/, след това на пикник пак само двамата- палихме огън и си пекахме пържолки и кебапчета, пийнахме си биричка... Припомнихме си времето когато бяхме само двамата и ергенувахме. Тати иска да ме води на дискотека, а ма аз с това безсъние му казах, че няма да стане. Предпочитам да се наспя, че нямам спомен от кога не съм спала 8 часа
. И така хубаво ни беше, въпреки, че децата ни липсваха, а ма от време на време човек трябва и да разпуска, че те наште баби работни и през седмицата няма кой едно рамо да удари!Попова не се притеснявай дори и да спреш да кърмиш. Аз съм от тези дето смятам, че е най-важно и ти и бебето да се чувствате добре, а не на всяка цена да се кърми. Ако можеш да кърмиш ОК, но ако не за това са измислени АМ. Големия ми син не е кърмен изобщо, защото е недоносен и беше в кувьоз 30 дена. За него казваха, че е особено важно да е на кърма. Но на мен от тревоги и притеснения ми се дръпна кърмата. Сега той е едно напълно здраво дете и се развива нормално. Не е боледувал повече от др. деца, въпреки, че е недоносен, даже напротив.
Сега също кърмих само 20 дена и то непълноценно, защото дохранвах, но Тошко се чувства добре, спокоен е, наддава нормално и даже имам чувството, че от както сме само на АМ няма колики и запек.
Пожелавам ти успех каквото и да решиш и да не се чувстваш виновна ако спреш да кърмиш.
И ние си припомняме периода на безгрижния живот, когато бяхме само двамата.
Може да не пиша в темата, но най-редовно ги гледам в албумчета, тикери, аватари и където сте ги "изложили" малките ни фотомодели. И аз имам снимки, които искам да покажа, но нямам време да ги рисайзна (пък и тати наскоро ми показа как), а всичките са много големи. Имам снимки с рокли, с шапки, с разни смешни гащи с къдрички и т.н. Ако е спокойна и не плаче, мога цял ден да я преобличам и снимам...
И аз като се разписааах, ужас... Оставям ви вече, няма да досаждам повече!
)! 

; понякога имам чувството, че Титко суче 24 часа в денонощието - с него ям, с него спя... в тоалетната все още не съм го вземала (да не чува дяволът
), а и секс добре, че още не правим

Иначе не съм полагала и не полагам и не мисля да полагам никакви усилия за това. Дори и да не кърмех,нямаше да ми е болка за умиране. Ако трябваше да търпя всичко това,което търпиш ти,мила Попова,направо спирах.Без да се двоумя. Ти си герой
Животът не е само хранене,дори и за бебето. Има и други така важни неща /разходки,игри,усмивки,внимание и т.н./,от които бих лишила бебка,ако ми се налагаше да кърмя през 1/2-1 час,да цедя постоянно,да пия хапчета и да ме боли на всичкото отгоре. Ще кърмя докато всичко е наред и после АМ,а може и домашно кисело мляко /с такова е отгледан брат ми и сега елате го вижте-мъж като балкан/. И за да не ме разберете погрешно,ще кажа,че аз съм ЗА кърменето,но не НА ВСЯКА ЦЕНА!
След къпането и кърменето към 21.30 заспиваме /често и двете
/ и е събуждаме, Внимание!, към 5,30
Милата ми тя Даяна,дано е по-организирана от майка си