм съгласна с казаното от теб за Вели
Цитат
И този гняв, който изпитва към Кадир, притъпява собственото му чувство за вина, вменявайки такава на Кадир, дава му фалшиво чувство за невинност.
Може би си права и за това, че той беше толкова самоуверен в себе си, че не допускаше някога да се провали и да загуби семейството си. И все пак си мисля, че ако предварително знаеше какъв е залога, едва ли би рискувал, не знам ... А както каза и Айрето Heart Eyes нито Кадир , нито полицията биха го спасили от мафията, дори и да се беше отказал. Пак щяха да ги избият, та и него включително.
Айре Heart Eyes
Цитат
e ще гледам много ясно, ама няма да се кефя на героя Neutral Face предполагам....
Сигурно и аз, но ми се иска Киво да изиграе всичко, защото съм убедена, че ще се справи не по-зле от Буура.
За всичко споделено Hands Plus1 Уникално режисьорско решение е и за мен тази сцена Heart

Ире Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Особено много ми хареса това
Цитат
Милостта на Кадир е неговата сила! За мен няма две мнения по този въпрос.
Кадир е доброта, светлина и справедливост.
Да, чакат ни много динамични и трудни серии, нямам търпение !
На мен пък нито една от комбинациите не ми хареса Smile
Laughing точно това искам да проверя, ама едва ли ще стане
Цитат
А аз май не искам да гледам Къванч в отрицателна роля, някак си не мога да си го представя. Но съм сигурна, че и да изиграе такава роля, аз пак ще симпатизирам на героя му, няма как иначе. Grinning
Пепи Heart Eyes прекрасно е споделеното от теб и напълно подкрепям написаното Hands Plus1 Особено това
Цитат
снимките от тази сцена, които си качила....само не мога да разбера, как ги пуска тези сълзици този човек  и направо те пробожда в сърцето. Както Къванч плаче и както целува, никой друг не е в състояние така да ми въздейства . ЗП наистина изпрати Къванч и Берен в друга орбита, но пък и двамата се оказаха напълно достойни да бъдат там. Защото те не само се възползваха от славата,която ги настигна/ макар че Къванч го настигна преди това/но след ЗП и двамата изиграха коренно различни характери ,на Кузей и Фатмагюл, което само затвърди факта, че става въпрос за огромни таланти, а не за късмет да играят в сериал с интересен сценарии.
Споделяла съм много пъти, че единствено Къванч може да ме накара да плача с него, много истински го прави. И дори като плаче е красив, не си криви физиономията , както правят други, а го прави много естествено.
Аз Елчин си я харесах още в КСШ и много се радвах, когато се оказа, че именно тя ще му е партньорка. Хареса ми страхотно играта и още в 1 серия. Единственото, което не ми достигна в играта и е това, което споменах. Не знам, някак сякаш влагаше повече страст в сцените с Вели, когато показваше омраза и ярост. Не, че не ми харесаха сцените с Кадир, напротив, много ги обикнах двамата, но можеше и да е една идея по-добре.  
За Вели Hands Plus1 Има една много хубава притча за двата вълка в душата на човека - така е, зависи кой вълк ще избереш да нахраниш.
Диве Kissing Heart и ти си права. Хората едва ли ще възприемат такъв образ, изигран от Къванч. Благодаря за красавеца Бехлюл Kiss Е, те медальоните изиграха своята роля вече, целта беше Кадир да се сети кой стои зад отвличането на Айлин.
Приятно гледане! Hug

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 21:04 от queen_fenka

# 708
  • София
В повече, ми дойде психарията на Вели. То, бива да си психопат... ама  този няма спирачки.

# 709
и на мен ми е много тягостна серията......Neutral Face

имате лайкове за постовете ви, които прочетох с удоволствие!! Hug

лека. Nature First Quarter Moon With Face

# 710
  • София
А,началникът само си мери пулса, след всеки разговор с Кадир🤣🤣🤣

# 711
Маркита, и на мен, скъпа, ми дойде в повече. Нямам възможност за бързо включване на писането, щях да пиша като Маркита само едно изречение и аз.  Когато стреляха по прозорците на къщата с близките на Вели - ми това продължи 5 минути, та се прехвърлиха и от другата страна... Е, какво художествено майсторство има в това!? Или на средностатистическия анадолец му трябва повече време и по-силна степен, за да вдене колко е лошо това!? Там махнах екрана първия път и втори път, когато се биеха на улицата, а вътре Вели изнудваше и манипулираше. Все си мисля, че не съм такъв ангел и  бих стреляла по него. Единственото, което може да ме спре е съобразяването, че с това действие по-скоро ще навредя на детето и на себе си.

Мускулатурата на Керем е в най-добрият вид, който може да бъде за мъж. Без излишна анатомична атлетика и без грам мазнина, коато да я скрива.

Когато бях писала и сравнявала двете момичета - на Аслъ и на Зейнап, пред очите ми бяха сцените на Айлин с Вели. Особено от тази вечер. Характер е това момиче! И действена.

Не знам коя оригинална е тази серия, но щом си спомням много сцени от нея, явно съм я гледала в оригинал.
      Особено ясно си спомням това сядане на четиримата около масата и стратегията, която описваше Кадир. Много ми хареса. Какво да пиша за играта на актьорите!?  Класна!

Пепи, става въпрос за евнтуална среща на по кафе или бира, или кой каквото си иска. Предлагайте!

Отивам да гледам Черната любов и ви пожелавам лека нощ!

# 712
Абсолютно! Не му е лесно на Хайдар с такъв непокорен служител...

Мда, много тежка серия за гледане, много! Нещо не схващам цялостната концепция за отмъщението на Вели...дори и да унищожи Кадир напълно, дори да го срине със земята, в края на деня отново ще е съвсем сам...А агресията му дори няма да е била насочена в правилната посока...Единствено си го обяснявам с тягостната необходимост да направи нещо, нещо да зависи от него в тази трагична,неконтролируема ситуация, въпреки че случилото се със семейството му съвсем не е инцидент и далеч надхвърля пределите на случайността...

Гнусно ми е цялото му поведение, дори епизодичните му проблясъци на желанието да бъде обичан не могат да ме трогнат. Само защото една емоционална амеба е усетила чувство и то чувство, породено от егоистичната му жал към самия себе си, не мога да го съжаля и аз.

Позитивната нотка дойде от срещата на четворката на надеждата - Кадир, Зейнеб, Керем и Джемре седнаха на една маса! Глътка свеж въздух за очите на зрителя! Разменени погледи на вяра, доверие, подкрепа, все неща от които всеки един от четиримата има нужда.
Прекрасни моменти на пробуждане на Джемре, които ще отключат неподозираните и съпротивителни сили!

Грам емпатия не предизвиква в мен горкичката Мерал! Тя, страдалката, израснала в беден квартал и жадуваща за охолен живот, вярна привърженичка на мотото "Целта оправдава средствата"! Е, да, да,  ама не! Всички са родени за принцеси, но това не означава, че подлостта, изневерите, лъжите и себепродажността на всички нива са безобидни и позволени...Класата на Джемре, застанала до Мерал, изобщо не идва от скъпите дрехи и бодигарда, който я пазел навсякъде. Но така е по-лесно да се разсъждава, защото парцалки и джунджурии все някак могат да се "изкарат", къде с измама, къде с к...валък, къде с престъпление. Обаче с достойнство и човечност трябва да се родиш, което вече прави надпреварата невъзможна....

Лека!

# 713
А на мен днес най-много ми харесаха думите на Зейнеп "единствения начин да се промениш е чрез любов ".
🤗

# 714
Добро утро! Hug

Маркито Hug така е, пълен психопат е този, щом след сцената, когато той лежеше на пода и сигурно щеше да умре, знам ли какво му е , а малката Айлин - тази чиста душичка го спаси, след това отиде и отне баща и без да му мигне окото, нямам намерение да го съжалявам изобщо Rage Какъвто и да е Галип, той е баща на това дете. А и след всичко, което причини на Зейнеп  да се надява тя да го обикне ... боже, колко болен мозък може да си ? Да не говорим пък, че го има и Кадир. Но, и да го нямаше, коя ли жена би обикнала такова чудовище ? Само едно дете може да го направи. И отново ми е странно как стана това, но нейсе. Ясно е, какво искаше да покаже сценариста,  Пепи Heart Eyes го е споделила в това изречение - "единствения начин да се промениш е чрез любов ".
Поли Kissing Heart много ми хареса споделеното от теб! Hands Plus1
И това - четворката на надеждата - Разменени погледи на вяра, доверие, подкрепа, все неща от които всеки един от четиримата има нужда.

Айре Heart Eyes да, тягостна беше серията, ама имаше много хубави сцени с нашите душички Heart

Превода не ми харесва, но си обещах да не обръщам внимание Smile И все пак има голяма разлика между  "Някой, който е бил смисълът на живота ви, ще ви промени ли, ако го срещнете отново " и " Някой , който си обичал в миналото си " " Този, който с добрината и милосърдието си ще ви помогне да излекувате всичките си рани " и " Някой, който те кара да се чувстваш добре със своята нежност, с доброто си отношение дали може да ви промени ?"
Орси Hug серията завърши с началото на 7 серия. Ти май спомена, че си я гледала, затова са ти познати някои сцени. За форумна среща съм винаги готова Smile
Хубав ден! Hug

# 715
..

Добро утро, сладуркиии!

Колко хубаво сте писали! И точно.

Поли:

"Гнусно ми е цялото му поведение, дори епизодичните му проблясъци на желанието да бъде обичан не могат да ме трогнат. Само защото една емоционална амеба е усетила чувство и то чувство, породено от егоистичната му жал към самия себе си, не мога да го съжаля и аз.

Позитивната нотка дойде от срещата на четворката на надеждата - Кадир, Зейнеб, Керем и Джемре седнаха на една маса! Глътка свеж въздух за очите на зрителя! Разменени погледи на вяра, доверие, подкрепа, все неща от които всеки един от четиримата има нужда.
Прекрасни моменти на пробуждане на Джемре, които ще отключат неподозираните и съпротивителни сили!"

За  "емоционалната амеба"  Hands Plus1 Права си. Относно хубавите, положителните емоции. Но относно разрушителните не. Защото злобата и омразата, лошотията садизмът, дори, са също емоции. А тях Вели ги има в предостатъчна степен. За сметка на другите.

Така ми хареса наименованието на четиримата на масата - четворката на надеждата! Точно така си е!

Фен, всеки има право да си помечтае. Вели също иска да има любов! Той беше привлечен от Зейнеп заради нейното безстращно поведение. Оцени я правилно. А другото, как може да допусне, че тя  би могла да го обикне...
Това го обяснявам с неговото чувство на превъзходство, едва ли не. Той е с нереално самочувствие. Без самокритичност. А такива не се подават на по-нататъшно развитие. Единствено би могла да им помогне любовта. Но до кога и до колко!?

Харесах те Пепи: "А на мен днес най-много ми харесаха думите на Зейнеп "единствения начин да се промениш е чрез любов ".

Хубав ден!

# 716
Привет!!! Hug

Момичета, много хубави коментари!! Flowers Tulip
аз ще прескоча тая серия....важното е, че тепърва идват хубави, интересни моменти и любов най-вече. Heart
Поли Hug за сравнението м/у Мерал и Джемре! Hands Plus1
Фенче Kissing Heart мерси, че си посочила разликата в сценариите, наистина не са в полза на бтв Head Band

да!! : ))
и постоянно хапчетата са му под ръка Laughing

Ире Kissing Heart
Скрит текст:
и на мен ми е интересно как ще се развие историята във Вратата/така го наричат сериала:))/ иначе рейтинга им е добър.

Диве Hug, споделям твоето мнение за отрицателна роля и Къванч!

......................
Гледам за новини.........
това, което ме зарадва е, че започват снимките на 3 сезон на Атийе Hands Plus1
/и те са Нетфликс + ОГМ/

забелязали са, че Башак е още с гипс....дано бързо й минава!!! Hands Pray

хубав ден!!!

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 14:28 от Airra

# 717
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, мили момичета!

Благодаря за споделеното, с удоволствие ви прочетох! Flowers Hibiscus

Поли, чудесен пост!
Пепи, съгласна съм напълно!
Орси, точно така и аз усетих визираните от теб сцени.
Не смятам, че е угаждане на нечий вкус, за мен, както съм споделяла, режисьорът не беше на очакваното ниво на моменти. Знаем на какво е способен и не мисля, че даде максимума от себе си.

Фенче, Heart Eyes и аз съм на същото мнение за Галип.
Взаимоотношенията с майката на детето му и абдикирането от отговорност не променят факта, че е баща на това дете.

За превода- има разлика в посочените цитати, но при превода на художествен текст, авторът има право да предава нюанси. Руският превод, върху който работихте вие, не знаем доколко е бил буквален.
Аз бях търсила консултация например за парите. Тогава рускините превеждаха фалшиви пари, съответно това се преведе и на бг. език. Точният превод беше- белязани пари. Даже го писах в темата. Не е особено важна фактология по отношение на сюжета, но е пример за точността. Снощи и в тв превод казаха белязани пари.

За мен изразът любовта на Вели е оксиморон.
Не може толкова пропаднало същество да знае що е то любов.
Чистата по детски загриженост на Айлин му показа какво е някой да го е грижа за теб.
На първо гледане ми се стори напълно неприемливо поведението на детето. Снощи обаче обърнах внимание на една нейна реплика. Когато се разтревожи за Вели, тя каза, когато куклите ми боледуват, аз се грижа за тях, а не, когато аз боледувам, мама се грижи по този начин за мен. Тя прави препратка с измисления детски свят, в който притежава качества да лекува болните си кукли. Защо да няма място и за Вели в този свят?! Бездушни, зависими от нея и гледащи я с обожание са нейните кукли, също като Вели.
Неговата връзка с действителността не е по- различна.
В неговия свят под земята, докато се е търкалял в поредния пристъп на болестта, пълзящ до таблетките си, едва ли е допускал, в тези мигове друго човешко същество може да е там, с него, съчувстващо му, държащо ръката му, милващо главата му. И това се случва. Реално. Защо да не започне да вярва, че чудесата са възможни.
Нито се е влюбил в Зейнеп, нито има представа какво е любовта.
Дързостта ѝ да се изправи с оръжие срещу него, да дръпне спусъка, предизвика адреналин, който едва ли скоро е изпитвал.
Според мен му харесаха самите емоции, които тя предизвиква у него, които той реши да наименува любов.

Любовта пък, която несъмнено е едно от най-позитивните, красиви и добри неща, които могат да се случат на всеки от нас, сякаш не ни променя, а просто... придава други краски на околния свят, създава, макар и понякога неистински, вълшебен свят за двама, в който всичко е идеално.
Част от живота на човек преминава в търсене на някого, когото да обича. Често обичащият вярва, че неговата любов стига и за двама. Липсата на взаимност не винаги се оказва пречка да гради мечти и вярва в илюзии. Колкото повече надува розовия балон, толкова по-голям става той и толкова по-трудно излизането от него.

Айре, Heart Eyes благодаря за споделеното!

Хубав ден и от мен!

# 718
  • София
Здравей те и от мен! Е, много изнервяща и тягостна  беше снощи серията. Този Вели, голям звяр. Разбрах защо е набрал толкова на Кадир. Обвинява го за смъртта на семейството му. Аз, понеже изпуснах малко от началото, дадоха ли как Кадир взима пакетите с наркотиците?Като,премахнем психарията с Вели, епизода беше хубав. Не мога за отрека и впечатляващата игра на Вели. Раздаде се на макс, във всяка една сцена. Страшен  беше когато се кефеше, че Зейнеб се е прицелила в Галип. Лицето му издаваше задоволство от пъкленият му план. Сцената беше уникална- хем те отвръщава,хем не можеш да отвърнеш поглед. Е, беше много е добър и като видя и мъртвото си семейство. Абе, снощи убеждаващо пресъздаде много и различни емоции. Много силна игра.
Хареса ми и края на епизода, на масата. За мен посланието беше, че  Кадир и Зейнеб са вече семейство, и всички техни приятели са добре  дошли в дома им,и на масата им. Кадир си върна Зейно сега е ред на  Айлин. Кадир разбра още, че Джемре и Карим са им най-близки,  и с тях започна да увеличава семейството. Дано, им се получат нещата и на четиримата.

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 12:52 от Markito

# 719
Здравейте в сряда! Heart Eyes

Айре, Фенче, Диве, Поли, Пепи, Криси, Марки,
благодаря ви за интересните постове! Relaxed Flowers Hibiscus
Съгласна съм с всичко, което сте споделили.

В доста постове срещнах думата "тягостна" и аз ще я повторя, защото тя най- добре описва видяното снощи - тягостен епизод!
И аз ще се въздържа от коментар. Честно казано, не искам да се връщам към психичните проблеми на Вели и ко всичката болка, която  причини на тези хора.
Сцената с щита от живите хора беше едновременно ужасяваща и впечатляваща. Впечатляваща, защото беше снимана много добре и несъмнено породи желания ефект от режисьора - ужасът, поне при мен.
На мен още са ми странни отношенията между Айлин и Вели. Обяснявам си ги с това, че детското сърце е голямо и необятно и както видяхме, в него има място за всички.
Единствената сцена, която снощи ми хареса, е тази ,която най- много е харесала и на Вас, разбира се, а именно сплотената четворка на масата в дома на Кадир. Така искам да ги виждам, заедно и сплотени, борейки се да подредят така разбъркания им живот.
Никой от тях не е предполагал, че животът ще им поднесе тези събития, но колкото и лошо да са нагазили в калта, поне се намериха. Heart
Има светлина в тунела.
Любовта, доверието и уважението ще ги спасят! Sparkling Heart

Айре Heart Eyes Kissing Heart ,
Вчера пак забравих да кажа, че си отбелязала важен детайл -  наистина Кадир и Зейнеп не се гледаха в очите, когато споделяха чувствата си. Отново чудесно хрумване на режисьора.
Дано бързо да й минава на Башак, ужасно е да не се чувстваш добре.
А аз не мога да спра да мисля за героите от Вратата, доста се зарибих.. Grinning

Фенче Heart Eyes Kissing Heart ,
Цитат
Laughing точно това искам да проверя, ама едва ли ще стане
Не се знае, може и пък да се случи. Аз малко не си го представям това, но наистина нищо не се знае.

Днес докато си разглеждах фейсбука, срещнах една много хубава мисъл, а именно:
Цитат
Ако имаш сивота в сърцето , ще е трудно да я извадиш и от очите си. Прочисти се, светът е пълен с цветове.
Да, светът е пълен с цветове. Нашият сериал съдържа всеки един цвят от палитрата на живота.

Щастлив ден!

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 15:40 от Irinak

Общи условия

Активация на акаунт